se föregående inlägg också!

Jag är tråkig. Och jag gör inget av mitt liv. Och jag kommer kanske inte ha så många att ringa till när jag väl fått mitt efterlängtade comviq-kort. För ni har förmodligen inte tid att prata med mig. Ni har liksom ert liv då. Och jag är inte emodeppig eller nåt sånt. Det är bara sent på kvällen och jag har funderat på hur länge sen det var jag var i nynäs. Eller snarare hur länge sen det var jag tog bussen dit. Jag var faktiskt i nynäs häromdagen och prommade med isac. Det var trevligt! fotos och bada fötter och sånt. alltid bra.

Men nä, jag ska inte skriva ett deppinlägg. Jag bara lite saknar. Men jag antar att jag får leva med det. Precis som att jag får leva med att vara en dålig människa på det området nu. Men jag orkar inte bry mig. OCh det finns flera som säger att jag kanske bara helt enkelt ska skita i det. Jag känner mig som taskigast i världen, men det kommer bli mer distant när jag flyttar. det är bra. Det är skönt. Det är att fly, oh, yeah, men det kan jag ta för den här gången.

Annat som kommer bli med distant, kommer kanske vara svårare att ta. Människor jag saknar redan och så. Men jag hoppas att ni vill fortsätta vara min vänner. OCh att ni bryr er tillräckligt för att kanske ringa iblnd? snälla? inte bara msn liksom, för det funkar inte. JAg kommer sakna röster också.

På tal om sånt, så träffade jag Jonathan på ica idag. Han hade handlat och jag skulle precis gå på ett 7½ timmes pass. Så jag uppehöll honom tillräckligt för att han skulle hinna glömma sina varor och sen var jag tvungen att gå. lite abrupt, och hann inte säga hejdå, men aa. Kul att se att han lever. Han skickade ett sms sen om att det hade varit kul att prata lite mer och så. Jag måste minnas att svara på torsdag. På måndag ska jag köpa kompisvärdebevis till hampus. Så jag slipper göra det på torsdag. oj, vad man kan förbereda.

Anyways, as said. Kolla upp den 4/8. vore kul om vi blev ett par stycken. annars är det väl som vanligt: "jag orkar inte/vill inte/har inga pengar/tycker inte om dig men vågar inte säga det/har tröttnat på alla/annan föklaring/nej..." puss på min självömkan. (ja, jag har numer börjat med uttrycket puss. Förlåt josefin.)

<3

viktigt längre ner.

Juvelen har anlänt. Det är fortfarande ovant att skriva på det här tangentbordet. Men det är ändå ett rätt enkelt tangentbord att skriva på. Förutom att vinkeln på armen blir helt cp. It will solve itself.

Igår skrev jag den första texten på den här datorn. I works. För jag har inte word. Och det dög. Men texten jag skrev ble inte bra. Och alldeles för personlig. Och jag vet inte ens varför jag berättar det här. Jag tror jag har lite svårt för att släppa folk nära. Nu har jag lite gjort det ändå. Med folk som jag litar på till 110% och som jag vet inte har med det jag tänker på att göra, så det blir inte lika pressande situation. Jag tycker inte om min situation, samtidigt som jag bara har mig själv att skylla. Gah!

Idag började vid 01.58 med ett sms från josefin!:D Jag vaknade, men det gjorde inget. Sedan somnade jag ju liksom om igen och blev väckt för andra gången klockan tio i 8. Denna gången var det Henrik. Jag var ju ledig idag. Därför drog jag mig till jobbet vid halv nio. Anna var sjuk. fick dock luta en och en halv timme tidigare=)

Nu har jag en viktig fråga till er läsare. Eller egentligen några viktiga frågor. Och ni måste försöka besvara. svarar du nej på ettan, så kan du lika gärna skippa övriga frågor också.

1, Vill du föja med till grönan den 4/8? (det är en lördag)
2, Vill du stanna och sen sommarkrysset efter alla åk? (det börjar 20.00)
3, Vilken tid vill du åka in? (det öppnar 11)

Mer info om priser och sånt:
www.gronalund.se

Bra. Glöm nu inte att svara!

<3

To the left, to the left.

åh, nej.. Jag som var helt, och då menar jag verkligen helt, övertygad om att dt här var en av mina lediga dagar. Men så visade det sig, när jag ringde schenker för att höra vart min dator var, att jag jobbar idag. Tur att det inte var ett förmiddagspas i alla fall. Jag ska jobba 14-20.30. Blir min första riktigt stängning. Men ja, segt. Men jag är helt ledig imorrn, det vet jag.

On the right hand, så skickar de min dator imorrn. Den kommer dyka upp inom mina väggar någongång mellan 8 och 16. Perfekt att jag är ledig. Mindre perfekt att det tydligen ska bli sol imorrn. Aja, jag får gå upp vid 8 och sitta ute hela dagen eller nåt. Det lär ju ändå inte vara någon som vill umgås med mig;).

På tal om sol, så blev det nyss lite ljusare ute. Men den här veckan hoppas jag mer på sol i småland, så de slipper bli så blöta där. Häruppe är vi ändå inomhus om det regnar. Iofs har jag lite lediga dagar den här veckan, som skulle kunna utnyttjas till solbad.

Jag måste kolla min kalender mer noggrannt i framtiden! Att jag kunde missa det... Men aa, ingen skada skedd. Det hade dock varit det om min klocka på mobilen hade stämt när jag vaknade imorse. Klockan var väl kanske strax före 9, och min väckarklocka visade 9.05. Min mobil däremot visade 13.50. Förstå att ajg blev orolig! Sen tyckte jag mig höra farmors röst ute i vardagsrummet, och vågade absolut inte gå upp. Då skulle ajg fått höra alla dessa obeskrivligt jobbiga kommentarer. Men sen kom jag fram till att det bara var tvn. Lättnad. Jag låg i alla fall kvar och funderade lite. Undrar just vad jag drömde om inatt. Jag vaknade med irreplaceble på hjärnan...

Undrar om jag verkligen borde våga. Aja. Det lär ju ändra sig. puss. (josefin/stina! jag vill använda det uttrycket HELA tiden:P. Jag tror ni har något med det att göra... (Jag biter mig dock i tungan hela tiden för att inte kopiera er..))

underneath the heart...

När jag som bäst satt och funderade på vad jag skulle göra med min dag, fick jag ett telefonsamtal. Och nej, det var inte från en vän som ville ha mig som sällskap. Det var ingen som ville gå ut och gå, eller titta på film. Det var ingen som ville baka, eller bara prata. Det var Henrik. Han ville att jag skulle jobba. Så jag börjar 14. Kan bli okej ändå. Trots att jag skulle haft värsta softarbörjan på veckan. Men ja, vad skulle jag göra utom att jobba? De ovanstående sakerna händer inte ändå. Och jag är väl likadan. Och det mesta beror på att de flesta jobbar.

Jag fick i alla fall världens sovmorgon. Skönt. Fick dock inte lika mysigt uppvaknande som igår. Men ja. Jag har nog börjat fundera på om det är som jag vill eller inte. Förmodligen inte. Synd. Och förvirrande. Jag ska låta det vara ett tag så kanske jag kommer fram till nåt. wosh, jag är så skum.

Så nu har jag ca 2 timmar kvar tills jag ska vara på jobbet. Redo att serva kunden. Kanske lite bättre än igår. Så sjukt stressigt. Jag kände verkligen hur servicegraden bara sjönk för varje sekund. Hoppas det blir bättre ikväll. Jobbar till 8, så jag stänger nog inte. Tror jag i alla fall.

På tal om tid. Har ni sett min nya klocka här till vänster? (lite högre upp kanske). Jag tycker den representerar mitt liv helt okej:P Elelr kanske mig. Jag kan vara svår att läsa för den som inte kan språket. Och det verkar vara få som gör. Eller så kanske jag ibland inte går att läsa alls. Och då får man manuellt försöka ta reda på vad jag innehåller.

i alla fall. jag hoppas på lite bättre väder i veckan. På torsdag har jag hand om Jackie också. Camilla tyckte jag skulle få rida lite. Blir kul! Hoppas någon vill rida ut med mig. Annars gör jag det nog själv. Min dator kommer på torsdag också. Om allt går som planerat.

Och skicka gärna nåt sms om du får för dig att du vill. Men jag svarar nog inte, för jag har 6,28 kr på mitt kort. Det känns lite egoistiskt. Men ja. Det var så jag tänkte nyss. Och jag skriver "men ja." typ ofta.

<3

oh, well.

Gick upp 7 imorse. Skulle till stallet. Väl där så fick jag massa positiva kommentarer för mina chaps och skor och ja, det känns bra:D. Vi red ut, jag, sussie, Camilla och Elin. Till järnvägarna. Ojsh vad kul det var!! Helt otroligt. Och när Camilla drog på lite, så drog jag också på och då bockade han till lite i rena glädjen:P Jag började skratta och kan knappt förstå varför:D. Det var bara så roligt! Det är ren och skär lycka det där med hästar. Jag kan inte ens tänka mig vart jag hade varit utan det livet. Efter alla underbara galopper var det skogen hem. Myggigt och diken. Och Stratos hoppade dikena:P Haha! Det var också kul. Han är så genomsnäll, me han har så mycket enegi i kroppen. underbart!

När vi nästan var vid öglan så kom de tre som jag red med på att Elin minsann trillat av i fredags och lovat fika idag. Sagt och gjort. När hon gjort iordning sin häst blev det fikatajm. Glass i stora lass! Härliga männskor det där. Trots att jag inte drar jämt med alla alltid, så var det riktigt skönt att vara "hemma" idag. Hemma i stallet. Där det alltid kommer vara hemma. Det är lite småläskigt att flytta till ett annat stall... Hoppas det blir bra.

I alla fall så blev glassen halva min lunch och sen åkte jag hem och åt riktig mat, innan det var dags för jobbet. Jobbade 12-18.30, vilket betyder stängning. Jag hade dock inte varit med om det förut, så allt blev inte som det borde blivit. Men ja. Inte mitt fel, om man säger så. JAg skulle egentligen inte varit ensam i kassan, men någon annan var sjuk och jag tror micke var kvar trots att han inte skulle. Det löste sig och Micke och Maikel guidade mig. Det är iafs bra OB på söndagar=)

Well. lol from me to you. And have funs!

<3

you.

Idag var min lediga dag. okej den är inte slut ännu. Men den började tidigare än jag tänkt... Klockan halv nio kom pappa in och frågade om jag skulle emd ut på sjön. Jag funderade länge på att banga. Jag var så trött och jag ville sova. Tillslut kom jag på att jag kommer inte göra nåt vettigt alls om jag inte följer med, så jag släpade mig upp. Inte ett moln på himlen var det och vi åkte ut och la oss på andra sidan bedarön med lilla båten. Då kom molnen. Vi pinade oss ett tag, gjorde lite frågesportsgrejer i aftonbladet, och gav upp. Det var för kallt. Åkte andra vägen hem, och förbi hamnen och tittatde på båtarna från vattnet. Det är fint.

När vi drog upp båten väl tillbaka vid nss, så kom solen. Nu har den inte varit i moln sen dess. Men ja, det är smällar man får ta kanske. Jag har inte badat. Det var för kallt i vattnet. Men jag blötte håret. Jess, mitt hår älskar nog saltvatten. pöh! På väg hem i bilen, när vi passerade älbylund ungefär, så såg jag 070. Detta enormt svårhittade nummer! Lycka. Det var så skönt och nu ska jag bara se till att se de andra på 70.. Har ju redan sett så gott som alla, nästan i oprdning. Hade jag bara haft 070 liiite tidgare:P

Nästa glada nyhet studsade upp i ansiktet på mig när jag satte mig här för att kolla statusen på min dator. Den kommer förmodligen komma i slutet av nästa vecka!:D. Den är skickad och det ligger i schenkers händer nu. beräknat till den 26/7. det är bra bra bra!

ia alla fall. jag har velat så fram och tillbaka om jag ska köpa påfyllnad till refillkortet nu eller inte. Det är två veckor och jag borde kunna klara av det på 7 kronor. Eller ja, 7,17 för att vara exakt. Sen kan jag ju ringa massor efter det. aja, imorse hade jag bestämt mig för att fylla på, men ändrade mig lika snabbt igen. Det är nog inte värt det.

Igår köpte jag nya chaps. Skönt. snygga och lite dyra kanske. Men snygga och sitter skitbra. Like a glove. Rätt höga dock, men det kan nog vara bra. Nu ska jag ringa camilla och höra om hon vill rida med mig imorrn.

<3

This is bound to be a while...

Jag blir trött på mig. Blir trött på att inte våga. Vem, varför? Jag blir allergisk i ögat av damm. Jag blir glad av att prata om de jag tycker om. Jag blir glad av att hjälpa till. Jag blir ledsen för du är värd så mycket i mina ögon och du ser det inte. JAg blir ledsen för jag aldrig kommer våga. Jag blir ursäktande för grammatiken i det här inlägget. Jag blir sovandes i sängen om nån halvtimme. Gonatt.

<3

Guess I'm wishing my life away...

Gick rätt bra att öppna imorse. Och blev visst så att jag ska göra det imorrn igen. Aja.. Jag har börjat se på det i form av penga nu också. Tiden jag jobbar blir ju liksom till pengar sen, så det känns bra. Och sen trivs ajg också. Finns inte en enda på jobbet som är jobbig, eller otrevlig. Alla svarar snällt på alla frågor jag har och rättar gärna till när jag gjort fel. Även om de själva ska handla och inte ens jobbar för tillfället. Så ajg trivs. Hade jag stannat hemma i höst hade jag gladeligen velat jobba kvar där. Men jag ska ju flytta.

En  annan sak som är midre rolig är att min dators leveranstid är beräknad till den 21/8. Felfelfelfelfel! Jag flyttar den 20/8. Och detta betyder att jag förmodligen får åka tåg upp själv. Och sen kommer mamma och pappa nån helg efter med alla prylar. uscha. Dumma dell. Aja, jag hoppas att det går lite fortare. Det är ju inte så mycket krussiduller på mig dator. Mest bara det som ingick och windows XP.

Jag är så trött i ryggen. Såså trött. men jag kan väl överleva gissar jag? Ja, det kan jag. Men det blie ett likadant pass imorgon, och det hade jag inte tänkt mig. Jag skulle egentligen sålt jordgubbar imorrn, men det var väl ingen som öppnade så helen frågade.
Jag frågade Sussie igår om jag borde vara rädd för helen. Då sa hon att hon var det:P Men ja,jag är rätt glad att ajg inte är rädd för henne. JAg kanske kommer över min skumma vana att ta för givet att ingen vill ha med mig att göra? hoppas. Fast ja, den gäller nog kanske bara sånna som är mera i min ålder. Och helen är en sån som man får respekt för men inte är rädd för. Och hon är belutsam. Det är bra. Det vill ajg också bli.

jag funderar på vad jag ska göra med resten av dagen. Skulle liksom kunna hitta på nåt. Bada eller promma eller så. Jag är lite trött, men kan nog må bra av att avra lite ute. Men jag får se. först ska jag kolla upp biljettpriser till skellefte den 20/8.

Kanske skriver nåt mer sen.

<3

(grattis på fölsedagen!)

blip, blip, blip, blip, blip, etc...

Trött. Det är det ordet som beskriver mig just nu. OCh så är jag solbränd. Och bränd i munnen. Och trött. Och trött. Och nej, jag har inte hakat upp mig...

Jag vet inte om jag tyckte det blev så fint med den här bilden som header... Men ja, jag ändrar nångång sen när jag verkligen hittat nån jag vill ha istället.

Idag har jag jobbat 7,5 timmar. Fått ett kort nu också. Så jag kan komma in imorrn när jag ska öppna för första gången. Spännande. Fick jobba med Sandra nästan hela dagen. Kul. Skönt att ha nån man känner. Och sen kom ju Sussie när sandra gick. Även om hon skurtade iväg till delin efter ett tag... Men ja. öppna imorrn. Börjar 7.30. Sen jobbar ajg tors-fre också och ledig lördag och sen jobbar jag söndag. Ska nog ha Stratos på söndag. Hoppeligen rida ut med milla. Vore skitskoj! Hoppas han fått skor tills dess, så man inte behöver tänka på det... Gick bra att rida igår. positiv överaskning.

Ibland undrar jag om jag är avtrubbad. för avtrubbad menar jag. Som det här med dagdrömmar. OCh att planera saker som man vill ska hända i ens liv. Eller att ha drömmar överhuvudtaget. Jag tror inte ajg dagdrömmer särskilt ofta. Gör inte alla det? Är man konstig om man inte gör det? Och att planera saker... Jovisst, jag planerar mitt liv i detalj oftast, men inte sånt som bröllop och barn och hus och sånt. Nu har jag planerat mitt bröllop, men det var inte min förtjänst, och jag kommer förmodligen ha glömt allt tills det är dags.. Och att ha drömmar. Min dröm är tråkig, fast det tycker jag inte iofs... Men jag kan liksom inte drömma större än att bli lärare, även om jag skulle vilja stå på scen hela mitt liv, skriva låtar och ha en trogen skara fans som tyckte om mig. Men det känns för omöjligt.

Det är mcyket som känns för omöjligt (och kanske för fel också?)

Oh, well. Lite mat på det här så ska det aksnke rätta till sig.

<3

Everybody's gonna love today.

Woho. Jag älskar redan tele2. Och ja, jag är ironisk för tillfället. Det visade sig när jag ringde och hörde efter att jag var tvungen att skriva comviq-kortet på samma person som teliakortet. Detta betyder, kära vänner, håll i hatten: 19 DAGARS VÄNTETID TILL! Woho säger jag bara, woho. Så om ni som har comviq vill ringa mig så får ni vänta.. fåse.. 19 dagar till. Och en ännu bättre nyhet: Jag har 8.95 kr kvar att ringa för på mitt telia kort. i 19 dagar. Nejdå, det kommer alls inte bli svårt. Bli inte ledsna om jag inte svarar på era sms bara. ring mig istället. jag svarar förmodligen.

Anyways. Idag har varit en grymt seg dag. Jag har lärt mig att tvätta dock, så den har varit lite nyttig iaf. Sen har jag varit på Freja med mamma och pappa och ätit. Det var gott. Vi gick på luckorna i gästhamnen och jag tänkte på när vi satt där och frös. Det är bättre bryggor där än på nicksta, för där rör sig bryggorna. Fast man har inget ryggstöd. Men ja. Hej intressanta informationen:P

Jag är glad för din skull! Jag hade bara inte pnegar nog att skicka sms om det.=)

Nu är klockan 20.20. Jag hoppas att någon tänker på mig. Jag tänker på någon. Det gör jag alltid vid sånna klockslag. Så om du kollade klockan nu så kanske det var du.

Anyways. Jag ska fortsätta med mitt youtubande. Plugga lite koder, sen blir det upp tidigt imorrn och kolla öppningsrutiner. They must love me.

<3

Jag skulle vilja tänka en underbar tanke.

Nu har jag prylat ihop en helt ny layout. Vad tycks? Jag måste säga att ajg är lite småstolt över den, även om jag använde mig av bilddagboken för att kunna lägga upp en bra bakgrund. Jag har iofs ritat bakgrunden själv. Jag är så estetisk;). I alla fall så var det lite småpyssligt med alla html-koder och så, men ja.. I did it. Och ja, jag frågade Martin om hjälp en gång, men trot eller ej, jag hittade det ajg sökte innan han hann svara! Så som sagt, jag är stolt. Enda som saknas i dataväg (förutom min blivande) är Photoshop. Jag får helt enkelt hålla mig.


image12Idag har jag varit och hälsat på fölungen. Och ni anar inte hur otroligt söt hon är. Hon är så, obeskrivligt underbar.<3 Det lilla lilla livet skuttade omkring i boxen, bara en och en halv dag gammal. Och mjuk var hon. När hon somnat i halmen och Pilar tyckte det var okej att jag kom in och klappade henne, så fick ajg också klappa fölisen.
Och hon har så långa ben. Otroligt långa. Och liten är hon. Liten och tunn och så utomordentligt gullig. Ett ååh-djur helt enkelt.



Sen har jag också varit på museum idag. Eller ja, på Karin mamma anderssons utställning på moderna museet. Jag kände väldigt mycket att jag gjorde vår nutida konstlärare nöjd och glad, eftersom vi t o m sett en kort film och jockum nordström och karin mamma andersson. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om utställningen än. Den var bra, men ja. Inget sa nåt speciellt till mig. Min preliminära favorit är "In the waiting room".

Imorgon är jag också ledig. Är det fint väder så är det dags att bada. För andra gången i år. Borde göras oftare. Men ja. Vem ska ajg bada med? Frivillig, någon? Jag går upp runt 9-10 kanske, så det är bara att ringa. Vill du ringa tidigare, så go ahead. Jag tycker (som jag sagt förut) inte att det är pest att bli väckt av någon som vill prata med en. Det är tvärtom rätt mys.

I allafall. Säg vad du tycker om layouten på sidan och kom med bra förslag om du tycker jag ska ändra nåt. Sussa sött, för det ahde jag tänkt.

<3

You live, you learn...

Det droppar
ovissa droppar nerfrån himlen.
De vet inte vart de är på väg.
De vet inte vem som tar emot dem när de landar.

De svaga söker de svaga, för att krossa dem.
När mina ord inte längre räcker
finns du ändå med i tanken.
För mycket?

För mycket ovisshet.

Du skulle kunna veta
och du vet nog också.
Men droppen vet inte.
Och hon skulle gärna veta.


Idag jobbar jag 14-19. Jag har sovit massa många timmar inatt, och känner mig hyfsat utvilad. Men ikväll blir det ändå bara hemma för mig. Imorgon börjar jag 9 och slutar 14. Då kan jag hitta på något. sen ska jag nog leka med isac i helgen och med Josse kanske.

Det regnar ute. JAg är nästan lite glad att ajg slipper sälja jordgubbar idag:P Fast ja.. det hade ju känts bra om jag fick göra det jag kunde... det som känns lugnt..

Så ärdet kanske väl ofta. Man gör det man kan, för det känns lugnt. Jag är iaf så. Jag vågar inte göra sånt som känns otryggt. OCh jag är livrädd för att flytta. Verkligen. Tänk om jag vill gå två år, men inte orkar. Tänkom jag inte kommer in i klassen ordentligt. Tänk om jag tappr kontakten med alla härhemma. Tänk om min prins aldrig säger till att han är här nu. Uscha.. jag blir närstan rädd bara av att tänka.

Nu ska jag nog duscha. OCh sedan äta lite lunch. OCh sen! jobba... woho..

<3

Changed like a leaf on a tree.

Nytt blogginlägg.. idag igen. Vadan detta? Jag har inget bättre för mig. Och kommer inte ha något bättre för mig under hela eftermiddagen, så därav ett bloggishinlägg. Men inget av större vikt för er antar jag.

Idag skulle jag ha sålt jordgubbar, men eftersom det hade blivit dubbelbokat med mig och mariana, så skulle jag få plocka varor istället. Men när jag väl dök upp imorse, så hade någon blivit sjuk som skulle sitta i kassan, så min allra första kassadag blev idag. Jag bomarderade Fia med frågor, men hon sa att det var okej. Lite halvläskigt var det, och nu är jag lite trött och så, mest i ryggen och huvet.
Imorgon skulle jag få göra nåt annat spännande. Typ pillra med grönsakerna kanske. Det vore bra... för det finns inte en chans att jag ser skillnad på äpplen och äpplen, och päron och päron. Det är en djungel I tell you!
Men som Hanna och Alfie konstaterade: Jag är ingen "riktig" kassörska. Jag behöver inte ens räkna pengarna:P.

Camilla är hemma från Kroatien. JAg ringde henne för att höra hur det varit och prata lite... Jag kände mig osvensk, och det kändes bra. Med osvensk syftar jag på det där programmet med han fredrik från värsta språket där de diskuterade om vad som var "typiskt svenskt". Att bara prata för pratandets skull var inget man gjorde i Sverige. Jag känner ibland för att ändra på det. Och I will try när jag får comviq. För då kommer det vara mindre dyrt att göra det. Åtminstone när jag har kompis.
Men iaf. Camilla är bra. Hon är liksom en vän som man inte behöver försöka vara vän med. Bara vara sig själv och prata med henne så är hon alltid snäll tillbaka. OCh jag trodde aldrig jag skulle tycka det för 4 år sen. Men det är bra att ajg tycker det... Tror jag.

Snart borde mitt comviq-kontantkort dyka upp. OCh om ca 10 arbetsdagar för min nya dator dyka upp senast. Jag längtar lite. Gosh, materialist? Nja, men det ska bli skönt med något som underlättar. Och ojs vad jag är i-landproblemig idag:P.

Jag hittade för övrigt inte i-knappen när jag skulle skriva i-landsproblemig. Jag trodde den var ett litet L. :P Men ja.. Ni skulle se mig när jag skriver.. Jag är inte jättelångsam, och jag märker oftast när jag gör fel.. förutom när jag skriver kortord som ex och och jag. Ellar när jag ska göra stor bokstav efter punkter. Men ja, jag sitter och stirrar på tangenterna istället för skärmen. För ajg hittar inte om ajg inte tittar. Och det är lite dumt.. Man lär ju märka fler fel om man tittar på skärmen.. elleR? Fast ja.. JAg borde bli grym på att stava ord muntligt eftersom ajg se rdem stavas varje dag:P Eller jag ser många ord stavas.. men inte alla... OCh när jag ska skriva engelska ord går det mycket långsammare... gör det det för  er också? Oj, vilket intressant stycke... PÖH!

Anyways. Om ni känenr att ni vill skona mig från en dag hemma ikväll, så ring. För ajg jobbar 14-19 imorrn, så jag har sovmogron, vilket betyder att ajg är på att göra saker ikväll. OCh vissa av er har ju lyckats vända dygnet litegrann, så ni borde ävl vara vakna.

Nu slipper ni höra mer strunt.

<3

A car crash in front of me...

(X)Den 12/6 ska jag operera ut en visdomstand
(X)I slutet av vecka 24 vet jag förmodligen vart jag ska flytta i höst.
(X)Den 17/6 hoppas jag att jag ska fika med rickard, eller promenera.
(X)Den 19/6 fyller min far år
(X)Den 22/6 ska jag nog till landet och bada för det är midsommarafton.
(X)Den 27/6 ska jag på intro på Ica.
( / )Jobba Ica i Juli.
(X)Den 6-8/7 har jag hand om Stratos.
(X)Den 10/7 ska jag åka och skaffa nya ridskor i upplands väsby. Frivilligt sällskap?
( )Baka med Philip.
( )Den 21/7 står det i min kalender att jag ska åka wakeboard
( )Den 30/7-3/8 är det skurläger.
( )Den 4/8 fyller jag 19
( )Den 9/8-13/8 är mitt läger.
( )Maraton i början av v 33
( )Den 16/8 ska jag operera ut den andra visdomstanden.
( )Den 20/8 börjar jag på Solvik.

Idag har jag åkt tåg... länge länge... segt var det. Men jag fick lite sällskap av Kajsa på vägen in iafs. Vi pratade som vanligt om väder och vind och att jag ska flytta och så vidare. Kajsa är skön! Och det var lite roligt att ha sällskap iaf in till centralen.
Väl på centralen så gick ajg ner, för att upptäcka att det bara var att gå upp igen, eftersom märstatåget avgick från samma plattform:P. Så åkte jag tåg igen till Rotebro och där ska jag berätta för er, att det är halvt omöjligt att hitta bussarna! Jag gick åt fel håll först och fick gå tillbaka, så jag missade den planerade bussen och fick vänta 20 minuter tills den bussen som gick en halvtimma efter. Så 2 h 15 min tog inresan ungefär.
Väl på butiken så hade de inga moutainhorseskor, och inga andra i min storlek med stålhätta. Så det fick bli ett par utan. Jag får väl helt enkelt ha kvar mina gamla som arbetsskor eller nåt. Och när jag skulle betala var det krångel också. Jag skulle tydligen ha fått ett kvitto till mitt presentkort, men det hade jag inte.. Så de fick improvisera:P.

Det känns som att den dära tävlingen var lite hattigt gjord när det gäller priserna. Täcket var inte broderat (det brukar det väl vara ofta?), presentkortet var somd et var och den lilla ingraveringen till vandrigspokalen har vi inte fått hem ännu. Och det var typ 2 månader sedan. Oh, well. Ridsportförbundet/djursholm kan väl inte vara bra på allt?

Jag har beställt dator nu. En dell inspiron 6400. Hoppas den blir bra. Känns jobbigt att beställa saker över internet. Men det borde väl funka?. Samma sak med mitt kontantkort från comviq. Hoppas det kommer snart, för ajg börjar bli rädd att min beställning kom bort och jag aldrig kommer få byta osv...

Nu ska jag göra något annat, om du inte kommer och ändrar min åsikt.

<3

But not a real green dress, that's cruel...


(X)Den 12/6 ska jag operera ut en visdomstand
(X)I slutet av vecka 24 vet jag förmodligen vart jag ska flytta i höst.
(X)Den 17/6 hoppas jag att jag ska fika med rickard, eller promenera.
(X)Den 19/6 fyller min far år
(X)Den 22/6 ska jag nog till landet och bada för det är midsommarafton.
(X)Den 27/6 ska jag på intro på Ica.
( / )Jobba Ica i Juli.
(X)Den 6-8/7 har jag hand om Stratos.
( )Den 10/7 ska jag åka och skaffa nya ridskor i upplands väsby. Frivilligt sällskap?
( )Baka med Philip.
( )Den 21/7 står det i min kalender att jag ska åka wakeboard
( )Den 30/7-3/8 är det skurläger.
( )Den 4/8 fyller jag 19
( )Den 9/8-13/8 är mitt läger.
( )Maraton i början av v 33
( )Den 16/8 ska jag operera ut den andra visdomstanden.
( )Den 20/8 börjar jag på Solvik.

Trött. OCh jag har frusit i två timmar idag. Det var INTE kul. Det var segt och jag tyckte synd om mig, och jag tänkte skicka iväg ett sms till dig, men så bestämde jag mig för att inte störa. För det är så. Jag måste lära mig att inte störa.
I alla fall inte störa och sen inte göra. Jag menar, hur många gånger har man egentligen sagt: "vi får höras och ses nåt snart!" och sen inte gjort något. Mest för att ingen av parterna tog tag i det och gjorde något. Känner du dig inte träffad? Då har du väl lyckats då. Jag känner mig otroligt träffad, och det får mig att minnas vilken dålig vän ajg egentligen är. Förlåt.

Men i alla fall. Kallt. Jag har altså haft på mig en piké och två tjocktröjor hela dagen och ändå var de två ista timmarna vid ica en pina. Jag frös så ajg skakade. Sen kom jag hem och satte mig här och då blev jag varm igen. OCh trött. Mycket trött. Jag orkade inte ens byta om till Marcus kalas, så jag åkte dit i mina tjocktröjor (eller, ja, min och philips) och hade dom på mig tills det var dags för mat och då tog jag av mig en. Då började jag bli normalvärme igen. Sen hade jag t o m bara kortärmat ett tag.

Har haft Stratos i helgen också. Red ressyr två dagar och ut sista dagen. OCh OJ vad kul det är att rida ut! OCh nu pratade jag mer med Marielouise idag och hon sa att jag fick rida massor nu i sommar, så jag hoppas att hon ringer så ofta hon bara vill, för jag vill rida.
Och jag fick ett (halvt oseriöst) jobberbjudande i Ronneby som beridare av unghästar... Det vore liksom hur kul som helst. Fatta att rida unghästar, hoppa och tävla. Som arbete! Men jag ska ju liksom flytta upp till Skålefå den 20/8, så det går liksom inte. argh. Men ja. Jag ska inte vika av nu. JAg vill det här så gärna. Och även om fler än säkert 5 personer har försökt övertala mig att stanna kvar här, så måste min vilja vara starkare. Det är svårt, för ni kommer vara så långt bort. Jag kommer gråta.

Men on the left hand, så har Adde hittat en riktigt bra kandidat till dator för mig. En HP. Det blir nog bra. Fast den kommer inte i lager förrns den 14/7. Vilket är på lördag. Jag ska nog stå ut. Det låter bra ändå. Pappa tycker så med, så det blir nog den. Måste ringa Adde. Min syster tycker att det är halvtarvligt att jag pratar mer i telefon med honom än ajg pratar med henne i telen:P stackarn. Jag får ringa henne nångång också. Undrara om hon har comviq...

Men ja. Nu ska jag lyssna på barenaked ladies. OCh fördriva tid. Kanske spela gitarr? Eller tetris. Oh, yea. Det blir bra. Men logga in då...

<3

Just remember, God got yo' back.

haha:P bara för att det är så kul så gör jag denna igen! (typ 4de gången nu. första i denna bloggen). Men glöm inte de två föresgående inläggen, de är rätt nya;).



Rules:
1.put your music player on shuffle.
2. press forward for each question.
3. use the song title as the answer to the question,
even if it doesn?t make sense. NO CHEATING!

1. how are you feeling today?
Main thing

2. will you get far in life?
Disappear

3. how do your friends see you?
Friend of mine

4. will you get married?
Shelter

5. what is your life?s theme song?
This bitter pill

6. what is the story of your life?
Strong

7. what was high school like?
Nature boy

8. how can you get ahead in life?
Resolve

9. what is tomorrow going to be like?
Shut up

10. what is the best thing about your friends?
Treat you like a queen

11. what is in store for the next weekend?
Still crazy after all these years

12. what song best describes you?
I only have eyes for you

13. how is your life going?
The Luckiest

14. what song will play at your funeral?
Californication

15. how does the world see you?
Blinded by the lights

16. will you have a happy life?
The speed of the sound of loneliness

17. what do your friends really think of you?
The answer lies within

18. what song describes the person you?re attracted to?
Don't look down

19. what message would you like to tell the next generation?
Earth song

20. do you have a deep dark secret?
Barcelona

21. do people secretly lust after you?
Yesterday

22. how can you make yourself happy?
We all die young

23. will you ever have children?
If you could only see

24. what?s some good advice for you?
Back to the ground

25. how will you be remembered?
Amy hit the atmosphere

26. what is your signature dance song?
Same

Oh, well. Roligare uppdatering förljer nån annan dag;)



The weak will seek the weaker 'til they've broken them.

okej, så jag provar igen. Det är lite synd om er, för ni fick aldrig ta del av alla tankar jag tänkte på igår (joho! Det fick ni visst). För min dator hatar mig... Jag hade skrivit långt. Ja, längre än de senaste gångerna, och sen poff! Hejdå. Och jag orkade inte skriva om. Jag orkade inte ens bli så frustrerad att jag inte kunde andas. Jag bara blev lite arg. Tog ut min ilska i konversationen med Philip (Det är nog mest synd om honom:P), och sket i att göra om. För det är inte synd om mig, för jag hade skrivit av mig. Så att det försvann gjorde nog inte så mycket. Och nu har ajg skrivit ett helt stycke som bara handlar om att älta det som hände igår. Men efter det här lär jag ju inte älta det mer.

För det är så ajg gör. Jag ältar ett tag, men inser att det inte är lönt och kommer till slut över det, efetr bearbetning. Så bli inte ledsen på mig för att jag kan släppa. Det är överlevnad. Det är så det kommer förbli. Och sen om det är dåligt kan du ju påpeka det. Sen om jag lyder eller ej, märker vi då. Men ja, säg gärna till om det är nåt som stör dig.

Jag funderar för tillfället massor på vad som är snyggt på mig (detta angående den tröjan och klippte ihop häromdagen, den är snygg på mig;)). Skulle vara så kul med en sån expert som bara fick komma och berätta vad ajg ska kolla efter när jag kollar på kläder. Men ja. I ett annat liv kanske. Ni kan ju få tipsa om ni vill.

Jag lyssnar på Lifehouse. OCh ajg vet att jag är femhundra år efetr alla andra, men ja. Dom är bra. Lagom musik liksom. Inget ansträngande att lyssna på, och massa bra texter. (Tråkfakta: Trummisen (Rick Woolstenhulme) är bror till Sean Woolstenhulme, som efter att ha spelat i många många år med TC började spela med Lifehouse, just pga av att de var bröder. Detta gör saken ännu skummare att ajg inte lyssnat på Lifehouse förrns nu...)

Hungrig. Det är allt jag gör känns det som: äter. OCh ändå är min vikt konstig just nu. Fråga inte. Aja.
Igår åt jag jordgubbar och tänkte på bilåkandet.

(Idag är det nog inte lika synd om er. Eller så är det det, för det här inlägget är rätt lamt. Men SE DÄR! Inlägget från igår fanns kvar... Otroligt.. Fast jag får redigera det lite. För jag har skrivit lite sama saker i det som det här:P)

<3

How can I stand here with You, and not be moved by You?

Idag har jag sålt jordgubbar. Det gick fortare än förut. Mindre pengar, mer fri tid. Aja, jag bryr mig inte så hårt. Känns mest skönt att ha nåt att göra. Just nu planerar jag kortsiktigt. Typ mindre än en vecka i förväg. Helt sjukt ovant, men det ska väl lösa sig? På tal om att planera! Listan var ett tag sen jag checkade av och fyllde i. Here it goes:

(X)Den 12/6 ska jag operera ut en visdomstand
(X)I slutet av vecka 24 vet jag förmodligen vart jag ska flytta i höst.
(X)Den 17/6 hoppas jag att jag ska fika med rickard, eller promenera.
(X)Den 19/6 fyller min far år
(X)Den 22/6 ska jag nog till landet och bada för det är midsommarafton.
(X)Den 27/6 ska jag på intro på Ica.
( / )Jobba Ica i Juli.
( )Den 6-8/7 har jag hand om Stratos.
( )Den 10/7 ska jag åka och skaffa nya ridskor i upplands väsby. Frivilligt sällskap?
( )Baka med Philip.
( )Den 21/7 står det i min kalender att jag ska åka wakeboard
( )Den 30/7-3/8 är det skurläger.
( )Den 4/8 fyller jag 19
( )Den 9/8-13/8 är mitt läger.
( )Maraton i början av v 33
( )Den 16/8 ska jag operera ut den andra visdomstanden.
( )Den 20/8 börjar jag på Solvik.

Oh, well. Märk gärna datumet 10/7. Du är mycket välkommen att joina!:D. Bara att höra av dig. Alla dagar som det inte står nåt på är relativt lediga. Det är soft och så, men ajg är uttråkad oftast, så ring gärna och lek med mig!

Igår lekte jag kreativ och klippte och sydde ihop en tröja. Det var en från senast jag gav blod. Men den var så gräsligt ful, och behövdes piffas upp lite. Klippte i hals och armar, och senare på kvällen trocklade jag kanterna, så den inte ska fransa sig. Längst ner till vänster sydde jag dit den lilla bloddroppen. Jepp, nu är den mucho snyggo! Bärs bäst med en svart topp med breda axelband på under och snyggt pösiga byxor nertill. Jag borde vara med i porject runway. Not.

Nej, bloggstrunt. Ni får ha det bra. OCh ring!

<3

You talk about life, you talk about death, and everything in between.

image8

Ögonblick från sommarhagen 2007.

Känner på mig att jag vill dit och fota igen. Blev en del bra bilder. Och kul var det. Hälften av alla hästarna ville sitta i knät på mig. Charmigt.

Snart ska jag införskaffa datorn också. Adde skulle kolla över helgen och så beställer vi väl på måndag. Mycket bra säger Maria. Då har jag en del tid att fixa med bilder och photoshop och musiken och så vidare. OCh jag visste inte ens att man kunde ha TV i sin dator. Nu vet jag. Och jag känner inte att det ärnågot måste. Sålänge jag kan surfa och pilla med bilder och lyssna musik så är det bra.

Imorrn blir det lite jobba igen, och på torsdag ska jag leka med Anna. Sen jobba fredag, och så är jag ledig i helgen. Någon som vill hitta på något? Hur ska jag fördriva tid mina lediga dagar tills vecka 33? Jag är rastlös redan nu och tycker det är jobbigt, och nu har jag ändå saker att göra. Aja. Det är bara att ringa när du känner fört.

<3

Tåg och annat.

Jag börjar på min nya lista direkt:
(X)Den 12/6 ska jag operera ut en visdomstand
(X)I slutet av vecka 24 vet jag förmodligen vart jag ska flytta i höst.
(X)Den 17/6 hoppas jag att jag ska fika med rickard, eller promenera.
(X)Den 19/6 fyller min far år
(X)Den 22/6 ska jag nog till landet och bada för det är midsommarafton.
(X)Den 27/6 ska jag på intro på Ica.
( )Jobba Ica i Juli.
( )Den 21/7 står det i min kalender att jag ska åka wakeboard
( )Den 30/7-3/8 är det skurläger.
( )Den 4/8 fyller jag 19
( )Den 9/8-13/8 är mitt läger.
( )Maraton i början av v 33
( )Den 16/8 ska jag operera ut den andra visdomstanden.
( )Vecka 34 börjar jag på Solvik.

Josefin åkte hem idag. Det har varit roligt att ha henne här. Hon är en bra vän, jag är glad att hon finns. Bilder från veckan finns på min bdgb. De är dock inte såå varierade:P Och ni har väl redan sett dom antar jag;)-

Anyways. När jag hade lämnat Josefin vid bussen gick jag till tåget och fick en sån sjuk Londonlängtan. Jag brukar inte längta bort, men jag blev grymt sugen på att åka iväg till nån stad nånstans. Bo på hotell och äta ute och åka tunnelbana och tåg och titta på saker och fika. Fick för mig att jag skulle skriva nåt också., och gjorde det på tåget. Men det märks att det var längesen jag gjorde det. Behöver fixas till massor innan det kan visas för någon. Massa detaljer som saknas och glappen mellan olika tankar är för stort. Men ja. Om jag orkar så skriver jag klart det nångång.

Längtar tills vi ska införskaffa min dator. Måste ta tag i det och ringa Adde. Ska bli kul att fixa iordning allt på den. Mycket jobb, men det är det väl värt? Ja.

Har suttit och kollat priser på tågbiljetter och så från bl a Skellefte, och ja, det är överkomligt, men se till att träffa mig när jag är hemma:P Det tar ca 13 timmar med tåg/buss (beror lite på), skellefte-Sthlm. Sen är det ju buss från skolan 30 min och tåg hem från sthlm 1 h. Ja. Som sagt, ta vara på den tid jag har om ni vill träffa mig överhuvudtaget. De goda nyheterna är att jag då kommer ha comviq och alla samtal (nästan) är uppskattade! Speciellt när jag sitter på tåget, om det inte är nattetid, dvs.

Ikväll blir det film med Alfin, Hanna och Isac. Ska bli skojs. Men det är först om ca2 timmar. Därför kan jag roa mig med att rätta alla sketna stavfel i den här texten innan jag publicerar, så slipper ni bli tokiga. Snabbt men fel, oh, yea. (Det fanns bara ett enda! Jag är gryyym!)

Imorrn börjar jag jobba på Ica. Kom och handla jordgubbar mellan kl 14 och 19!:D

<3