Just a moment.

Vilken himla helg. Omtumlande. SMASK var skoj. Mamma och mamma var här, det var kul, men kändes hastigt mitt i allt smaskande. Ingen fokus alls från min sida. Rapporten är inlämnad, och svenskahemtentan likaså. Och Erik har åkt.
Imorgon ska en sorts ny vardag starta. Ny AUO-kurs. Ingen pojkvän i lägenheten. Nya uppgifter att ta itu med. Just nu är jag inte riktigt tillräckligt stark för en ny vardag. Tänk om man kunde sno ett par ponnyer och rida iväg söderut.

<3

In Veronica's head.

Himla skit också! Foten gör ont. Jag som lovade att vara frisk nu. Aldrig förut har jag väl haft ont i foten. Men efter promenaden igår till lill-ica, så gör den ont. Och jag tror den är lite svullen också. Skit! Jag ställde in trumlektionen. Ska ringa och försöka hitta nån som kan ta Hosse också. Jag som verkligen VILLE vara i stallet idag!

Bajs. Nu ska jag gå lite på den och se hur det går..

<3

A lovely day.

Så det blev inga nybakta frukostfrallor, men det blev bullar. Min karl är fantastisk på att baka bullar. Och jag kan vända pannkakor utan stekspade! Åh, vilken mysig dag det var igår.

Jag har tänk i några dagar nu att jag ska berätta om en underbar person som inspirerar mig. Hon är jämt glad och peppad, om än ofta trött. Hennes schemalagda skoltid motsvarar dubbelt av min skoltid (med plugg), och hon sjunger i kör varje vecka. Hon är den som alltd är mest pepp, och hon använder minsta lilla energi hos någon annan och förstärker den, så att alla kan få del av den.
Hon gör mig glad. Hon är samtidigt trygg. Hon vet och hon är ansvarsfull. Lite som en cool storasyrra. Hennes blogg fyller hon med vettiga och positiva saker och jag önskar att jag var lite mer som hon. Då skulle allt vara roligare. Fantastiska, inspirerande
Marlene Garcia Toro (<--länk till blogg).

<3

yeah you got me

Vad ska jag göra? Erik ligger däckad fortfarande och jag har hunnit bli rastlös. Jag kokade just ägg. Det sägs vara varmt ute. Kanske ska jag gå och köpa nybakt bröd till frukost? Eller baka något. Typ bullar. Vore underbart att ha bullar i frysen.

Igår var roligt. Jag blev trött, men det var ändå riktigt bra. Det blev en tredelad förstaplats, av olika anledningar. Larsa and the bluebörds, the happy chaps och fELET.

Nu klär jag på mig. Idag ska jag ha sparkdräkten.

<3