I'm about to break you off!

Lalalaaa... När man packar missar man alltid tusen saker. Vad ar jag glömt? Ojdå... jag kom på vad jag glömt nu... Att plugga på religionen... vi har prov imorrn... aj.. Aja, får hämta böckerna och göra det när jag skrivit klart här.

I övermorgon är det ÅRE!!:D Ska bli så roligt. Jag har t o m en förhoppning om att jag kommer överleva kylan i år. Fleeceunderställ, fleecetröja, mössa vantar, underställ etc. Jag tror det ska gå bra=)

Men i alla fall så är mitt liv bra. Jag har bara en massa musik jag måste ta tag i... Kom igen och kämpa. Måste måste måste. Ska ju komma in på skola. Hejja hejja. Ja, jag försöker peppa mig själv, märks det?

Gäääsp. Uscha, nu måste jag verkligen hämta den där boken. Småplocket som ska med tar jag imorrn. Och mat på bussen får bli typ. Frukt och macka... Inget onyttigt. Jag måste fortsätta lite på mitt nya spår:D

<3

If you could only see...

Blomma

Det glada blå loket är en av de bästa barnböckerna. Jag har skrivit av hela till Josefin över msn, och jag lovar dig, det är mer än man tror:P

Och nyss så drog jag över tangentbordet för att ta bort ett hårstrå. Och man kan ju göra värsta rytmen av att knappa på tangenterna:P Fast det blir nog svårt att samtidigt tänka på vad man skriver:P Men ja, draget skulle kunna bidra till att det blir ett tufft ljud.. Aja. nevermind:P

Jag känner mig så otillräcklig ibland. Men samtidigt så tillräcklig. Hade två konversationer uppe på msn. Den ena fösökte jag hjälpa och den andra fick jag veta att jag hjälpt. Jag tror jag behöver båda.

Och du vet om att du är viktig, väl? Jag tänker inte sluta tjata förrän jag kan väcka dig mitt i natten och du svarar att du är viktig när jag frågar. Så är det.

JAg har fått ett par halvvantar av mamman. från indiska. Dom är rätt söta med pärlor på. Ska ha vid datorn och i skolan, för ucha vad det kan vara kallt i skolan:P Kanske ska komplettera med pulsvärmare, för de här går inte upp på handlederna alls...

aja, imorrn är det kanske PRturné på Sunnerby. Fast det är inte säkert dör, dom, som alla andra korkade skolor fattar inte att vi behöver komma dit tidigare och rigga, men aja. Hoppas det blir så iafs... Vill göra nåt i musiken nu. Har t o m flyttat min sånglektion till på fredag eftersom vi egentligen ska vara borta. Framförhållning ftw! Måste göra liknande med gitarrlektionen veckan efter lovet, för då ska vi ha muko på torsdagmorgonen.

Avenue Q äger. Och sitter fast på min hjärna. Snart kan jag i vilket fall som helst hela "längtar tillbaka till college"-texten och hela "skit att va' jag"-texten:P. Jag är så nörd.

Ska jag skriva mer nu Josefin eller cäker det så?

<3

"Och klara tentan!"

Nu är båda spelningarna avklarade och det känns bra. Fredagen gick väl sådär och lördagen gick toppen=) Massa folk som vi känner kom och såg och det gör mig otroligt glad! Tack för att ni kom!
Många fina kommentarer efteråt också så som att våra låtar var de bästa och att jag har "skills"^^. Me is happy me!

Det är kul att ha en vän som passar mig så bra som Vonny gör=). Hon läser förmodligen inte det här, men jag kan berätta för er som läser att hon är bra!=)

Ikväll ska jag till Martin och umgås med folk. Jojjo och Jonte is in town så dom ska jag träffa också. De var också och såg oss spela:D. Och Emelie! Det är nästan jobbigt så mycket saknar ajg henne. Blev så glad att se henne där.
Alla som var där är väl uppskattade!

"Bara shit, jag ska bli nånting stort". Japp. Så är det. Fast ni kanske aldrig hör talas om mig, men jag ska lyckas med det jag vill. Mental positivitet, here I come. Och jag ska försöka minnas det här i framtiden när jag känner mig deppig.

Snart är det Åre också. Fast pengarna som skulle in i helgen kommer in på måndag=/ Lite halvdåligt samvete fick jag, men å andra sidan kan jag inte hjälpa att handelsbanken och SeBanken inte vill leka med varandra på helgerna...

Nej, nu ska jag plocka ner KarlHugo i sin väska och vänta på att Tim ska ringa om att vi snart åker till Martin. yey!

<3

Not on the inside

Jag ska berätta en sak. Jag är en klasskamrat. Ett schema.

Det är inte synd om mig för jag har massor med vänner också. Men de man hoppas ska vilja lära känna en gör sällan så. Även om det ibland slår rätt.

Och att jag dramatiserar? Gör jag? Förmodligen. Jag menar, jag skriver ju om det här, vilket borde betyda att jag dramatiserar allt. Förstorar upp det. Tar illa upp och tar åt mig. Men sån är jag. Jag tar illa upp om någon säger att jag skött mig dåligt. Det är naturligt beteende. Jag vill ju förbättra mig och för att göra det behöver jag först ta åt mig av vad som är fel.

Skit samma. Ingen som bryr sig bör ta åt sig ändå, så det spelar ingen roll att jag skriver det här.

Det har för övrigt löst sig med skjuts av grejor på fredag, om du läser det här Jonas. Mamma jobbar förmiddag så hon kan hämta grejerna och sen hoppas jag att hon kan köra ner dem till Nynäs på fredag eftermiddag också. Glöm inte spelningen klockan 17.00.

Har tjatat en hel del om Avenue Q idag också. Den är ju grym, så:P. Och fått veta att jag pratar som en papegoja, och att jag var sen imorse (grabb på bussen som var pratsam..).

Finns det nån här som det inte suger fett att va'?

<3

Giving you back

To the ocean. En himlans vacker låt som ajg förmodligen väljer till Tack o adjö. Den är bra. Ganska lagom svår och framförs original med en av de bästa^^. Kan det bli bättre?

DET ÄR ÄNDRAD TID PÅ SNÄCKAN-SPELNINGEN! 17.00 ISTÄLLET FÖR 18.00.!!

Idag har jag lekit modell igen=) Det är roligt och denna gången skulle Therése göra en glassreklam. Bilder ploppar upp på bilddagboken när hon skickat några. Gott var det med glass, men Soleron smälte fort och droppade på mig:P Nu sitter ajg här med nagellack och känner mig mer feminin än oftast annars.

Men jaha. Vad är det här med utseende för er killar? En fin rumpa ska en tjej ha, enligt en av mina vänner (fast med andra ord). Jag tycker det blir jobbigt att tänka på hur andra uppfattar mig. För det finns inte en chans att jag orkar bry mig särskilt mycket om hur jag ser ut. Men när jag hör sånna saker så känns det som att ajg måste försöka. Och inte försöka ha en finare rumpa, för, hör och häpna, jag bryr mig inte om min rumpa. Men mera när det gäller kläder och hår och sånt som man kan påverka... Aja, tankar...

Detta ska dock inte bli en blogg som handlar om utseende. Eller förresten. Det är min blogg, så lev med det;).

<3

Imma...

Ååå, barn! Dom är egentligen inte hemska, men jag är trött i huvudet och hade önskat mig ett lugnt hus när jag väl kom hem för att ta min lugna timme tills jag ska till stallet coh sen hem stressa och till nynäs. Blä. Barn, vill inte ha dom...

Idag då. Tandläkare. Jättekul att mina visdomständer växer åt fel håll. Jag är skiträdd för människor som skär upp mig och gräver i mig. Jag kommer seriöst inte överleva om de opererar bort dom... Jaja, ska tillbaks veckan efter sportlovet och röntga hela munnen. Så ajg kommer se ut som en toppenglad gubbe:P haha! Men ja.. operera är inget jag är särskilt sugen på.

Och datum och tider för våra spelningar är:

Café Snäckan fredagen den 16/2 klockan 18.00
Café Kullsta lördagen den 17/2 klockan 15.30

Så sprid det här fint och snällt nu och se till att själv vara där som stöd! Diverse rabatter på fika kommer att finnas, men det är annars inget som kostar något.
Jag börjar bli riktigt nervös nu... Men det ska nog gå bra... hoppas jag.

<3

Others have excuses, I have my reasons why...

Mitt liv är så bra. Jag önskar ni kunde få uppleva känslan av att vara nöjd med vad man har. Allt funkar mer eller mindre på alla punkter. Enda som ligger på minus är väl att jag inte har tid att gå på födelsedagskalas på lördag. Fast jag ska ju på musikal... Fast ändå... Fast det är som Jesper sa: Vi är kvitt nu=).

Annars vet jag egentligen inte vad ajg gjort som gör att jag förtjänar att ha det så pass bra som jag har det. Men Therése sa att jag ska vara glad för att det är så bra och inte leta efter fel. Och så tänker jag göra också. Allting kan vara bra ibland. Njut. Och tacka!

Ja. Det finns en risk att jag maler på i all evighet om hur glad jag är. Så jag tänker inte skriva mer om det.

<3

Into a picture, with me...

Men varför finns det aldrig papper i den där sketna skrivaren!? Nu får jag vänta tills imorrn i alla fall, trots att ajg till slut (efter irrande i skolan) hittat en Jimmie som kunde låsa upp åt mig... Aja, sånt som händer.

Jag kan väl börja med att göra reklam för Yvonnes och min spelning först den 16/2 på Café snäckan i nynäs och sedan den 17/2 kl halv fyra typ på Café Kullsta också i Nynäs. Lite förväntar jag mig att ni kommer;). Ska i vilket fall som helst bli massa roligt!

Så nästa vecka har vi förmodligen lunchkonsert på tisdagen. Jimmie skulle bara kolla upp det! Ska bli massa skoj! Vi var ju på Vansta idag och spelade för ett gäng otcksamma nior:P Lekte med mobiler, skrattade och såg allmännt ointresserade ut. Enda frågorna de hade efteråt var: "Men... Det var väl Destiny's Child som gjort den sista låten, eller?" och "Vad är det för intagningspoäng?". Den sistnämnda var ju vettig, men så var det ju min granne som ställde den också:P.

Anyways. Sitter i skolan nu och väntar på att gå till bussen. Det blåser på min vänsterhand från datorfläkten och jag är fortfarande irriterad över pappergrejen:P Funderade ett slag på att gå och införskaffa en vaniljbulle på Kvantum, men... ja, jag får de om jag hinner nu. Går nog dit i alla fall. Vill inte stå, även om man kanske inte brukar behöva göra det den här tiden.

Helt dött är det här i estetkorridoren! Inte undra på att jag blev glad när Jimmie svängde förbi och öppnade åt mig! Men ja. Det här känns helt bortkastat. Jag fick i alla fall skriva lite i bloggen, tjo!

Min humor har varit extremt låg, sämst dålig idag:P hahahaha! Och så rolig:P. Fast ja, t o m jag tycker att den varit allmännt sämst.

Sov gott så ses vi!

<3

I wish you out of the woods...

Jahapp, så var det bara att hålla humöret uppe några timmar till. Är trött och påväg in i en halv blä-period, which sucks. Och imorrn blir det till att åka till stallet, hämta pärmen, räkna och skriva. Sedan plugga massa matte, så att jag kan skriva provet med gott samvete på måndag. Jag skulle aldrig valt matte, för det suger så stenhårt. Men jag hade behövt jobba på vilket annat ämne som helst och nånstans är jag glad att ajg inte valde filosofi och psykologi. Att somna fler än två ggr i veckan på lektion kan inte vara bra:P Fast ja, dom lektionerna kanske är roligare än samhället?

Oh, well. Imorse tog jag ut lite aggressioner på bilddagboken. Och nu såhär i efterhand så kanske det var lite obefogat. Men jag kan bli så trött på att bli ifrågasatt när det gäller saker och ting. Fast när man skriver så allmännt så är det alltid fel personer som tar åt sig. De som inte bör. Men ja, nevermind. I'll get over it!

Anyways. Nu har väl de flesta sett min nya blogg. Vill du bli länkad på den? Säg gärna till, för jag vet inte vilka som vill hålla sin blogg hemlig och vilka som vill ha besökare. Vissa är ofrågade. Och vill ni bli borttagna så säg till då också.

<3

He does, one trick only...

Jag är lite småtrött... Vet inte varför egentligen. Kanske håller på att bli rejält förkyld? Njnejnejnejnej... Jag ska hålla mig frisk! Ingen vinterkräksjuka, ingen förkylning, inget nånting!

Somnade idag på samhället. Till mit försvar säger jag att jag inte är den enda genom tiderna som somnat på hennes lektioner. Och hon pratade ju hela tiden. Blev i alla fall väckt av Isak, det var snällt. Vi har ju ändå prov nästa fredag (inte glömma!).

Håller på med en affish i PS och ja, multimedian gav väl lite, men jag hade gärna varit bra på PS... och på engelska också för den delen:P. Hur gör man bilden mer transparent i PS? Hjälp mig. Fast, ja, jag kom ju fram till att vi behöver ta fler bilder. Åtminstone en med gitarren och en där Yvonne sjunger eller ser glad ut. Är ganska nöjd so far i alla fall. Ska visa Yvonne också. Detta blir toppen! Ni får inte glömma att komma på våra spelningar!

Anyways.. Jag behöver nog snart sova... får sovmorgon imorrn iaf.. Så Josefin måste jag träffa i heögen också:D:D:D

(Till Josefin: Jag älskar dagg!)

gonatt

<3