Det stämmer inte!

image15

IDAG HAR VI HAFT CAFÈ! Och det gick bra. Jag spelade acka på två låtar, körade på tre, spelade elgitarr på en och sjöng min egna. Det gick bra och jag fick spela på shania. Hon är fin, hon! Och ja det var kul helt enkelt.

I helgen var vi i övik och sjöng med Jay T hairston. Jag kunde tagit vara på det mer men det var kul. Men ytröttsamt. Och Max vill jag inte ha på några månader, ugh!

Nu ska jag vara social med folket här. Tröt toch varm.. sköt. skönt menade jag. Varmt, men skönt. Snyggast byxor lånade av mia också. Lämnas tillbaka på måndag. Peppad för sökningarna. Vill inte komma in. Måste kolla upp folkhögskolor. ar SALTVATTEN i håret. Saknar nynäshamn på sommaren. Och havet med salt i.. jag vill bada. Eller åka slalom. Funtar på att låna bräda och traggla nån helg.

Pussen=)

<3

Ja har de bättre än ja borde...

Sitter vid Mariahs dator. Världens bästa Mariah. Just nu övar hon på att gå från mer stämbandsmassa till falsett. Hon är dyktig den flickan. Imorgon har vi gig. Jag vet fortfarande inte jag jag borde åka till Mia tidigare eller om jag ska strunta i det. Jag tror nästan det sistnämnda. Sceniska gick bra idag. Skittrist att det gick som det gick på repet. Jag ville så gärna vara rolig och lätt att spela med och så trodde bandet också, så dom lekte. och det var kul, egentligen, om jag bara inte hade tappat allt i sången. Och dom fick dåligt samvete.. och det var inte emningen, så jag är en hemsk hemsk människa, men ja, imorgon ska ajg bevisa att jag är rolig, duktig och kan leka jag också! Ugh för repet. Jag ångrar.

imorgon: studio, städa, duscha, klä mig, packa, packa, åka, rigga, soundchecka, äta, se revyn, samlas, GIGA!:D

Idag, klippt mig, sjungit.

<3

Joybells ringin'

Idag kommer bli en halvseg dag. Det känner jag. Jag ska öva sång, piano och diverse kompgrejer till masterclassen och sceniska nästa vecka. Inte för att jag har stenkoll på vilka jag ska kompa, men jag måste kolla in ändå, utifallatt. Jag har faktiskt redan gjort teoriläxan och lyssnat på revoulution. OCh nu sitter jag och lyssnar (bland annat) praise the lord everybody. Lite nervös för att dirra den.. Men det löser sig, sa han som sket i poolen.

Skulle egentligen ha farit in till stan idag och fikat på kåffein med Johanna, men så blir det inte för bussarna går så dumt på söndagar och hon bor i falmark, vilket ligger utanför skellefte åt andra hållet. Men ajg ska ta tag i det på en veckodag istället tänkte jag. Eller en lördag. Fast nu framöver så är helgerna rätt fulla. Ska bli kul!

På fredag är det kåffein-giget med färdtjänst, och då ska vi få se revyn innan. Ska bli skojs! Giget tror jag blir hur kul som helst! Nästa helg far vi till Ö-vik och sjunger i nån sorts masschoir med Jay T Hairston. Måste pyssla lite med dom låtarna innan vi far bara... Vill ju vara halvförberedd. Johanna frågade om jag ville spela på gudstjänst den helgen, men vi ska sjunga på gudstjänst på söndagen i övik, så det gick inte:(. En annan gång kanske=)

12.12, och jag har ingen anslutning till internet just nu, men det verkar jag visst ha, för ajg fick just ett mejl... Aja, skumt. Jag ska iaf gå och sjunga upp snart. Snart... Ska bara kolla min fb.

have it fino!

<3

And almost completely...

Jag valde Fell in love with a boy. Det ska bli mycket spännande. Inatt ska jag sova i min säng. För första gången sen jag kom upp hit. Igår sjöng vi med United på vinterrocken. Där såg vi också Daniel Lindström, Hanna Lindholm och Lokala förmågor. Eller ja, det var dom jag kände att jag ville nämna. Hanna var riktigt grym! Daniel var rätt bra han med. Lokala förmågor var skoj med Johanna i spetsen.=)

Och jag har blivit facebook addict.. det är hemskt. Nu ska jag äta och kanske duscha. Sketna hårfärg som inte fanns i förpackningen, så jag måste byta. Jag som hade tänkt bli blondie idag. Får bli en annan dag. Snart kommer Zarahlinnea. Jag sov hos Julia inatt. Jag har betalat räkning. Och jag fryser. Borde kanske öva. Men jag sätter nästan det jag lärde mig på lovet nhu, Philip!

Inget är riktigt sammanhängande idag. Förlåt. Jag har ingen förstärkare häruppe. Och jag har kopierat allt från gamla kalendern. Imorgon får jag träffa större delen av klassen. Kärlek är det. Och imorrn har vi kör. Och teori. Och klassråd. Och snart är det första spelningen. Och sen åker vi till övik helgen efter den spelningen som är nästa fredag. Fell in love with a boy.

Sommar. Vore kul att vara här på sommaren. Undrar vad man gör? Badar? Fast det är sötvatten... ugh. Nyår var fint! Härligt med nytt folk och så. Jojjo var duktig. Jag sov på två täcken. Igår somnade jag på golvet. Jag börjar undra om det finns gränser? Jag har börjat somna lite varstans...

Pratat i sömnen. Förlåt Julia. Kallt. Räkning. Jag ska sluta nu.. ni orkar inte med det här. Marvin är fin.

<3