jag orkar inte skriva nå seriöst.

Hejsan!

Här sitter jag och har det bra. Jonas är på besök och vi har haft två kul gig idag! Ett gospelgig i Ersmark på gudstjänst. Och hon som pratade sa saker som faktiskt var relevanta för mig just nu. Nice. Sen for på på Kåge pizzeria och åt och softade på våningen och sen gigade vi i matsalen med 2nd Ride. Ett svenskt race. Skönt att det gick bra och så!=)

I övrigt så är jag mest glad just nu. Nu kom mariah och julia hem från en promenix också. jag måste sova. Jonas åker hem imorrn och imorrn natt får jag sovsällskap igen=) I'm not ever alone.

Ja ni. vad vill ni veta? jag lever och ska snart bli moster igen!:D:D i maj! hihi^^,

hejdå

<3

Bara lite kärlek.

Var det längesen jag skrev här eller var det längesen, liksom? Och vad har hänt sen sist? Sjukt mycket. Och tro mig, ni kan inte gissa.

Iaf, spelningar redan. Har haft två stycken och blir tre i nästa vecka:D En av föregående spelningar var ett tvåancafé på skolan. Sjöng Handle me!:D:D Robyn. Och ja, det här kommer bli det fulaste inlägget nånsin. Stå ut. Sjöng också en Maria Mena-låt. Jupp, fint, fint. Och spelade (ja, t o m Spelade) trummor på två låtar!:D Galet vad det är roligt! Jag vill verkligen spela trummor.

Nästa vecka är det en spelning på efyran, en med kören i ersmark och en på skolan på middag. Ska sjunga bl a ingen vill veta vart du köpt din tröja och red blooded woman:D

Nä, nu orkar jag inte skriva mer

<3

How am I supposed to breathe with no air?

Så första caféet om två veckor. Det blir tajt och kul! Jag ska drumma lite på en låt iaf. så får vi välans se vad som komma skall. Ska sjunga lite robyn, lite rock, och en låt som ni aldrig trodde skulle vara jag. haha:P Spännande! Ni får väl komma och höra. Altså.

16/9 -08 i matsalen på solviks Fhsk! Be there or be square!

bara lite kärlek!

<3

You & me!

Nu är det rep!! Tjihoo!

Just listen!