Release my body.

Igår var en mycket fin dag! Jag vaknade, for ut och sprang och åkte sen in till stan och hängde med världens underbaraste Jojjo! Det var otroligt bra. Vi lunchade och letade aidskläder. Inte för kampanjens skull utan för att Robyn designat en tröja, och ja, jag är väl kanske lite nörd. Skulle vilja ha den. Jag ska lägga ut bilderna nån dag.. om jag minns. Vi hittade inte tröjan. Och då var vi inne på typ 4 hm...

Idag var också bra! Idag är iofs inte slut ännu, men den är bra så långt. Har varit i stallet och ridit Boccia. Hon var fin, men det var första ggn så jag var väldigt försiktig. Galopperadfe en stund påå utebanan också, för att känna på hur hon blir ute. Hon var snäll till Stratos smög på oss utanför banan. Där satt jag väldigt löst, men lyckades rädda det. Shit, det var nära ett bad i utebanagojs för min del. Skönt att slippa. Imorrn ska jag rida ut med Sandra och kanske Sara. Det blir lugnt ute och så lite galopp på utebanan. Det blir najs!

I eftermiddag ska jag simma. Mm..

Nu ska jag packa simkläder och snart fara till stallet och ta in lite djur och fixa Boccias mat!

Ciao bellas!

<3

Fruktansvärd saknad.

Jag ska tillbaka till stallet imorrn. Jag ska dit, men Farao är inte där. Och jag kan inte älta det här, för det kommer inte ändras. Men skit också. Jag skulle inte falla för en häst som jag med allra största säkerhet visste skulle försvinna. Men jag är glad att han fick de extra åren. Han levde verkligen på övertid. Han var en kämpe. Han var en krigare. Han var bara min ögonsten några få år. Det fanns andra som tyckt om honom längre än jag. Men ja. Jag har ont i hjärtat.
Och Viktor. Min första tävlingsponny. Han som var oslagbar. Sånna minnen går inte att sudda bort. Det var länge sen nu, men jag minns precis den gången på Tungelsta och den när vi var i Rimbo. Det fanns tusen fantastiska tävlingar. Och nu finns det andra ponnyer som regerar.

Det blir svårt imorrn. Men jag kan och vill. Och ska. Jag ska inte låta det ta över.

Because you blown my mind. I'll do anything for you.


<3