Dagen i bilder. Mest Michaela i bilder!




Mitt fina lunchsällskap!

















Foto: Lina Eriksson


Foto: Lina Eriksson


Foto: Lina Eriksson


Vi träffade Aino, hon var mysig!:D

Och åh, vad blogg.se är fantastiskt i jämförelse med skolbloggen. Ah, jag njuter!

<3

It ain't easy.



Så känner jag mig. Det är fantastiskt hur en bild kan beskriva hur man känner sig. För jag kan inte ens beskriva med ord hur jag känner mig. Men jag vet att jag känner mig som på bilden.

<3

You got it all.


Hängde lite med denna bruden igår och det var härligt!:D




Åh, ta en fiin bild på mig då!


Och Evelina var ASSNYGG på scen!:D

Det där var min kväll på kåren i korthet. Jag ska slänga upp ett likadant inlägg på skolbloggen också! Ni läser väl den i veckorna?
Min andra blogg. <--länk.

Alltid!

<3

I thought love was black and white.

Här sitter jag alldeles rörd till tårarna efter att ha sett nyhetsmorgon. Amanda Ögren som ställde upp för "Linnea" säger avslutningsvis i intervjun ungefär såhär: "Jag tycker det viktigaste är att man tänker på den gyllene regeln. Tänk om det var jag och så fick jag inget stöd. Nu får dom ju det och jag vill bara säga tack för det. Och jag hoppas att dom tar åt sig av allt stöd som jag får också, för det är ju inte jag som ska ha det egentligen."

Den här historien gör mig upprörd och jag ska inte skriva mer om det. Man borde tänka minst tio gånger innan man dömer någon.



Det var allt, ta det kallt!

<3

Gravity can't forget to pull me back to the ground again.

Nu go' vänner startas en till blogg upp. Man kan tro att jag är världserfaren av att blogga, men nej, det skulle jag inte säga. Jag har ju bara bloggat sen lunartiden, och där blev jag väl medlem typ.. 2000? Nåt sånt. Sen dess har jag haft miniturbo.blogspot.com och den här, hiddenpart.blogg.se. miniturbobloggen föll mest för att jag inte ville vara kvar på blogspot.com, men här trivs jag bra. Nu ska jag emellertid börja blogga i PR-syfte för skolan! Ska bli spännande. För första gången ha ett riktigt mål med bloggandet.
Där kommer ni kunna läsa om vad som händer och sker i mitt skolliv, starting tomorrow. Jag ska försöka skriva på ett intressant sätt och (gud, hjälp mig orka) lägga upp lite bilder så ofta som möjligt. Ett fast inslag ska finnas med varje vecka, men mer om det i första inlägget imorrn. (Jag känner mig lite som Emanuel nu, gör bloggen till ett projekt:D)

Adressen som ni ska smurfa in på imorrn är i alla fall:
http://www.studentliv.org/index.php?resolution=high

Ha det riktigt gott. Duktiga Maria ska nu öva lite piano innan det förhoppningsvis kommer lite kladdkakesugna vänner på besök. Ingen har svarat på inbjudan så det blir spännande att se om det kommer nån=)

<3

Look how she lights up the sky, Ma Belle Evangeline...


Tänk att få vara någons Evangeline. Det är något gott att vänta på tills det blir sanning minsann. Tills dess: Sova, äta, skola, stall. Allt gott börjar på S, förutom äta, det börjar på Ä.


Imorrn mina vänner ska jag minnas mycket. T ex att gå upp för att träffa Kippe och göra klart det däringa O, baby-stråket, öva trummor och sång, gå förbi Accelerator, Repa Robynlåtar, göra pannkakor, vara social och bära något grönt (jag vet att det är två dagar försent, men jag bar grönt i onsdags också).

Ta hand om dig!

<3

Ooh, baby, I'm hot just like an oven.

om gårdagens maträtt (läs: gulaschsoppa) var det godaste jag lagat sen jag kom till piteå, så var dagens maträtt det sjukaste jag lagat sen jag kom hit. Jag skrattade åt mig själv flera gånger, berömde mig då och då för jag är så uppfinningsrik och för att jag tar vara på allt jag har i min kyl. Avslutningsvis när allt var klart så hör jag hur grannen spelar "sexual healing" på högsta volym. Ah, livet är gott när man inte behöver kämpa för att le!:D

Dagens leende:

Detta behövs:

1 pkt snabbnudlar med tillhörande krydda.
lite ris som blitt över från nån tidigare dag.
lite inlagda (eller varför inte färska?) champinjoner som och blivit över nån gång.
en halv lök
två morötter
diverse kryddor du gillar, t ex chillipeppar och paprikapulver
soja
en skvätt mjölk
lite gräddfil
lite chilisås
en högljudd granne med halvtaskig musiksmak

1, Koka nudlarna så att de blir precis lite mjuka.
2, Skär upp och stek morötterna, champinjonerna och löken i lite smör.
3, Krydda med nudelkryddan och övriga kryddor.
4, När grönsakerna är lite mjuka så kan du he ner nudlarna och riset.
5, Gojsa runt litegrann och he på sojan och skvätten mjölk.

Såsen som jag hade till var helt enkelt gräddfil blandat med chilisås.

Sätt igång grannen och varsågod, ett leende kan serveras.

<3

State of mind.

Gulaschsoppan blev det godaste jag åstakommit här i piteå!

Men jag ville egentligen bara säga att raul midón är kvällen man! Och vilken man sedan! Lyssna på han så förstår ni. Tänk sedan att vissa låtar är det bara han som framför, tröts att det låter som ett helt band. Han är fantastisk. Dagens tips helt enkelt.

Kårkvällen var fin också! Grymt bra spelat alla inblandade!


Jag fick tulpaner efter SMASK!:D


gulaschsoppan!




Konsertkväll på kåren.

<3

When I'm with you I can fly.

Hej och hå! En gulaschsoppa på spisen som kanske blir bra. Jag hoppas att pappas matlagningsfingrar har gått i arv till mig. Mammas gröna fingrar har då inte gjort det iaf.
Jag har gräddfil och butiksbakt bröd redo. Igår blev det nån sorts ugnslax med lök och ris. Jag är rätt bra i köket alltså. Men det går i vågor, och vem bryr sig om allt jag skriver just nu?:P

Jag ska i alla fall börja blogga för skolan! Men har inte fått inloggningsuppgifter än. Nästa vecka ska jag länka här så mina trogna (men otroligt få, förmodligen) får en chans att kolla in där!=)

Sålänge kommer en länk till min nya favortiblogg!-->
Emanuel

<3

SMASK 2010.

Hej kicken jag fick i fredags! Kändes riktigt härligt att stå på scen, det är ju det jag vill göra. Varför skriver jag tentor och blir tråkig? Varför är jag orolig över att underhålla? Dumt. Det är UNDERBART att stå på scen.

Här är lite bilder tagna av
Lania Sitepu från i fredags. Håll tillgodo:D











<3

Det finns bara en låt för idag.





<3

Note to self:

Minusgrader betyder att man ska klä på sig mer än ett par leggings. Och om man bara har ett par leggings på sig, så ska man inte ta långa promenader ner på stan och tillbaka. (det är minus 12 ute...)

Håll alla tummarna för fredag och kolla in smask på:

http://www.pitetv.se/

om du inte kirrat biljett!

<3