Från 2009-06-17-Jojjo, Mariah, Josefin






keeping you forever and for always.



Bra jobbat Mecenat!

Get well soon, my love!





Sär skrivningar...

Catch the fall.









-Evelina, du blir så liten på alla bilder...
-Ja, men jag ÄR liten!

Mystic Charms.

Jag har aldrig riktigt fattat verför man måste logga in 2 ggr på blogg.se... nån som vet?

Aja. Vi får la se om det här med att uppdatera bloggen kan bli nåt mer seriöst eller inte. Verkar som mina nyfunna vänner tycker att den bara handlar om stallet:P Jag ska ändra lite på det.

Igår red jag. Det är så sjukt skumt upplägg på lektionerna. Vi rider i inte fram nåt och sen blir det som övning i 40 min. Jag blir lite less. Jag vill känns på hästen lite innan. Om så bara 10 min. Lite gettoknowtime. Aja, jag ger d några veckor till. Kanske blir bra.

Idag har jag varit ner på stan en sväng och sedan lektion. Ska skita i att sälja de där häftena. Det går faktiskt inte. Det är HELT omöjligt att få folk att köpa dom. Jag förstår dom.- Vem vil ha liksom.

Nu ska jag öva!

Tjing!

This world was never meant for one as beautiful as you.

Himla skit. Jag saknar honom. Jag saknar honom. Jag saknar honom. Min vän. Jag saknar honom.

Det spelar ingen roll hur många gånger jag skriver det. Det spelar ingen roll, för han kommer inte tillbaka. Och det spelar ingen roll, för jag är 90 mil hemifrån och kan inte ens se att det står nån annan stjärna i hans spilta. Så vad för roll spelar det? Skit. Inte ett skit.
Vad kompenserar jag med nu? Ingen aning faktiskt. Ibland tvivlar jag på att det ska bli nåt av mig. När jag hade Farao tvivlade jag aldrig på oss. Vi skulle klara allt. Han skulle överleva allt. Och det gjorde han. Och sen flyttade jag. Och då fanns inte vi:et kvar. Jag lämnade honom i sticket. Han, som litade på mig, fick klara sig. Vi tvivlade inte. Vi litade på varandra. Jag med dåligt självförtroende och han rädd för allt. Han som ville bli buren över vattenpölar och istället bar han mig vart jag ville, när jag ville, hur jag ville.

Jag saknar honom. Jag saknar honom. Jag saknar honom.

Det finns inget mer att säga.
Jag saknar honom.




<3