Like yesterday is gone!

Mmbop!

Funderade på det här med etik idag. Det räknas väl som oetiskt att äta människokött. Tänk om det är gott då? Inte för att jag vill smaka eller så, men det kanske är gott. Man skulle ju kunna ta vara på det. Fast nää. Jag kan inte ens förmå mig att äta hästkött. Man äter inte sina vänner. Så ja, det är oetiskt.

Meanwhile så blir det upploppet till ledigheten nu. Fullt ös till på lördag, sen flow along the day och sen söndag. Sovmorgon och göra vad jag vill i två veckor. Wonderful. Men jag hade så mycket att visa. Hade planerat in tripper ut i skärgår'n och till skansen och grönan. I'll do it by myself now. Eller med nån bra härhemma=) Det blir fint.

I'll be a superstar and you'll be driving my car!

Hade en egoboost igår:P Kände att jag behövde det. Den är över och jag är tillbaks.

<3

Damn unpretty.

PUBLISH ME!

Men tänk så skönt att kunna säga, med självförtroende, utan att vara nedlåtande, att man förtjänade bättre! Vi är många som förtjänar bättre i många fall. Just nu förtjänar jag inte bättre. Jag har det så himla fint härhemma=) Med jobb och stall och bad och så. Det är faktiskt bättre än jag hoppats. Vilket känns bra.

Det kommer nog lite med åldern också. Nöjd och glad och så. Man inser att livet rullar omkring år för år och att man har det utomordentligt bra. Ha, jag är inte gammal nånstans ju:P Vars ska det sluta? Kanske nånstans där jag är som mina förebilder?

Nina som vann West end star, vad grym hon är!! Så galet tuff tjej. Tänk vad mycket som hänt för henne nu. Jag menar allt är möjligt. "You can be, who you wanna be."

Jag säger bara unpretty-TLC. Och om du inte hajjar, kolla in den på youtube vettja. Budskap till världen.

<3

Keep your head above the waterline.

Robyn är så galet bra. Och nej, jag kommer nog aldrig sluta tycka det. Vad säger ni, galet robyn-fan nästa år? Skrämma de nya? haha:P vore så sjukt kul att fejka en extrem personlighet. Alla skulle vi göra det i några veckor och se hur folk reagerar=) Aja. Hade inte så mycket på hj'ärtat nu. Ni får en robyntext från hennes första platta, Robyn is here. Låten heter Bumpy ride.

You gotta stay real true to yourself in the game
Of becoming a woman where where the rules never stay the same
Remember who you are, who made you and who's keeping you here
Who's making you not duck for problems in fear
People in your way, dogs and bitches
Who's lickin' your ass? Liars and snitchers

Okej det där emot allt jag skrev tidigare om att hitta på personligehter:P Men ja. Lyssna på den låten. Brabrabra!

<3

Speak up, mister!

Är det en folksjukdom kanske? Det här med otrevlighet? För det finns alldeles för många i vårat land (I ösmo?) som tror på otrevlighet som lösningen på deras problem. Den lilla snåla kassörskan som inte bjuder på sina egna pengar, eller som frågar om leg när personer ser unga ut, eller som tanter tycker ska skriva elaka lappar till sina kollegor för att löken är dålig, har fått nog. Hon tror helt seriöst att sverige behöver bli lite trevligare.

Visst är vi trevliga, och det är troligtvis värre i sthlmsområdet än i norrlandet. Eller. Det ÄR det. Men det är ju fantastiskt trist att det vandrar människor här som tror på lösningen snäs och fräs. Jag avskyr snäs och fräs. Jag vill inte tillämpa det själv fast jag gör säkerligen det jag också. Det här ska läggas till på min "att förbättra"-lista. Synd att dagboken är i Skellefte.

Det var varmt i vattnet idag. Det var fint att Philip hängde på och badade. Jag behövde det, även om det inte var mer än en dryg timme (än drygt en timme?). Öppna imorrn. Måste bada sen. Det är bara så.

<3

Dance everybody!

Det här med ballerinakakor. Alla äter vi dom olika, det framgår ju från reklamen. Själv satsar jag på den välkända locket först-varianten. Dvs, locket först (helt i motsats till hur jag äter semla) sen klegget och sist chokladbottnen. Och mina favoriter är originalet. De slår liksom allt. Apelsinchoklad har aldrig varit min grej. Inte heller mint.

Det paketet som jag nu beslagtagit ur vårat skafferi har dock troligtvis varit med om nån olycka. Alla kakor ser hela ut men när man bitit av halv locket så går bottnen av. Chokladsmulor överallt och blä. Inte vill vi väl ha det i sommarvärmen? Jag har ätit alldeles för många ballerinakakor för att det ska vara sunt den senaste tiden. Men skit samma:P.

För övrigt är det toppenvarmt här. Igår stekte vi i rassa och idag for pärena ut på sjön några dagar. Själv jobbar jag, men har lyckats sola en stund idag efter stallsysslorna. Nu ska jag dricka och fixa en låda.

hur äter du din ballerinakaka?

<3

Lend me your ears, can you hear my flow?

Okej. nu bloggar jag om mitt jobb ändå. Ni får stå ut:P Tänkte lista lite saker som faktiskt är fruktansvärt irriterande. Sånna saker som ni som medmänniskor kan förbättra. Inför erat vuxna liv liksom;)

-Varuberg.
Detta är inte det mest irriterande. Eller jo, det beror på situationen. Men förstår ni innebörden av ett varuberg? Nej, trodde inte det. Ni kan först få veta hur ett sådant ser ut: Underst, eller varför inte överst, mjölk och fil och jogurt. Ovanpådet frukt och sedan riven ort eller cere fraisch. Meningen med ett varuberg är att få in alla varor man handlat för ca 800:- på en meters band. Konsekvensen av ett varuberg blir att jag får lyfta, ur konstiga vinklar, alla varor för att kunna scanna dom. Saker trillar ner på vågen när man knappar in PLU för nån frukt som ska vägas och helt ärligt skiter jag i om priset då blir högre, men kommer aldrig orka göra massa returer och därför är jag schysst och lyfter och knappar... SLUTA BYGGA BERG! Det är bättre att vänta 1 minut på dig när du lägger upp alla varor en och en, det går fortare.

-Streckkodsvändning.
Det här är ett spännande ämne. Det går alltså ut på att du vänder streckkoderna mot dig. Vår scanner sitter framför oss. Går det inte att vända den mot dig, så vänd den uppåt. Tyngst är blöjor och kräftor. Värsta typen av streckkodsvändare är de som vänder alla utom två varor på 500:- rätt. För de två varorna kommer troligtvis i mitten och då blir jag förvirrad och tror att alla är ovända och måste vrida på alla och återigen, dåliga lyft.

-Ciggkorten.
I handen till mig tack! Inte på bandet. De är små och tunna och snälla, kan du fatta att både ciggkort och pantkvitton trillar igenom. Jag måste klättra ner under bandet för att hämta dom. Välter papperskorgen, plockar upp och allmännt bah!

-Varor du inte vill ha.
Vill inte jag heller ha! Är krukan trasig, så låt den stå och ta en annan kruka. Kolla gärna att det finns streckkod eller prismärkning också. Och sen är det aldrig fel att ha halvkoll på vad saker och ting kostar som man plockar på sig i butiken. Kolla att man har pengar att betala med, etc.

-Stängning.
Snälla. Storhandla inte sent. Och varför ska du in i butiken två i åtta? Helt onödigt. Vi stänger åtta och vi ska räkna kassor, slänga skräp, räkna och bunta tidningar och byta om. Folk väntar på oss.

-Vart ligger?
Jag vet inte. Jag ska göra allt för att du får veta, men är det inte lite sent att fråga när du står i kassan och ska betala? När jag scannat fem varor och du kommer på att du inte vet vars cykelslangarna finns, om de finns och att jag ska hämta nån som vet vars de finns.

-Otrevlighet.
Vill du ha rabatt, eller hjälp. Prova vara lite trevlig. Vi behöver inte tas med hårdhandskarna. Fanns det bara fyra baguetter, men du ville ha fem så du tog ett frukostbröd istället och vill ha fem för 20:-,  säg det då, och skäll inte på mig. Jag är yngre och trevligare än du. sådeså. (inte du, men det puckokunden som sa det)

Oj, det vart lite långt. Men aa. Schysst vore att keep this in mind. Och nej, jag tänker inte vakta dina saker med mitt liv om du ställer dom vid min kassa. De står där på egen risk, men jag kan kolla på dom då och då. Självklart är jag trevlig också:P Och såhär neggig är jag inte. Men man tröttnar lätt på såna petitesser..

<3

Today will soon be gone.

There's so many beautiful reasons I have to be Happy! Och det har alltid varit det också. Otacksamma unge. Usch. Näni! En bättre inställning ska jag skaffa mig. Och jag är nöjd (läs: nöjd) med mig själv just nu. Jag duger. :D Lite bättre självförstroende på det så kanske det här sommaren blir som en stor varm choklad med vispad grädde. Toppen alltså!

Idag har jag flugit ner på min racercykel till stallet, släppt ut tre hästar, ridit Socka, mockat Natalie, Socka och Boccia, fixat fodret, flugit hem på min racercykel, duschat, ätit lunch och fikat hos mormor, hem igen, transponerat en låt och sen jobbat 14-2030. Min enda fråga från dagen är: Varför handlar ni när klockan är tio, fem i åtta, när vi stänger åtta? respekt kvinnor och män. Kom lite tidigare vore schysst. I alla fall. Så sent som 2024 stämplade jag ut. Brukar kunna göra det vid 2015. Men vi var ju bara två som stängde kassan också. Och alla dessa tidningar! gosh! Jag ska inte blogga om mitt jobb.

Jag funderade på att blogga om såna härna värdsliga ting. Sluta skriva om vad jag gör om dagarna och så och bara bli mer åsiktande i mitt liv och skriva om vad jag faktiskt funderar på. Som det här med varuberg, varför himlen är just blå, facebook=ondska och varför jag inte kan ta bort min lunar. Sånt där som varför allt inte är standardiserat, vad som är nytt med 450D:n, vilka skor som passar vilka kläder, kläder i allmännhet, hur krafft protein fungerar och hur datorer fungerar. Kanske nån gång får ni nåt sånt inlägg. För eftersom min värld snurrar fint nu så har jag mer tid att fundera på sånt här. Kanske ett ämne om dagen? Vi får se=)

<3

I'm not gonna run away...

Lalala. Jag är uppåt typ hela tiden! Livet är bra. Jag trivs! Och nästa år ska jag klara hela året, utan att gå ner mig. Ska inse att det handlar om min inställning. Ska fatta att jag inte är övermänsklig. Ska inte missa ridningen. Ska inte skapa intriger omedvetet (kan bli svårt iofs). Ska bara försöka vara mig själv och vara en schysst tjej liksom. Och passar det inte, så, ja, är det inte så mycket jag kan göra.

Idag har jag ridit Greven. Fjärde gången nu. Fin häst det där=) Kul att rida också. Kul att Helena behövde hjälp och att hon frågade mig. Jag har fått rida så sjukt mycket senaste tiden. Och det är nog bra för mig. Inte bara fysiskt, men psykiskt också. T ex så hade jag Socka nästan en vecka för ca två veckor sen. Sen har jag haft henne lite strödagar och ska ha helgen också. Har fått rida lite på Nathalie och greven då. Och ska ta hand om nathalie i nästa vecka. Life is good!

Idag är det dock jobb på schemat. och imorgon också. Stängning båda dagarna. Sen är jag ledig en dag, öppnar en dag, så ledig en dag igen. Otroligt mycket ledigt!:D

Har fått en vykort av självste Josefin!!:D:D Tacksi tacksi tack!

<3

And I thank You!

Dagens fyra kändisar. Varav två är lite osäkra. haha:P

Kändis nr ett: En sån som jag inte känner, men som några jag känner känner. Typ Philip och Simon och Josefin skulle jag tro. Kan heta (eller kanske kallas) Joppe. Och jag känner ju bara igen honom från foto, så det kan ju vara fel.

Kändis nr två: Oskar. Våran trummis i United. Helt otippat att jag nånsin skulle stöta på honom på skeppsholmen i stockholm! Men så var det. Han såg mig dock inte. Skumt, men kul sammanträffande.

Kändis nr tre: Också en osäker en. Karin Håkansson. Duktig sångerska. Sjunger i VILA där Micke spelar trummor. Det såg mycket ut som hon, men kan ju ha sett fel.

Kändis nr fyra: Och detta är en "riktig" kändis! Kicken från The Poodles! Han bara gick förbi oss sådär på trottoaren när vi var påväg till tåget. Och jag kände igen honom! Ofta det händer liksom!

Anyways. Sthlm jazz festival. Rigmor Gustafsson, Tower of Power och Mary J Blige. Det var värt det!

<3

Blubbedrupp!

En dag till, sen ledigt, en dag till, sen ledigt. Tjihoo! Nu åker jag till newnose och glor på film. Vad för film? No idea!:D

<3

I'm in deep debt, without You I wouldn't survive...

(Haha! Bäst på sommarkrysset ("bäst" altså) var en tjej som sjöng med på ovanstående textrad, fast istället för "debt" sjöng hon "death". Haha:P bra koll!)

Det är inte överdrivet kul att jobba. Men på nåt sätt är det väl ändå bra. Som, nästa helg t ex. Lars vegas trio intar grönan och sommarkrysset och hej hopp vad jag vill se det lajv. Men (det är alltid ett men i sånna här berättelser) jag jobbar stängning. Vilket betyder att jag slutar 20.30. Så där rök INTE de pengarna! Liksom. Jag tjänar pengar istället. Pappa får spela in det åt mig:P. Det är ju som Simon säger. Pengar är ondska. ALLT styrs av pengar.

Och på tal om Simon, så var han här på besök i torsdags och det var mycket trevligt! Vi tog en promenad. Industriområdet-rundan, som alla andra skulle kalla stall-rundan, förutom vi inbitna stallare, som inte utgår från ösmo centrum, utan från stallet:P. Sen satt vi på min säng och pratade i flera timmar. Som sagt var det trevligt!

Jobb, jobb jobb. Jag har min första lediga dag på onsdag. tjihoo! Idag har jag ridit Socka och imorgon och på måndag har jag hand om Greven. Det blir spännande. Hoppas det går fint.

På måndag funderar jag starkt på att gå på bio. Vet inte riktigt vad jag skulle vilja se. Om jag kanske vill se flyga drake, tröts att jag läst boken, eller om det bara är dumt. Jag tror nästan att det är dumt. Vad mer går nu? Ska kolla det där=)

Love

<3

Besök i sommarhagen 2008-07-09


Jetset och Faro



Exit



Cliffen


<3

When to hold on...

Första dagen på jobbet. Gick bra tycker jag. Frågade om alla små specialgrejer och lärde mig på nytt hur allt funkar. Fick in en hel del PLU.koder från förra sommaren också.

Persikor: 4404
Nektariner: 4379
Avokado: 4046
Banan: 4011
Kravbanan: 94011
Färskpotatis: 4833
Special: 1012
Chark: 1009
Frimärken: 1018
Back med läsk: 7500
Godis: 1363
Purjolök: 4629
Ost: 1007
JonaGold äpplen: 4145
Gul lök: 4666
Gul lök, knippe: 4669
Räkor, frysta: 6711
Paprika, gul: 4688
Paprika, röd: 4680

Aja. Jag är nöjd i alla fall. Det tog inte lika lång tid att lära sig så många i år! Kunderna var söta som vanligt. En gammal man kom in på förmiddagen och köpte tidning (gamla människor köper alltid både expressen och aftonbladet, som om det är nån skillnad:P). Och sen började han prata om att hans fru var 77 år gammal nu och att han hade varit förälskad i henne sen han var 19 och han hade insett att han var den lyckligaste människan han känner. Jag började nästan gråta där jag satt på min stol i kassa två.

Senare på dagen kom en halvung kille in och handlade. Inget speciellt med honom. Jag bara la märke till hans stil opch att han verkade handla nyttigt och ekologiskt (ja, lite analyserar jag vad ni handlar. Men inte för mycket). Och så när det var klappat och klart så berättade jag summan för honom: "Det blir 666 kronor." "Ojdå" svarade han, "hoppas inte maten är alltför ond då". Haha! Vi konstaterade att det hade aldrig hänt nån av oss förut. Det var lite kul:P

Nu i alla fall är det SÖMN som gäller. Stepen var inte så kul idag. Men jag träffade en av mina gamla dagisfröknar. Som jag inte kände igen och som inte kände igen mig. Och hon hade tydligen handlat i min kassa på Ica idag också:P Lustigt det där.

Imorrn jobbar jag stängning. Tjihoo...

<3

I've been a new sensation...

Vilken dag det var igår. Den var toppenfin. Tänk att det kan vända på en dag bara sådär. Och jag har inte ens varit nere.

Började med att i stilla mak vakna upp och äta frukost medans jag tittade på värdelösa komediserier som inte går att slita sig från. Lovely. Fick idén att jag skulle åka till Skogås och plocka upp skönheten så jag kan lära mig använda den tills bröllopet. Så jag hoppade på 11-tussen mot stan. Var hos syster vid 12. Pratade massor med Adde om kameran och han visade bilder och gav mig lite tips osv. Fick lunch hos syster också. Supergod pastasallad med hembakt bröd.
Blev erbjuden skjuts hem och fick kränga på mig skinnstället och åka Addes nya Kawasaki:D. Sådär, nu har jag haft sommarlov. Njöt hela vägen hem. Bytte kvickt om när jag kom hem och for ner till stallet. Uteritt på Nathalie till Säby och precis här vände det. När jag skrittade förbi Weltinis hage vid Säby Gård så kände jag att jag längtade hem till mammas tacolasagne som hon hade gjort dagen innan. En sån enkel sak. OCh jag längtade efter att få spela på Lolas bröllop och efter att få fota. Och framförallt längtade jag efter att få galloppera så fort som underlaget tillät och så fort som Nathalie ville. Jag hade fått inspirationen tillbaka. Även om det bara var i små små portioner. Och snartsnartsnart tror jag minnsann mig vilja hålla på med musik igen.
Jag gjorde allt klart och åkte hem för att äta. Nu fick jag emellertid inte tacolasagne utan revbensspjäll med stek potatis. Inte fy skam det heller. Och kvällen spenderades lugn framför TV och dator. Tills klockan nio, då Ken1 fick för sig att bjuda in mig att se film. Sagt och gjort. Lagligt och snyggt körde jag den långa biten till Sandhamn och hittade rätt nästan på en gång. Vi såg step up och drack te och spelade gitarr och piano och sjöng. Okej, det var han som spelade, jag vågade inte. Gosh, jag som trodde mig blivit modigare.
Klockan blev mycket och kvart i tre damp jag ner i sängen härhemma igen. Drog på mig mina HelloKitty-sockar och somnade när fötterna blivit varma.
Vilken dag.

Idag ska jag rida ut. Vädret suger och allt jag lyckats åstakomma änsålänge är lek med blixten och diverse inställningar på kameran. Jag har en vecka på mig. Jag ska lära mig mer och jag ska fota åtminstone tre bra kort på dagen D. Hoppas vädret blir finare så jag kan testa tele-objektivet=)

<3

When you're far away...

Huden känns torr och salt och det stramar i hela ansiktet. Jag sitter med korta jeansshorts och en tubtopp och känner ändå hur värmen finns i hela kroppen. Mitt hår är tufsigt och strävt och ikväll ryker naglarna jag lyckats spara.

Idag har jag varit i stallet en sväng på morgonen och sen ute på sjön hela dagen! Hur mycket bättre kan det bli? Tre gånger har jag plaskat omkring i plurret också. m m m! Ena gången orkade jag t o m blåsa upp en stor badring (stor!!= mycket luft och lite lite till hjärnan:P) och kunde flyta omkring på den ett tag. Det var varmt i vattnet. typ 22,5. Jag älskar Rassa. Verkligen!

Vet fortfarande inte riktigt om jag ska orka blogga två bloggar. Just det:P Det vet ni ju inget om! Nvm.

Imorrn ska det regna har jag hört. Och idag har jag köpt godis, har jag också hört. Och ikväll blire mera svull! (Dagens mat: Frukost, stor lunch(!) och fyra bullar. Klockan är fem.) Ikväll: Pyttipanna, godis. mjepp!

<3

Fre 29 dec 2006, kl 21:46

Vad har jag gett upp? Varför har jag flyttat från det här?

"Okej, jag är väl lite störd som tycker om att vara i stallet klockan halv åtta. Inte många förstår min galna kärlek till dom där djuren. Men dom är nära allt för mig ibland. Jag vet inte hur jag ska förklara det på bästa sätt, men här följer ett försök. För det första måste jag självklart berätta allt som det innebär att vara i stallet en hel dag.

Jag får träffa hästarna. Det är strax över 60 stycken och alla har olika personligheter. Nu umgås jag inte med alla hästar, speciellt inte privathästarna, men de betyder väl lika mycket ändå? Hade de inte funnits där hade inte stallet varit lika fyllt, altså inte lika mysigt.
Jag får träffa massa människor som på ett eller annat sätt är förebilder för mig eller påverkar mig. De gör mig starkare och svagare, de pratar med mig. Vem hade jag varit utan Camilla med hennes kloka råd? Eller Sussie som alltid finns där? Eller Sara som säger till när det är nog? Eller Åsa som nog är världens vänligaste människa? Vem hade jag varit utan de gånger Madde hatat mig? Eller de gånger ingen pratat med mig? Visst var det jobbigt då, men det bygger upp. Allt som inte dödar, härdar.
Jag får vara mig själv. Och jag får vara den jag helst vill vara, just då. Jag känner stallet och hästarna. Jag känner människorna och jag vet vad som ska göras. Jag är inte osäker, jag är trygg. Visst är jag väl trygg hemma också, men pausen från vardagen får jag inte någonannanstans.
Jag får lära mig den tuffa vägen. Jag har det lätt i mitt liv, no doubt about it. Men i stallet får jag jobba lite till, ta lite mer ansvar, ta lite mer skit. Men så är det. Och det är inget jag skulle byta mot allt guld i världen. Jag är väl medveten om att jag klagar väl mycket ibland, men de ljusa stunderna är så mycket fler. Och anledningen till att jag går upp klockan halv 7 för att vara i stallet tidigt är just det här. Man tar sitt ansvar. Får man förstroendet, så gör man något av det och sitter inte bara likgiltig och säger, "nej tack, jag orkar inte".

Och de speciella stunderna, då de visar uppskattning för allt jobb man lagt ner, de stunderna är värda allt. Det är inte alltid mänsklig uppskattning jag behöver, utan hästarnas välbefinnande kan räcka så långt. Farao skulle aldrig blivit frisk, egentligen. Men han är frisk, och jag är så tacksam. Och personalen ser det. De uppskattar vad man gör. Pengar är väl inget jag behöver? inte just nu. Kärlek är allt.
De gånger alla ponnyer ser ut som lerinpackningar när de kommer in från hagen, och man spenderar 3 timmar på att göra dom rena och fina, tvätta ben och putsa, och man själv ser efteråt ut som om man blivit nerblött och kastad in i en grå sandstorm, de gångerna är underbara. För då mår djuren bra, och jag kan nöjt hoppa in i duschen med gott samvete.


Du frågar mej om det snart blir snö
Och om jag tror att ett vattenfall
Är bara massa vatten
som längtar till en sjö


Alla smutsiga stunder är värda de blanka. Farao glänste ikapp med sina underbara ögon förra våren. Hans päls var utan tvekan något att vara stolt över. Han var glad, trots sin boxvila och totala utestängning från flocken.

Och för att se tillbaka på det här med personligheter. Kom inte och säg att hästar är dumma djur. Ett djur som påverkar en så starkt och så positivt kan väl aldrig vara dumt? Med Farao kan jag prata om allt. För han lyssnar. Och han är inte likgiltig till det ajg säger. Och han uppskattar ALLTID ett besök. Hos honom är jag Maria. På riktigt. Och hos honom behöver jag aldrig ursäkta mig. För jag vet att han gärna har mig där, och vill han inte det så säger han till.

En häst ser livet den enkla vägen, men människor är så knepiga. Vi gör allt så förtvivlat svårt för oss själva. Att leva våra liv var väl självklart inte tänkt att vara den enklaste uppgiften, men vi ska alltid krångla till det.
Hästarna är en viktig del i mitt liv. Vill jag vara i stallet tidigt en lördagsmorgon, så låt mig. Låt mig få tröst hos en öppenhet som hos ingen annan.

Slutligen. Kärt barn har många namn:
Farao
Faran
Stjärneglansen
Stjärnan
Pärlan
Tigerkrigarn
Snöbollen
Sötnöt
Älskling
(eller enkelt bara med en suck=))

Farewell/Mia


Turn another page,
The story will never fade,
Sleep with thoughts of you until daylight.
When you’re far away,
Forever love will stay,
Keep this loving feeling deep inside.

"

<3

Forever and for always...

Skum känsla det där. Att stöta på folk man känner i Skeå, och kunna föra samtal och grejer. Först mi ridlärare däruppe, Ida, sen Helene,Ninas assistent och till sist P. Coolt det där altså.. Jag är trött. Tja!

Jag är hemma. Vet inte om det blir bra eller dåligt. Allt det låsta i mig. Men det blir nog bra, varför skulle det inte? Det är nog bra att hålla sig ifrån Skellefteå i nån månad och en halv också. Kan vara bra tror jag. Lite konstigt vissa betedde sig däruppe. Men de flesta normalt, så det är bra. Kanske bara en som jag blev lite förvånad av. Aja, som said, det blir nog bra.

Jag ska till stallet strax och rida socka och fixa allt åt två hästar. Detta efter att ha rest i drygt 15 timmar från start till mål. Bussarna strejkar här. Fast som tur är inte rsättningsbussarna mellan VH och nynäs. Och det stora skämtet i det hela är, att om strejken inte får nån effekt här i stockholms län så tar de ut trafiken, ja gissa vart? Västerbottens län! Haha:P Tillåt mig att skratta. Nån vil ju helt seriöst inte att jag ska kunna åka buss:P Blir väl till att ta med cykeln upp igen då, just in case.

Nej. Frukosten är istoppad. i-stoppad that is och inte is-toppad. haha:P Och dags är det att fara. Ser ut att bli bra väder idag. linne måntro? mjes.

Måste nog planka lite låtar ikväll. Eller kanske sova. eller träna. Det är step ikväll. Ja. träna blir det nog.

Och just det. jag känner mig inte helt värd.

<3