At thy shrine, child divine.

Då var sakerna ihopskrapade och nerstoppade i ryggsäcken. Den jag tänkte bo i närmsta veckan. Eller nej. Den som är min tillfälliga garderob nästa vecka. Jag ska ju faktiskt BO hos en mysig familj!
Det känns lite konstigt att inte fira nyår i Ösmo eller sthlm. Förra året var jag hos jojjo och jonte, året innan det var jag nog hemma... Jag tror att jag har firat nyår nånannanstans än hemma bara 3 gånger i mitt liv.
Kanske är det också så att verksamhetsberättelsen 2010 inte blir av. Efetrsom min kväll kommer att spenderas på ett tåg och sedan hos Erik. Ni får leva med det;) Jag säger så mycket som att jag INTE har bytt hårfärg i år. Den ni!

Philly och jag hoppade över bommar och travade cavaletti idag också! Sån duktig häst. Var en tvååring i ridhuset samtidigt som var lite mer bånglig, men det berörde henne knappt. Jag kan knappt tänka mig att det var andra gången över bommar med ryttare för henne, hon betedde sig som om det var vardagsmat. Kul!

Ikväll ska vi spela bingolotto, haha! Det var väl ändå hundra år sen sist. Jag gjorde det senast med mormor. Och mamma och pappa var inte här, vilket betyder att hon barnvaktade mig. FÖRSTÅ hur länge sen det är! haha!

<3

But of course I'll rise above it.

Snart, go vänner, kan man säga att det är. Snart får jag sitta i en soffa och mysa med en familj som inte är min egen. Snart får jag dela 90-säng. Snart får jag duscha med rosa draperier. Snart är jag en bit ut på landet. Snart får jag kyssa in det nya året med mannen jag älskar.

Mina enda små önskemål är nu:
1, Att Erik får bli frisk så snart som möjligt.
2, Att jag slipper fira nyår med SJ.

<3

Stone me into the groove!

Nu är alla julklapparna färdigförpackade och istoppade i en kasse. Jag kommer bli packåsna på tåget. Kamera, dator, backpackerrygga och kassen. Aja. Det verkar gå framåt vädermässigt för tågen i alla fall. PEPPAR!!

Snart ska jag prata med Erik. Mums!

<3

I am sailing to Philadelphia.

Okej. Det finns en anledning till. Jag bloggar helt enkelt för att jag har tid med det. Det jag gör om dagarna är typ att äta och rida. Det finns väldigt mycket dötid att göra nåt av. Nu ska jag t ex spela bejeweled blitz tills jag blir upplockad av Madde. Sen blir det BIO!

Samtalade för övrigt med pojken min. Åh, så himla kär jag är! Mums!

<3

Normally I'm so strong.

Känslan av hopp då man klickar på någons namn på facebook, för det står att den är online och så poff. "... has gone ashore".
Men lika glad för det är jag för idag är det 7 hela, långa, fantastiska, obeskrivliga och magiska månader med Erik. Mums.

Idag har jag läst kapitlet i Kobran, Nallen och Majjen som vi skulle läsa. Igår läste jag tre kapitel som vi inte skulle läsa. Hejja mig! Anyways. Jag måste få tag på Dysthe-boken. Någon som läst den och kan referera på ett ungefär vad som står? Är det också utvecklingspsykologi eller?

Rida Lillan idag också. Och sen bio med gamla stallmaffian. Blir nog bra skulle jag tro!

<3

You're for real and not pretend.

Tycker ni jag bloggar mycket?
Det tycker jag med. Men här kommer en förklaring. I vanliga fall (dvs, under terminerna) bor jag ju numera med min fantastiska sambo Erik och samtalar. Vi pratar och konverserar varje dag, om allt möjligt. Mitt behov av att släppa ut saker jag tänker på i bloggen finns inte, de smällarna får han ta. Och vet ni att det gör han gladeligen. Nu är jag hemma. Jag och Erik pratar kanske varannan dag. Annars smsar vi. Och då får jag inte ut det jag tänker på. Därför, kära vänner, bloggar jag!

Ojoj, vad jag låter needy. Och det är jag ju också. Så pass needy att jag tyckte det var värt att boka en tidigare biljett ner till älsklingen. Från årsskiftet slipper Ösmo mig. Eller så saknar Ösmo mig. Vi tyckte båda att detta var ett bra beslut. Det blir nu nästan 7 hela dagar hos Erik. Magiskt!

<3

Details of christmas.











<3

Stand there and watch me burn.

Nu har jag ridit bebisen! Hon var superduktig. Skrittade och travade och lyssnade utan att vara allt för förvirrad. Jag tror hon gillar mig;) Synd att inte Piteå ligger lite närmre stockholm. Då vet jag vad jag hade gjort i vår...

Klockan är kvart i ett och alla dagens bestyr är egentligen avklarade. Jag ska nog sätta mig och plugga lite i eftermiddag. Utvecklingspsykologi. Ganska intressant ämne iallafall!

<3

Make the yuletide gay!

Jahaja. Juuulen är hääär! Imorrn är det julafton. Jag har inte nå särskilt mycket julkänsla mer än att det är kallt och jag håller till i stallet. Idag skulle jag testa rida Phillan, men de drog av snö från taken, så det blev mer social träning vid hand istället. Hon bockade ens knappt när hon fick gå på lina efter de slutat. Trött tjej!

Den 3dje beger jag mig med tåg västerut. Jag har funderat en del på hur det ska gå det där. Hoppas verkligen de får ordning på alla rälsbrott, strömavbrott, vagnproblem och växelfel innan det är dags. Man borde kanske ha bokat en dag tidigare bara för att vara säker på att få vara där några dagar.

Som vanligt är det jag som är mest behövande. Men det gör inget. Jag längtar lagom! Åh, fast som jag längtar efter honom!

<3

Goodnight sweetheart.

Idag har jag varit i stallet. Först på Sork och sen på Jursta. Jag har fått ett trevligt uppdrag att ta hand om Philadephia, 3 år, under julhelgen och nyårshelgen. Idag tömkörde jag. Och ja, det var ett tag sen sist. Två longerlinor och en körpisk att hålla reda på. Men jag får kanske kläm på det under julhelgen. Om jag inte fryser ihjäl. På torsdag ska jag rida. Och det blir första gången för henne på 1 månad ungefär. Spännande!

<3

You're my shining star.

"Jag ska drömma om dig inatt, älskar dig:*"

Den här gången tror jag att det kommer gå bra att längta lite. För när jag kommer upp igen, så finns inte mitt namn kvar i trapphuset i 87B. Det finns i 81B. Precis under Eriks namn. Nu damer och herrar är det officiellt, för nu står det i bloggen. Sambolife-Here I come! (or here I've been for a while...)



Hemma i Ösmo. Ska sova nu. Imorrn: STALLET!! Yey!

<3

IKVÄLL!

IKVÄLL!!!!







We will Spice up the kårhus!

<3