I don't care what the people may say.

Jag testar tidsinställt inlägg för första gången! Jag förstår ju att det är schysst om man ska bort eller nåt sånt, men jag såg inte anledningen för mig att använda det förrns nu.

Min anledning är de senaste nio lyckliga månaderna. Nio månader brukar annars betyda barnafödande, men inte i det här fallet. Vi har helt enkelt hållt ihop i nio månader nu och jag veeet att ni inte bryr er för det är cheesy, men jag är så HIMLA kär! Erik är på riktigt, den människa som gör mig gladast av alla. Han kan få mig att skratta i vilket läge som helst och jag mår bara så bra med honom.

Idag (imorrn, i skrivande stund) har jag planerat att göra en chokladtårta till honom. Nu hoppas jag bara att han är borta ur lägenheten en stund så jag kan göra den i smyg. Undrar just om det går.. Kanske får jag försöka låna någon annans kök:P Grädde måste jag köpa också.







<3

Anyways.

<3

The wheels were burning.

Här sitter jag nu. En vecka och en dag efter sjukhuset. Det känns fint nu. Jag har varit på kårkväll och på restaurangbesök (tagit igen alla hjärtans dag;)) och ridit flera gånger.
Just nu siter jag med revaxör i öronen och väntar på klassmusiklektionen. Ska bli himla kul idag att sätta ihop allt. Jag har övat på syntgrejsen!:D
Erik spelar på sin nybyggda förstärkare. Han är duktig han, som bygger egna förstärkare.
Over.
<3

En ganska läskig dag..

Erik Bjerknes. Mannen som igår bevisade för mig att han älskar mig hela tiden, i vått och torrt. Jag startade nämligen gårdagen med hiskeligt ont i höger sida. Gnydde och jämrade mig och Erik fick vakna till detta.
Sedan svimmade jag på toaletten av smärtan och när jag vaknade visste jag inte vart jag var eller vem jag var. I ren panik skrek jag och till slut kom jag på att det var Erik jag skulle skrika efter. Stackarn blev självklart rädd.
Badrumsincidenten och smärtan ledde till ambulanshämtning och en alla hjärtans dag på akuten. Klockan 18.00 åkte vi hem med taxi. Njursten var det. Jag som ALLTID varit lite orolig för det...
Idag är allt bättre. Jag har ätit frukost och varit i stallet och ridit. Nu ska jag äta lite lunch och sen har jag trumlektion.

<3

Take me to higher ground.

Men just det. Jag skulle ju egentligen berätta (varför det nu är väsentligt för er) att jag har planer för morgondagen nu!:D Klockan 7 har vi bokat bord på en inte så fancy restaurang i Piteå. Dinner for two. MYSMYSMYS!!

<3

Can't wait another day without you.

Jag har lite tråkigt. Känner mig trött i kroppen. Borde kanske gå och veckohandla, men det är så tråkigt att göra själv, och Erik är på skolan.
Jag har smask-dansat idag. Mina dansare är de BÄSTA! Åh, så himla kul det är! Jag måste verkligen öva så jag kan sätta det där!
Förutom det så är jag lite hungrig. Och väldigt lycklig. ska nog ta och äta något snart. Annars blir jag grinig också, och det vill vi inte!

<3

It was beautiful.

Jag tänker att någon gång kommer jag bli helt fantastisk på att reflektera. Just nu gör jag det tvångsmässigt. Det är nog bra för mig egentligen.

Matte a-uppgiften är snart klar. Jag ska bara reflektera över varför det var som det var, hur jag uppfattade mig själv och vad som kunde gjorts annorlunda. Den sista frågan är svårast. Inte vet väl jag? Jag vet inte vad de hade för förutsättningar. Men jag ska väl bortse från det.

Idag ska jag dansa smaskigt. Det blir riktigt kul tror jag. ASPEPP!

Nu ska jag skriva klart uppgiften och sedan klä mig och bli glad. För solen skiner och vem kan väl vara nere då?

<3

Any way you want it!

Den mest produktiva söndagen! Och jag känner mig så välbalanserad också. Skönt!
Startade med morgonmys och ingen stress att gå upp. läste lite på förmiddagen, lagade soppa på en spik (nästan;)), gick till willys och veckohandlade med fint sällskap, kom hem, kokade kikärter, läste klart. Nu ska jag tillreda nå slags falafel till middag. Snart kommer pärlan hem!

<3

Peace out.

Tilläggas till föregående mattelektion här i bloggen kan ju att jag under denna tid har en ensemble, en kör att leda och 4 stalldagar i veckan. Plus! En pojkvän som jag vill ta mig tid för och vänner. Och disk. Och disk. Och disk. Och en lägenhet att städa.

Slår man ut allt detta på dagens aktiva timmar (8-22) minus den uträknade pluggtiden i föregående inlägg, så är det 4 timmar att lägga på dessa. Så: 4 dagar i veckan är jag i stallet minst 2 timmar varje gång. Pite gospel är 3 timmar. Disk och städ kan ske på helg, men också i veckan. Sen måste man ju räkna med middagstiden på kanske 1,5 timmar varje dag (inklusive laga). Så. Kära vänner och pojkvän, ni kan få låna mig ca 2,5 timmar 1 dag i veckan (må-fre) och en halvtimme 3 dagar i veckan (må-fre). Torsdagar går inte alls.På helgen är den bara en dag som går till stall (3 timmar) och så lite tid till städ (ca 4 timmar), men resten är jag all yours.

Detta är ju förstås bara om jag följer dessa 10 timmar i veckan-plugg.

Och gå nu inte och tyck synd om mig! Jag har valt mina kurser själv. Jag har valt mina fritidsaktiviteter och mitt samboliv. Jag trivs! Men ja. Jag börjar förstå att jag tycler jag har mycket på schemat ibland.

Mattelärare?

<3

Närkontakt.

Jag tycker liksom jag lägger så mycket tid på skolan. Men imorse när Erik hade gått och jag skulle somna om, så funderade jag på hur stora kurserna egentligen är, och hur mycket tid man SKA lägga på dem. Enkel matte:

60Hp per år innebär 8 st 7,5Hp-kurser. 30Hp per termin innebär 4 st 7,5Hp-kurser. 40 timmar/vecka=100%. 40 timmar/vecka=8 timmar/dag (vardag). AUOn är 7,5Hp på en halv termin=4timmar om dagen. Sången är 7,5Hp på en hel termin=2 timmar om dagen. Trummorna är också 7,5Hp på en hel termin=2 timmar om dagen. Sångmetodiken är 7,5Hp på ett helt år=1 timme om dagen. Klassmusiken är också 7,5Hp på ett helt år=1 timme om dagen.

Detta skulle alltså i praktiken betyda att jag vardagar måste plugga 10 timmar varje dag. Eller drygt 7 timmar varje dag om man inkuderar helgen. Jag förstår varför det rekommenderas att inte läsa mer än 100%.

<3