Maybe we can save the nation?

Oj...

Scenario: Jag söker skolor och kommer in. Flyttar i slutet av sommaren. Ingen flyttar med mig. Alla blir ens inte kvar i Nynäs.

Jag vet att det här är världens uttjatade ämne just nu. Alla funderar på skolor och vilka de kommer hålla kontakten med/inte hålla kontakten med efter skolan. Och jag funderar också. jag är i alla fall helt säker på vars jag vill. Men allt som jag har haft här i 19 år kommer vara ett minne. Stallet kommer vara ett minne. Huset kommer vara ett minne. Emma. Vansta. Estet. Jag kommer ju kunna komma tillbaka till allt om jag vill (och sommrarna vill jag väl vara hemma på). Men jag kommer vara en hel massa mil bort.

Och hur mycket kontakter kommer jag orka hålla? Förhoppningsvis finns det några på nya skolan som jag lär känna. Och man kan inte hålla en miljon kontakter levande hela tiden. Men jag vill ju inte bryta med någon, eller tappa någon. Och vem ska trösta mig när jag är där?

Stallet. Ni förstår inte hur mycket det betyder för mig. För mig är det lugn. Jag vill gräva ner mig när jag tänker på att jag flyttar ifrån halva mitt liv.

Men jag kommer inte orka leva den hära våren om jag tänker för mycket på det här. Bara jag tar vara på all tid nu och i sommar, så kan jag gråta i höst, då är jag redan där, då är jag liksom i mål. Jag kommer gråta som en annan gnu...

Relaxations

<3

don't look down...

Jag är så sjukt trött. Igår var omtumlande, men riktigt skoj! Började med körkonsert på Farsta gymnasium. hur god mat som helst och en rätt skoj upplevelse. Känns ju att man utvecklats. Jag menar, så illa lät det inte när jag sjöng Play. Fick höra idag i Jennys kamera.

Vi åkte iaf 7tåget, så det var tidig morgon. Sen var jag väl typ nervös tills klockan ett, då jag var halvt utmattad av all nervositet. Åkte med Rickard in mot stora staden och åt på Max. Det var snällt att jag fick sällskap, annars hade jag sett mer malplacerad ut än jag redan gör inne i stan:P I alla fall, så skiljdes vi åt vid tunnelbanan, jag åkte mot mörby centrum och han mot slussen.
Tog mig rätt duktigt till Gillinge. Så svårt var det inte. Och själva utbildningen var skiiitkul! Så nu är det inte mycket kvar tills jag skjutsar er;). Hoppningsvis iaf.

Idag började jag dagen med att överaska Jimmie i musikhuset, genom att sitta där tidigare än honom:P. Det skulle vara så skönt att ha nyckel dit ibland, så man slipper vänta i kylan. Idag slapp ajg ju... Men ändå. Som Jocke sa, jag är ju alltid där ändå.:P
Hade gitarrlektion och spelade Monday morning. Jimmie skulle försöka planka klart den tills imorrn. Blir kul att se om jag kan lära mig resten utan genomgång. Sen måste jag ju visa Jesper och Isac.. Om dom nu inte kan plocka ut det själva. Hoppas så. Måste ge Jesper papprena också.

Efter religion, redovisningar, lite lunch och en glad high five med Jenny ang. halkbanan drog vi oss upp till musikhuset igen för att ha Ljudteknik. Vi har prov den tolfte. Ska plugga till det. Det är ju efter lovet och så också. Samhällsprovet imorgon känns inte motiverat, men vad gör man. Jo, man bloggar!:P haha

Efter ljudtekniken hade jag sång, vilket är skitkul för tillfället! Sjöng If I ain't got you idag igen, och som jenny sa: Den är absolut en sökningslåt.:D Ska ju sjunga den på termins också. Och så får jag ha sång nästa vecka trots att det är fördjupningsvecka. Känns skönt. snart är det liksom sökningar och hjälp jag kommer dö.:S

Nu på eftermiddagen/kvällen har klassen varit inne i stan på magasin 3 och kollat på en utställning med videokonstnären Pippilotti Rist. Hon hette tydligen typ Elisabeth egentligen:P Tur att vi fick veta, vi diskuterade på tåget! Och haha, jag skrattade så jag blev alldeles gråtfärdig när Alfie berättade om mitt enorma mod:P HAHA. Aja.

Kom hem vid 8, efter att ha lyckats komma med 7tåget hem. Skönt. Nu har jag tid att plugga. Fast gör jag det? nä. Ska väl ta tag i det lite senare. Typ när jag är klar här. Sitter och lyssnar på tre låtar jag ska ha kollat på till nästa vecka. Jenny bara pressar på mig låtar nu, men det är bra! Måste ha mycket inför, hjälp! Min framtid...

Aja, imorrn ska jag gå ner till musikaffären och kolla om mitt capo kommit. Det borde det gjort. Jag hann inte kolla idag, så det får bli imorrn. Jonas ska följa med. Han är massa bra!

Det här blev typ... rätt långt. Men om du orkade läsa, så hade väl inget bättre för dig ändå, så då gör det inget att det är lite långt;).

sussa sött!

<3

Jag har blivit tagen...

Okej, så nu är det min tur


regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1, Jag är rädd för alla i början. Eller kanske inte rädd, men jag har respekt och utgår från att alla ogillar mig, så blir jag positivt överraskad om fallet inte är så.

2, Jag sjunger alltid i duschen, högt och klart och tror aldrig att någon hör mig, för jag sjunger ju så lågt:P. När jag sen kommer ur duschen nästan skäms jag för att jag sjungit så mycket.

3, Jag tycks inte kunna lära mig PQ-formeln utantill. Som jag harförsökt, det bara går inte! Nu måste jag lära mig den en gång till inför matteprovet på måndag.

4, Jag tycker om att klappa på mjuka/lena saker. Detta är nästan fånigt, men pappas arm är massa mjuk att klappa på.:P

5, Om jag är sugen på saltlakrits kan det nästan vattnas i munnen på mig, för jag tycker att det är så gott!

6, När jag är övertrött är min humor inte att leka med:P

Okej.. Jag är inte så rolig när det gäller sånt härnt. De jag väljer som ska göra samma sak är väl: Jesper, Jonas, Emelie, Bodil, Fredrik.

<3

Tokfräckt!

Så det blev ingen lunchkonsert idag. Det kanske ni märkte. Men någongång snart blir det. Jag lovar nästan det. Jimmie ska bara fixa så vi får vara i Aulan.

Annars då. Inte har det hänt särskilt mycket på lovet. Det har ju bara varit ungefär en av de bästa veckorna i mitt liv! Var i Åre med kyrkan och vilken underbar vecka det var. Massor av bra kvälan blandat med skidåkning och de allra skönaste männsikorna du kan tänka dig.

Och lukten på bussen och killarnas rum var inte alltför dödlig i år heller. Minns att den var riktigt vidrig förra året. I år luktade det mest Axe.. I munnen liksom? Varför? För en plopp!? Aja, inte förstår jag mig på er alltid.

Det har varit mycket sjungandes. Både för killarnas del och för min del. De sjöng halvoseriösa sånger på rummet och jag sjöng med Ken1 i stora stugan. Han som förövrigt hälsade min mamma varje dag och gick och stukade tummen rejält sista dagen.

Sista dagen var för övrigt bäst, skidåkningsmässigt. Jag hade det helt fantastiskt roligt i den röda, obevakade skogen. Dagen innan var rätt skoj med förstås, då vi hade tävlingen. Hjälp vad jag gjorde mycket pinsamt. Men ja. Utmana mig och jag gör. Typ...

Kvällssamlingarna har som sagt varit jättebra. Har fått möta Gud och känt att jag är. Det var, och är fortfarande, lite halvt om halvt, men jag känner mig så styrkt av den här veckan och nui vill jag bara bygga på mer. Och försök inte förstå vad som är halvt om halvt, för jag reder ut det=).

På tal om tummar så var tre tummar stukade när vi åkte hem. Två ordentligt och en lättare. Vilken för tanken vidare till alla dessa tekniska prylar som var med. Rätt kul dock att mötena blev inspelade. Hoppas man kan få tag på det på CD sedan.

Just nu är det dimmigt ute och skolan har inte kommit igång igen efter lovet. Jag har redan gjort läxan tills imorgon och den enda musiklektionen jag haft var kören igår. Ikväll skulle jag velat göra nåt, men jag ska vara hemma. Har ju trots allt inte varit det sen i fredags förrförra veckan. Film i söndags kväll och cellgrupp igår. Tur att jag duschade imorse. Jag tänkte inte ens på att jag inte red ikväll.

Å, vad det suger att jobba fredagar. Aja. Nästa fredag ska det bli bra. Undrar om Camilla dödar mig om jag åker med mamma på lördag istället? För då skulle jag ju kunna gå på lägerekot på söndag. Inte för att jag
förstår exakt vad det innebär, men jag kan tänka mig att det lär handla om Åre. Och jag undrar om jag får uppleva en sån grej som i söndags igen, då vi var inne i stan på två olika möten.
Brors väl på om jag tillhör "det coola" gänget. Woho...

Men ja. Nu ska ajg se efter om bilddagboken har färgat klart sitt hår. Måste ju slänga upp lite bildbevis där. Inte för att jag knäppt av särskilt mycket bilder, men ändå;).

<3