He is a friend of mine!

Skrev inte jag ett inlägg tidigare idag? Eller så loggade jag bara in för att kolla kommentarer. Så var det nog. Lite småförvorrad kanske?

Idag har jag sorterat papper i säkert två timmar! Men nu sitter alla fullständiga noter från garaget och köket i en pärm som står i bokhyllan. Och i den pärmen är det total (och då menar jag TOTAL) ordning. Enda som saknas är register, men det får vi leva utan. Jag tror det blir fint så som det är också. Och om nån får för sig att dra en kopia på sweet child of mine eller I believe I can fly så säger vi stopp stopp stopp! Finns ett antal däri.

Har varit och ridit också. Gick bra. Red ponny! Wohos. Benno heter den och är en fin liten haflinger. Väldigt liten för att vara en sån. Och de i min grupp tycker han har stor rumpa. Nono I say!

Imorrn är det konsert här på skolan och sen middag och tjafs. Och rep med Malcolm. Hmm... undrar om det betyder att vi inte tänkt på att det är aktiviteter hela eftermiddagen? Jag var inte med och bestämde reptid så jag vet inte om de tänkt på det... Måste fråga nån..

Volleyboll på fredag hoppeligen. När ska jag städa? Och jag måste träna! Idag åt jag på tok för mycket sött. kladdkaka, chokladlångpannekaka (vad hette den nu igen mamma?), bulle, bulle med grädde på, tre chokladbolllar. Uscha! Mitt förhållande till mat kansek ska ändras från att sött är gott till att söt är ogott?

Jajjamensan!

<3

La la la la love!

Ibland är det precis det man behöver höra från rätt person. Och ibland får man det också. Idag behövde jag det och fick det. Tur att jag omges av människor som är bättre än ajg förtjänar.

Det blev lite emotionellt att sjunga say goodbye idag. Det var som att jag satt där och alla kände som jag. OCh gosh... Jag har aldrig haft gråten i halsen när jag stått på scen förut. Eller inte när det är min röst som måste bära... Och alla andra tusen låtar och stämmor jag skulle sätta. Nu överdrev jag. Det gick igenom allt iaf. Jag klarade det utan att någon skrattade. Det är mer än jag gjorde på min sökning till högskolan:P haha.

Imorgon blir bra. Alla dagar börjar bli bättre. Jag börjar inse att det jag gör inte är det jag är. Och jag börjar fatta att nösta år ska bli toppenbra. Och att jag ska utvecklas som från en knopp till en blomma.

Lalala

<3

Livet fortsätter.

Hysterin fortsätter:P Den är inte så hysterisk och det är väl bra. Har börjat planera upp nästa vecka så smått också. Här får ni se=):

Ikväll: Var hos Marica och Mattias och spelade brännboll (petrusboll?) bastade och badade!
Imorgon: Musikcafé
Onsdag: Rida
Torsdag: VILA! (om inget annat händer förstås.)
Fredag: Avslutning på dagen och säkert nåt på kvällen men jag minns ej.
Lördag: Kanske vila här med. inget planerat än, förutom städa.
Söndag: Konsert med cyndee peters
Måndag: tom!
Tisdag: filmkväll med Johanna
Onsdag: rida.
Torsdag: bra fråga!
Fredag: HEM!

Nu ska jag äta PAJ! Weho och jag är varm!

<4 (ops)


I'm your pain when you can't feel...

Sitter här i datasalen. (duh?) Och skriver ett inlägg i min blogg. Så. Nu vet jag också vart jag är. Och nu kom jag på vad jag egentligen skulle göra här. Fast jag behöver min dator till det. Så jag ska skriva klart det här och sen gå upp och ta marvin istället. Snart är det dags att åka in till staden igen. That's all I do. Sen i onsdags har mina kvällar sett ut som följer:
Onsdag: Champions League-final hos Daniel.
Torsdag: Melodifestivalkval hos Daniel.
Fredag: Stan och Konsert på anderstorp med Espri.
Lördag: Melodifestival och häng hos Cissi.
Ikväll: Cellgrupp och volleyboll hos daniel.

Men nu känenr jag stressen över att fixa med det ajg ska fixa faktiskt. Måste höra med Mariah om när vi ska fara också!=)

'cause you've taken everything else...

Ett djupt inlägg? Nope. Inte idag heller. Jag känner inte för det.

Idag har varit en mulen dag. Undrar just om jag måste börja ta tag i mig själv lite till. Jag har som inget träningsschema längre. Och knappt nån styrka alls så som jag var så duktig och gjorde förut. Jag springer och cyklar på motionscykeln och leker med bollar och använder hantlar. Visst är det väl en del. Men jag måste kanske börja pressa lite mer om jag ska få ut nåt av träningen. Bättre kondis har jag iaf fått. Att cykla motionscykel är alls inte lika jobbigt längre. Men ja. Springa är fortfarande pain. Kommer väl alltid vara det I guess.

Imorrn blir det till att ta sig en sväng innan frukost tror jag. Om jag orkar upp. Imorse försov jag mig.. Andra gången inom en vecka. Inte bra. Men jag hade ju sovmorgon till 10 så det var ju lugnt. Som en filbunke. Och jag åt fil till frukost.

Imorgon har vi körrep och diverse caférep hela dagen. Spännande. Jag vill inte synas:P Men lycka till. Nästa café blir iaf spännande. Jag måste ta och planka solot till min låt. Två solon kommer jag hinna med på det caféet. Det är typ en ökning med 100%, om man inte räknar med Dare you to move som solo. Fast det var det kanske? Anyways. Jag vågar mer och mer. Inte improvisera, men lära mig och sen spela, that I can do.

Idag har vi repat fält av guld och sen klassråd och sen teori och kör. På teorin skrev jag en sommarlåt: Likt fiskmåsen flyger över havet i juni, likt snön fallr tyst över norrland i maj, lika säkert kommer sommarn... osv:P Jag minns inte riktigt. Den blir lite spännande:P Kanske ska spela in den? Måste ju börja samla till en skiva nu:P

Håller på med en kiva med diverse bra låtar. Träningslåtar och annat. Men hur mycket ryms det egentligen på en skiva? typ för mycket... Oh, well. Ska fiksa det där nån dag.

Ursäkta meningslösheten.

<3

Spendin' way too long checkin' my tounge in the mirror...

Så är det nog ibland. Man tittar så länge på en sak att allt blir förvrängt och man till slut måste titta från ett annat håll så man ser överhuvudtaget. Eller nån annan måste kanske titta. Eller man måste sluta titta helt. Jag har vänner som tittar och ser och säger och det är upplyftande. Speciellt nu.

Snart är det slut här i alla fall. Vi hade spelning i Byske idag. Det var svinkallt och knappt en människa där. Men mys och så hela dagen med sjunga och så vidare. I had fun you guys. Nu efteråt så har jag suttit och kollat på frizon.nu. Och på psalmtoppen och på sommarkrysset. Jimmie spelar i år också verkar det som=). Jason Mraz var där idag. Han är bra och jag hade velat se honom i kungsan i förrgår på rix. Hörde på radio den versionen. Galet bra I'm tellin' you. Han körde ju I'm yours på sommakrysset också. Kul eftersom vi körde den i nynäs:P

Fil och müsli. Jag kommer föräta mig på det. Men det är gott. Gott. Imorse var det mjölk och müsli. Inte alls lika gott. Jag känner mig inte duktig för jag har ätit massa chips också:P Men sak samma. Det känns mest. Och det är iofs det jobbiga. Imorrn är det söndag. Vad göra då tro?

Förövrigt ligger jag på 108 nu. Vem trodde det? Jag hade hittat 44 för drygt ett år sen. Fatta hur många år det här kommer ta:P JAg kommer hinna glömma innan jag är glad. Thanks för internet;).

<3

I don't wanna wash my hands...

Idag har jag buggat med Mariah. Underbara människa! Jag borde verkligen säga mer till de jag tycker om att jag tycke om dom. Mariah iaf. Jag tycker om dig. Jag ska säga det sen också=)
Iaf. Bugg. Kul grej det där. Jag ser troligtvis ut som ett kassaskåp, men kul är det. Och jag snurrar och tittar upp och ner och haha:P Mamma, du kan ju hälsa pappa att vi måste dansa i sommar!

Annars har dagen varit skakig, men bra. Jag har varit glad. Lagom glad sådär=). Och ikväll ska jag åka till stallet. Och jag borde ta ut pengar innan dess, för nu vet jag inte alls hur månmga resor jag har kvar på kortet. Jag tror det var två sist jag åkte, men det var med norrlandskusten och de är ju lite speciella.

Igår tänkte jag skriva ett inlägg om hur odjup jag har blivit. Idag orkar jag inte det:P. Jag vill vara den som lyssnar och så alltid, men ibland blir det lite för mycket. Hoppas ingen tar illa upp. Jag kan lyssna ändå, fast jag inte säger så mycket bara.

I helgen har vi spelning i Byske med Malcolm Chambers. Oj säger jag bara vad den mannen kan sjunga. Vi har lite tjatat på honom sen Övik att vi ska få sjunga emd honom, och på lördag händer det. Jag och skrutt får varsin duett med honom, och diverse sololåtar med några mer i klassen och så nåra fina gospelbeats. Detta blir fantalutastiskt!

Undrar just vad det är för middag idag. Ska nog kolla det. Tjing!

<3

But things don't always turn out that way...

Det är spännande. Och jag hade gärna fått ut mer av turnén på andra plan än jag fick. Men vissa delar gick toppen. Och jag fick ut otroligt mycket egentligen. Och jag blir ju starkare av det här också=)

Idag var vi på stan och åt glass. Jag köpte färg till håret och tomater. Och en sax. Hädanefter får alla frivilliga som vill offra lite hår för att jag ska få lära mig klippa hår gärna ställa upp som försökskaniner. Jag tar inte betalt. Än;)

Gotthard på sista caféet? Hur låter det? Jag vet att jag lovat toto, men det blir för svårt utan kompet. Och jag har hittat en skitbra låt. Fast det finns så många bra ju. Men ja. Kanske helt akustiskt. Inte blanda in fler än man behöver. Hade varit hur kul som helst att blanda in hela klassen, men det torr jag inte går med tanke på hur ofta alla är i skolan samtidigt.

Nej. Snart borde Johanna smsa. Jag kanske ska städa undan så hon får plats i mitt rum. Så vi kan prata litegranna. Vore fint.

Gonatt

<3

Me, så rådjuriskt...

Turnén är i full gång! Och jag sitter hemma=). Vi har varit i sundsvall och Alunda utanför Uppsala och idag var det fridag i stockholm. Jag åkte hem. Otroligt skönt att vara hemma. Har varit en sväng i stallet och ska träffa Jonas ikväll. Syster är här, men jag är osocial. Skulle egentligen inte sätta mig här, men jag var tvungen att svara på mejlet från musikhögskolan.

Det blev ett nej.

Annars då? I sundsvall hade vi världens härligaste gospelgig! Riktigt kul och uppeppande. Igår hade vi cafégig och jag fick småpanik innan middagen för min cafélåt "Days go by" kändes så fel. Jag är evigt tacksam att Markus, Magnus och Simon ställde upp på att tvärlära sig I'm Yours. Jag hade inte velat sjunga annars. Ugh för sånna stunder. Ska försöka hålla mig pepp nu. Frågan är vad det blir för låt i Nynäs. Känns som att I'm Yours fortfarande är närmast, men Days go by kanske är roligare? Nä. Jag litar på att det löser sig.

Igår låg vi och paratde alltför länge:P Jag på en soffa, Cb på sin höga luftmadrass och Markus i helvetesgapet mittemellan:P Och imorse, liksom igårmorse var jag överhurtig och hakade på Markus ut på joggingtur FÖRE frukost. Oh, my. Men som jag sagt så har jag startat ett nytt liv och det ska inte brytas ännu.

Nu ska jag göra nåt annat. Tvätta händerna kanske?

<3