bildbomb!

Följande gig finns i rensade mappar. Om du var delaktig och vill ha dom så hör av dig!=)













(foto popgiget: Cecilia Lundmark)

Dessa finns också rensade!





Så nu är det bara för er som vill, att ta kontakt med mig så levereras bilder. Som vanligt gäller att ni skriver vem som fotat om det publiceras nånstans=)

<3

I will never try to be somebody else.

Åh. Jag har haft en såndär Veronica-dag idag. Inte egentligen. För en Veronica-dag borde kännetecknas av myshäng och te i hennes lägenhet. Men jag har ändå haft det för vi har pratat igenom PG. Tider och låtar inför konserterna och sånt. Och sen har jag fått sitta med då hon hade sin elev och det är så inspirerande att se andra jobba. Jag känner att jag fick ut massor av det!

Imorgon ska jag ha min elev och en ny elev! Det kommer verkligen bli jätteroligt, då jag faktiskt hunnit förebereda mig ordentligt. Åh. Jag har skrivit ner ackord till säkert fem övningar så jag kan läsa vad jag ska spela och jag har plockat fram glädjen! :D

Ikväll är jag ledig. Igår rensade jag bilder och ikväll är jag. Ledig. Åh, vad jag ska vara ledig också. Jag ska se på vem vet mest och pimpla en kopp te. Jag har längtat efter den här dagen så länge. Den här dagen då jag känner att jag kommer tillbaka. Stressen får släppa bäst den vill nu för jag är tillbaka. Och jag längtar till onsdag kväll då jag får åka och rida igen!

<3

Up in the sky.

Jag sitter och lyssnar på låtarna till konserten. Jag håller tusen tummar för att körrepet i eftermiddag ska kännas bra. Annars får jag panik.. Men varför skulle det gå dåligt?=)



<3

I gave you it all.

Den här dagen gick inte som tänkt. Men vad gör det? Jag har fått lite piano-övning till lektionen gjord och sånt. Nu ska jag göra en setlist till giget. Det skulle jag gjort för längesen, men nu börjar min hjärna så smått komma tillbaka till mig.

Igår pratade jag med Emma. Vilken tjej. Tänk att vi gör helt olika saker på olika ställen i landet och ÄNDÅ är vi nästan synkade i våra liv. Jag tror inte hon ser det riktigt likadant, men hon är den person (som inte är familj) som jag är mest lik. Av alla. Vi är nog alltid Emma och Maria. Även om vi alltid glömmer att ringa varandra. Hon är bra!

Nej. Nu: Setlist!:D

<3

HJÄLP MIG!!

Snälla ta dig en sekund (eller tre) till att titta på dessa två bilder och kommentera vilken du gillar bäst (och kanske varför?). Snälla?
<3

So I look to You.

Ibland önskar jag att jag var en normal tjej på 22 år. Och jag vet, ingen är normal, men ni förstår vad jag menar. En sån där tjej som tycker det är kul att hänga med sina vänner och festa och dansa och äta godis och snacka i timmar. En sån som har tid med det, för när hon är ledig så är hon ledig och har faktiskt inte något för sig. Jag önskar jag hade ett sånt där intresse som t ex fotboll, eller smink, eller... Kanske helst bara ett enda intresse. Som foto. Sen önskar jag att jag var så där social och mysig. Med en schysst stil, som är sådär lagom "Jag bryr mig inte, fast jag VET att jag är het". Och så ett stadigt självförtroende på det, med en målmedveten hjärna som kunde komma ihåg saker som händer och som har hänt.
Jag är inte så missnöjd med mig egentligen, men tänk så lätt det skulle vara om jag aldrig börjat med hästar. Om jag aldrig upptäckt det där intresset som kan få mig att bli jordens lyckligaste på en sekund. Men som tar sån tid. Och nu är jag bara i stallet en gång i veckan. Det är inte så mycket tid, men jag skulle vilja vara där 7 dagar i veckan. Jag vill ge det tid. Men det går inte. Det är faktiskt helt omöjligt. I alla fall om jag ska plugga musik. Ska jag verkligen plugga musik?
Tänk vad lätt det skulle bli om jag slutade med hästar. Nej. Det skulle aldrig gå. Aldrig nånsin. För tänk vem jag skulle vara utan hästarna. Ingen faktiskt. Stallet definierar mig som person. Om jag glömmer vem jag är går jag bara dit och så hittar jag mig själv bland sadlar och träns, grepar och havre, hovar och manar.
Jag hade en mycket givande kväll i stallet igår. Kom hem halv tolv och det var värt varje minut. Att få prata med någon som kan förstå. Som också går igenom frågeställningar som jag.
Nu längtar jag hem. Hem så jag kan bo i stallet i ett par veckor. Få bli sådär underbart nördig som jag egentligen är. Jag är en nörd. Jag vill vara det. Jag vill hålla på med musiken vid sidan av. Eller vill jag det?
Huvva,  vilket rörigt inlägg.
<3