Mattajm!

Och det visar sig att simon har smygmatat honom med godis! Därför stämde inte min halvtimmes-gissning. Jag känner dig Erik. Du kan inte komma undan! Mowahahaha!

<3

woho!

nu kommer han! jag hade fel på 10 min!

<3

or should I just keep chasing pavements?

Jag hade fel. Nu har det gått 35 minuter och han har inte kommit hem. Kanske smygmatar Simon honom, så han aldrig ska gå därifrån? Ja, så är det nog.

<3

Should I give up?

Det var det där med att blogga. Jag har alldeles för mycket i huvudet för att det ska vara sunt och då har jag ändå inte en enda logistisk grej där. Utan min kalender skulle jag sitta hemma.
Jag missade VC-besöket i tisdags men fick ett nytt i onsdags. Gråtande satte jag mig på cykeln (varför ska jag ödsla tid på att göra blodprov när jag är FRISK och har tusen andra saker att tänka på?!). Jag var frisk. Fint. Nu slipper jag dom ett tag.
Jag är inte i bloggläge idag. Alls. Jag vill inte skriva vad jag gör på dagarna och jag orkar inte skriva om saker jag reflekterar över. Klagobloggen-goodbye. Jag skulle behöva något varmt. Kanske ett bad? JAg badar ju bara VARJE dag... Maria-fnöske.
Nu blev jag hungrig också. Äsch. Erik pluggar. Jag vill inte störa. Jag står ut en stund. Han blir också hungrig snart. Om en halvtimme eller så lär han komma in genom dörren=)


Faran och i bakgrunden min fantastiska familj. Så stolta.

<3

Varför är det bara du som vet?

Klockan är 05.45 och för en halvtimme sen tänkte jag att om jag inte somnat om klockan 06.00, så skiter jag i det här och går upp istället. Sömnlöshet har väl drabbat oss alla någon gång, men detta är för mig helt nytt.
Vaknade vid 2 då Erik kom hem. Försökte i minst 40 minuter att somna om. Gav upp. Chattade lite med andra-sidan-jorden-peter. Där var klockan lunch. Försökte somna igen. Försökte väcka Erik för att få lite medlidande. Inga resultat. Försökte somna igen.

Men som ni märker är jag fortfarande vaken. Kul. Morgondagen lär bli rolig nu. Sånglektion och sångelev och affischmakeri och TV-möte och ridning. Jag lär nog orka...

<3

I've been long, a long way from here.

Ojdå. Jag ber om största ursäkten. Bloggen faller mellan stolarna när kaoset bryter ut. Förra veckan var rörig. Rent kaos skulle man kunna säga. Men klockan blev 22 varje kväll och jag fick somna. Himla tur det.
I fredags kom Michaela och Veronica över med fika och såg idol med mig. Jag behövde det. De är fantastiska.
I lördags var jag och Erik i Luleå och det var mysigt. Jag måste bara sluta upp med mina små panikattacker när något går fel. Vi hamnade i alla fall på en superfin restaurang som heter Olivers och åt något superlyxigt som hette typ chateubriand. Eller nåt:P Och en toppenefterrätt! Och avslutade sedan kvällen med en underbar film. I rymden finns inga känslor. Se den!
I tisdags fotade jag fourplay. Glatt band och glad Maria. Tre timmar senare: Lite tröttare band, AStrött Maria. Och på tal om foto. Jag har köpt ett objektiv. 70-200 f/2,8. Nu ska jag lära mig använda tele!
Idag ska jag plåta Therése och innan dess ska jag läsa lite Lua. Åtminstone ta reda på vad jag ska läsa:P
Peace!
<3

Took my sweet time.

Och bara för att jag vägrar göra något vettigt idag också så kommer här en mysig bildkavalkad från i onsdags. Det är stalltajm!





Haha. Bra halt! Jämn och fin...


Till försvar: Detta är anridning på ett hinder.



Marconn berättar vad han tycker om spön.

Foto: Erik (förklaringen till sista bilden.)

<3

I'm sorry, so sorry.

Jag är kanske världens bästa flickvän! It was never my intention to brag, men idag tror jag kanske att jag är det. Inte nog med att jag gjorde en enastående pastasallad till lunch och bjöd Erik på, just nu ligger hans smutstvätt i tvättmaskinen. Tvättpåsen var överfull och känner mig snäll idag.

Jag tror det däringa godiset som Elin tipsade om var lösningen på alla mina dispyter med mig själv. Jag gick en och en halv timma, kramade Cecilia, lunchade med Erik, bokade bastun till imorrn, kikade på restauranger i Luleå och nu tvättar jag. Hoppet om att lyckas städa och öva trummor idag är dock helt bortblåsta. Kanske övar jag om jag hittar energin ikväll.

Ett bad skulle inte sitta fel heller. Jag duschade imorse, men badkaret är annorlunda. Det är liksom inte för att bli ren, utan för att må gott. Jag tänkte försöka i alla fall. Kanske betyder det också att jag får se honom innan han fortsätter in i studiodimman ikväll.

Jag hade tänkt skissa på fotoidéer idag. Det är synd att det är så mycket vatten när man badar. Mest för att då kan man ju inte ha varken papper eller elektronik i närheten.


Modell:
Michaela
Foto: Jag

<3

I am the Queen.

Men sjukt långsam människa!

Jag ger er en kortis innan jag tuffar vidare på min lediga dag. Jag är trött. Oj, så trött. Jag sover ordentligt. Minst 8 timmar varje natt. Problemet är nog att jag från ca 4.00 vaknar 3-4 gånger helt omotiverat. Det stör mig så otroligt mycket. Jag har t o m testat sova själv, men det är samma där. Jag ska prova igen inatt. Det blir bra!

Annars så rullar allt på. Jag har tokbokade dagar framöver och varje paus går åt till att andas lite och oroas över allt jag borde ha gjort som jag inte gör. Som t ex trumläxan. Får nog helt enkelt bli nån timme bakom trummorna idag. Annars kan jag inte leva med mig själv. Förutom det, så måste jag verkligen städa lägenheten idag. Jag har ju inte bott här sen jag blev sjuk. Det fungerar mest som ett sjugt dyrt förråd. Men nu har jag flyttat hem, så nu är det dags för lite dammsugning och sånt fräscht.

Till slut ber jag (för evigt) om ursäkt för min sporadiska bloggande. Ta inte illa upp. Tyck om mig ändå. Och skaffa bloglovin, så slipper ni hela tiden tomsurfa på min sida;)

<3