Sen blev det du och jag.

En dag ute och inne resulterade i detta.Erik har även berättat vad precis varenda knapp och ratt på mixern i j108 gör! Åh, vilken karl!
<3

You've got it all.

Vad ska jag skriva? Vad vill ni veta? Jag har syndat idag. Massa fina kläder och igår köpte något som liknade en cykelkorg. Den ska monteras nåndag. Och så. Snygga shorts köpta. Fula byxor, men nödvändiga. Och det tror du inte när du ser dom, men ni som ska vara med, vet. Usch. Leopard...
Nu ska jag kolla kakan i ugnen.
<3

lala lovegame.

Jag hade tänkt klippa ihop allt det h'r till en enda lång fin video. men hittade inget program att göra det i så nu lever vi med att ni inte får se mer än sekvensen då jag badar. 17 augusti. lite kallt, men det gick bra. Det var sjukt värt det iaf!
<3

För jag är ingen kråka!

Ni kommer få se mycket mer sånt här nu! Kanske inte så mycket mer i den här stilem, men kanske lite från dagarna? vad tror ni?
<3

Let's play a lovegame.

Man måste ju följa strömmen;) Njut av min första videoblogg! It's for you, Verry, Evy, Micha och alla andra som gillar sånt;)
<3

But all her looks were too sad.

Som en ros. Jag är taggig och vacker om vartannat idag. Jag packar, blir varm, det funkar inte, jag blir taggig. Jag svalnar, slutar packa, funderar och organiserar i väskorna i huvudet, blir vacker. Nu ska jag en sväng till stallet. Hejdå Sounda Ridklubb för denna gången. Vi ses till jul!

Två väskor och tre handbagage. Ingen kommer döda mig, men de kommer nog sucka lite=)

<3

I'm not gonna laugh at you, when you buhuhu.

Wopidoo, jag vill ju va som duuu! Wopidobidoba.

Sista dagen på Ica för i sommar-Check!
Så varmt att man smäller av-Check!

Snart bär det av norrut igen. Kanske bloggar jag mer frekvent om vad jag gör då. Vem vet? Kanske börjar jag blogga för skolan igen. Vem hoppas?


Jazzfestivalen för några år sen. Random tjej med fina färger.

<3

Sometimes an empty building needs some dynamite.

Idag stod det i ett sms att han är lika kär nu som då. Låter som det var längesen vi träffades. Det var det inte. Jag är glad ändå. Innan nolleP är över så kommer vi ha lyckats fira 3 månader! Fira och fira:P Kanske mysa med en film och varm choklad. (Ja, jag älskar att planera saker)

Idag har jag klickat hem tre böcker till digitala fotokursen! Åh, vad jag längtar! Och varför är inte musiksidan på skolan lika uppstyrd och bra som media-delen? Jag önskar ibland jag gick media. Bara för att det då skulle kännas som jag gick högskola. Jag förväntar mig inget annat än totalt kaos när terminen startar.

Fotokursen kommer i alla fall gå tisdagkvällar för mig, vilket är bra, för alternativet var onsdagkvällar och vi vet ju att då rider jag och si, de går inte för sig att ändra på det inte! Har även sett kursplanen. Uppgifter som porträttfoto och bildserier och redigering och utställning finns på schemat. Sån himla tur att jag i sommar funderat och skrivit ner alla idéer jag fått. Jag är uppe i fem olika idéer nu, med fem olika modeller plus mig själv i ett av dom=) Så himla kul!
Om just du skulle vilja bli fotad, så hör gärna av dig! Piteåtrakten that is. Ösmotrakten får vi ta i vinter och London om det blir aktuellt nån annan gång.

Digitalt foto gör mig väldigt osugen på LUA. Men vad gör väl det? Jag ska först och främst se till att överleva året! Ska bli kul!

<3

Live forever.








Så jag var på Kolmården. Kul var det!=)

<3

Don't tell me, it's not worth trying for.

Alldeles nyss höll jag på att skapa en hemsida. Sen tänkte jag till och insåg att det hade funkat ungefär lika dåligt som att lova att uppdatera bloggen varje dag. Vad ska jag med en hemsida till? Nej, precis.

Just nu sitter jag och tänker på de fem återstående jobbdagarna. De ska gå fort. Och sen ska jag träffa Mariah! Som jag längtar! Och sen ska jag vidare uppåt. Styra upp mitt liv däruppe! Det blir nog toppen!:D

Nu ska jag nog sova lite tror jag. Och jag förstår egentligen inte heller varför jag har en blogg. Hade ju faktiskt varit mer värt om jag bloggade för skolan, men deras sida pallar jag inte med. Nej, precis.

<3

Anyway you want it, that's the way you need it!

Jag har funderat på en sak. Om man blir dissad. Borde man då också dissa tillbaka? Eller borde man se det som en uppmaning att ta kontakt igen? Kanske behöver personen ifråga mer uppmärksamhet och bara testar en? Eller så vill den faktiskt att man ska avvakta. Och hålla sig undan. Förmodligen beror det hela på hur man själv betett sig den senaste tiden. Jag väljer att se det så. Mina handlingar avspeglar sig i hur folk behandlar mig.
Jag gör nog en hel del fel. Eller jag ångrar mig. Jag GÖR en hel del fel. Och jag försöker bli en bättre människa. Men tro inte att jag otycker om dig bara för att jag inte hör av mig. Jag hör av mig ibland.

Äsch. Jag ids inte skriva sånt här. Ni läser väl ändå inte? Jo, jag vet ju att Ni gör det Ers Majestät. Men de andra;)


Soon my loves!

<3

I take the bus to town. Sit in the back and talk to no one.



Visst är det lite lustigt att jag inte lägger upp bilder så ni får se sommaren i Ösmo? Det är nog mest för att jag är lite lat. Jag låter det vara så. Jag trivs. Och när den här bilden togs, trivdes jag enormt! Camilla, mina vänner. Underbara människa!

<3

I'm in the corner, watching you kiss her.

Ja. Jag hade nåt att tillägga på listan. Hmm... Just ja!

9, Ja, max en gång per hushåll. Nej, jag kan inte göra nåt åt det. Vill du ha den ändå? Inte? Nej.. Jag trodde inte det heller...

10, Ja, DU har all tid i världen ja. Men kunden bakom dig ser lite småstressad ut...

11, Nej, vi har inte Right röda korta hårdpack. Vi har långa eller mjukpack. (Svaret: Jo, det har ni!) Nej... Det har vi inte..

12, "Det är fel på mitt ciggkort!" "Vänd det och så långsidan in." "såhär?" "Nej, långsidan.. såja." (Kund bakom: "Ja, klarar man inte få ut ciggen borde man inte röka")

Jag åker till Kolmården imorrn. Tjipp och gonatt!:D

<3

Wherever you go I will follow.

Trött. Tror jag firar eftermiddagsledighet med en tupplur på soffan. Trots att sommarklänningen är på. För sommarvädret är lite smågrått. Men jag klagar inte. Jag trivs i det här vädret faktiskt! Hörde ni rätt? LAGOM! Jag är lagom temperatur. Halleluja, det händer typ aldrig.

Fler saker angående Ica:
1, Lägg inte pengar på bandet.
2, Kommunicera! Vill du lägga i två kronor, prova säg det!
3, Cigarettkort goes framför mig och INTE på bandet.
4, Ha med dig pengar.
5, Svara på tilltal.
6, Posten är fortfarande runt hörnet
7, Jag har kö. Skulle du kunna testa höra med nån i butiken vart krimskramset du söker står?
8, Tack det var VÄLDIGT snällt att du gav mig kvittot. Vad jag ska göra med det? Spara och rama in? Självklart! Eftersom du var så SNÄLL och GAV mig det...

m m...

<3

Wait a minute.

Jag bloggar för att tiden ska gå lite fortare. Av fyra andledningar egentligen.

1, Jag är så sjukt hungrig och önskar inget hellre än lite mat i magen.

2, Fast hellre önskar jag att Camilla var här. Och det är hon snart! Om bara tågen kunde sluta krångla!

3, Och om lite mindre än två veckor (läs: snälla tiden, gå fort!) så får jag träffa Mariah igen!

4, Och efter jag har fått träffa henne i nästan precis ett dygn bär färden vidare till Erik.

Detta mina vänner, är anledningar nog att vilja att tiden ska gå fortare! Blogg, blogg, på datorn där, säg vem som otåligast i landet är?

<3