Sooner or later.

Nej, jag var inte så sugen på den här dagen. Nej. Skit. Fast morgonen har varit riktigt bra. Det är fint. Allt som hänt, eller snarare inte hänt tär bara på mig. Så SKIT SAMMA. Nu är det nog. Nu är jag hemmasingel Maria som städar, tvättar och bakar. Bra, fint. Slut.

Jag glömde för övrigt tvätten i maskinen imorse. Så nu har jag massa blöt tvätt som hänger runt om i min halvstädade lägenhet. Mat fixad för veckan iaf och ikväll ska jag väl baka kanske. Imorrn hoppas jag kunna bjuda över folk. Kanske. Annars blir det senare.


Foto:
Jenny Hortlund

Snygg, sexig, singel. Eller hur är det?

<3

I wish I knew how it would feel to be free.

Idag gjorde jag en Alina till middag. Och nu sitter jag på balokongen. Jag åt här också. Det susar flygplan i luften. Askan dödade nästan min konsert. Min ljustekniker och ljudansvarige blev kvar i sthlm. Men det löste sig. Så underbart kul var det!=)


En Alina.


Robyn-giget.
Foto: Cecilia Lundmark


Idag har jag lekt fotograf igen!=)

Med väna hälsningar. Och stora tack till alla som var i Studio B i fredags.

<3

Yep, they got you where they want you!

Jag länkar till en blogg som beskriver kvällen bättre än jag.

Länk till Evelinas blogg.

<3

En fin helg med fina människor.

En god bloggare delar med sig av sin helg:



























<3

We can work it out!

Jag var ju och åt på max idag, som ni vet om ni kikat in på den andra bloggen, och då fick jag en tidning. Jag beställde glatt mitt Macho Nacho-mål (årets fånigaste namn för övrigt) och underst på brickan låg en tidning. Gissa vad den handlade om? Träning. Den heter rent: "Träningsguiden".
Hur ska jag tolka det här? Och vilka får den? Jenny som jag var och åt med fick ingen tidning och vi båda tog plus-meny, så det kan inte vara det. Och jag vet inte vad ni säger, men jag är inte direkt tjock. Otroligt spännande det här. Teorier anyone?

Största rubriken på den är dessutom: "14 veckor till SUPERKROPP, träningen+kosten". Och där står Martin stenmarck och nån annan (väldigt) sminkad brud och ler med kritvita leenden mot mig. Jag kanske ska skaffa mig en superkropp trots allt?

Asch. Bara en rolig tanke såhär på eftermiddagen. Nu ska jag fortsätta lyssna på The Calling och titta lite i min guide till en fantastisk kropp.


Jag gör mitt tjockaste för att få en träningsguide!
Foto: Cecilia Lundmark

<3

Lång fredag=långfredag.

Min blogg är uppdaterad.

Stop and listen: Love you.

<3