And it breaks my my hea a a a a a a a a a a a aaaart.

Jag vet att jag ör dålig på uppdateringar härifrån. Men ja. Jag har inte mycket tid över om man säger så... Idag har jag tvättid till typ ett eller nåt och under nästa tvätt ska jag gå ner till gympan och öva kropsspråk. Jag måste se hur jag ser ut när jag är arg. This will not be easy, men det är väl inte meningen helller.. Om jag minns ska jag försöka filma lite från första caféet, så kan ni få se om ni vill. Men då gäller det att ni frågar. För ja. Jag orkar inte pracka på folk stuff:P

Anyways. Inatt sov jag hos Mariah, och om någon undrar varför vi somnade klockan halv tre så sitter svaret i en hemlighet som ni snarast kommer få ta del av. Men ja. Den är inte så spännande kanske. Den har liks hänt förut:P

Igår var det Café con Dios på EFS och i förrgår körrep med U-nited. Idag ska vi också dit på körhelg med övernattning. Men jag tror minnsann att jag ska åka hem ikväll. Jag orkar inte en sån galet sen natt till... Ska höra av mig till Cilia bara så hon inte tar med en massa sovsäckar i onödan. Och inte glömma bollarna!

Aja. Jag ska gå och kolla min tvätt nu. Ciaos.

<3

I wanna live my life...

Jag längtar hem. Då var det sagt. Jag går som runt i en stillsam värld utan krav, men med alltför mycket krav på mig själv. Jag är stressad och trött, men ändå rätt så till ro. Spänd också, och jag fick träningsvärk efter ridningen i söndags. Idag borde jag öva. Öva, öva öva. Men först ska jag blogga. Sen ska jag öva.

Tänk om jag blir sjuk!?

fredrik ringde idag! Halt oväntat och så otroligt kul! Jag tror inte att jag riktigt är värd så bra vänner. Men jag ska försöka vara så duktig vän som möjligt även när jag är borta, men det är grymt svårt. Så förlåt mig i förväg för alla gånger jag är dum. Säg gärna till.

Imorgon är det masterclass. Börjar efter lunch. Då ska jag sjunga You & me. Och på fredag är det sceniskt och jag ska sjunga you oughta know. Jobbade lite med den idag. Får sjunga med twang, vilket är helt nytt men jättekul! och öva på att förstå vad jag gör med min kropp när jag sjunger. Det är som en hel tny värld det här med sången. På masterclassen igår så pratade Marica om rösten som instrument. Och om hur vi ska använda effekter och vi fick öva på att hitta ett stöd i kroppen och så vidare. Jag tror att det här året kommer ge mycket mer än jag tror. Och när nu Mia är tillbaka så ska det bli riktigt skoj! Fick en shakespearelåt i läxa^^,. Ska öva på att hitta en mixröst uppifrån. Och jag förstår liksom nästan vad de snackar om. Men alla sångteori känns rätt grön för mig.

Anyways. Jag kommer hem om typ 4 veckor. fredagen tänker jag spendera i skolan (jag vet... nööörd). Och sen får jag fördela ut dagarna så att jag inte missar någon. Bara så ni vet så är jag van vid att ha folk omkring mig 24/7 nu, och kan nog bli lite ensam när jag är hemma. Fast då har jag ju familjen. Dom lär vilja träffa mig ett tag med.

I övermorgon kommer både studiebidrag och inackorderingstillägg och pengar från mamma. Visst är jag väl lite bortskämd?:P Well. Jag kommer klara det iaf.

Petter skickade en teckning häromdagen också! Snart ska den få hänga på min vägg! Den föreställde mig och Yennipher på grönan! Jag blev massor med glad:D. Ni andra får gärna följa hans exempel:D. Tack petter!

I helgen är det övernattning på EFS i stan. Blir nog kul. Och mitt första kyrkjagis förmodligen. Det är med U-nited.

Nej, jag blev spänd av att sutta här och skriva. Jag ska kolla mitt FC och sen gå och öva. Måste nog vänta på Gustav först... skulle vakta hans dator...

<3

Lägg mitt huvud i ditt knä.

Det gör så fruktansvärt ont. Men jag skulle ta allt på mig om det bara gick. Om jag fick skulle jag ta all smärta, för du betyder så otroligt mycket för mig. Och all tid i världen får du ta. Jag har massor av tid. Jag kan inte säga att jag heller är en så bra vän.

Imorgon har vi körkonsert på en gudtjänst i Skelleftehamn. Då ska vi sjunga och dansa i våra kåpor. Blir jätteroligt! Vi hade ju konsert på skolan i onsdags, och det giock väl ganska så bra=). Sjöng I can only imagine med Ninni, och det gjorde vi dagen innan också för mcknuttarna.
Den 9/10 är det första musikcaféet och då ska ajg sjunga You oughta know med alanis morissette. På masterclassen nästa vecka ska jag sjunga You and me med lifehouse. Jag är tydligen mer gitarrrock än jag tror:P. Ligger ensam om lyssnar på DT etc..:P

Igår/idag såg vi Amelie. Jag älskar den filmen. Så vacker och så djup. Jag vill se den igen... Har ju trots allt bara sett den typ många ggr nu..
Och någon dag vill jag se levande slottet..

Just nu sitter jag vid en skoldator. Idag har jag varit på promenad och sett den stora stora månen (vi ser samma måne, kom ihåg det), sytt upp min kåpa och fikat och duschat. Slapp dag, men så är det ibland.

(vi ser samma hav också)

<3

taste and see!

Nu har jag spelat innebandy och dansat. Jag är jättemycket mer aktiv än förut och ändå har jag gått upp i vikt. Jag promenerar mer. går mer i trappor, sjunger mer... jaa.. det är nog maten som gör't..

I alla fall så red ajg i söndags... jag ska nog byta till en bättre grupp:D Men det finns fina hästar och trevliga människor. Ridläraren jag hade sa i slutet av lektionen att jag var bara tvungen att prova Wambo, för han är ju såååå fin:P haha. Och detta efter att jag ridit en lektion. Det var med andra ord kul. Jag var inte för dålig för att byta ridskola. Även om det kändes ringrostigt redan efter 4 veckor.

Ni anar inte hur många sköna människor det finns här! Och jag tänker inte försöka förklara. Det måste som upplevas.=) Många skratt kan det bli. Och det finns folk att driva med här också! Sånna som Adde tex. Kul kul. Men ni vet inte vem adde är. Spillerill.

Isac ringde idag igen. Jag blir så grymt glad när han gör det:D.

Idag har det varit skolkonsert också! Vi sjöng 5 gospelkörlåtar och så var det tre solon. Jag och Ninni sjöng I can only imagine, loulou, kajsa och lola sjöng music för my soul och emilia och gustav håll mitt hjärta. Det var så roligt! Men jag blev så varm i min kåpa!! gosh! men benvärmarna kommer vara min bästa vän i vinter<3.

Igår hade vi spelning för 80 st mcknuttar också. Grymt kul! Jag spelade gitarr och sjöng och sånt:D Det roliga i historien är att det var två lovsånger och "you've got a friend". Men ajg tror inte de lyssnade så mycket på texterna:P

Nyduschad nu. skönt skönt. de andra bastar, men jag kände för att blogga. Så nu har ni en mindre uppdatering av livet på solvik. Undrar ni något så fråga. Eller ing vettja? Eller för all del:

SKICKA BREV!!!! (snälla?)

(Mitt namn)
Frostkåge 105
93492 Kåge

puss!

<3

And above all: Jesus.

jag hinner ju aldrig skriva här längre! Men nu gör jag ett kort inlägg. JAg trivs bättre och bättre och saknar er därhemma mer och mer. Men jag har fina vänner här med och skulle inte orka utan dom.

Mariah. Du är bra, flummig och viktig. Ska bli så sjukt kul att gå ett helt år med dig!:D

Ni därhemma: I miss you! Gaalet mycket. Jag tror ibland inte att jag ska orka och jag är inte så stark egentligen, men ajg blir borta 6½ vecka till. Miss me;).

Nu ska jag försöka ändra temat på min blogg=).

<3

Hold on, don't you let go!

Nu sitter ajg här igen. De andra sitter och tittar på Idol, men ajg halvt bojkottar det, för det är sån förnedringsTV, och jag vill inte riktigt stå för det. Jag kan kolla sen när det börjar bli lite bra som är kvar. OCh så måste jag ju försöka kolla när det är från Skeå. Men det är kanske om några dagar så...

Annars då? Jag har flyttat. En våning ner till ett lite fräschare rum med fler klasskamrater. Det är inte lika rosa heller. Och snartsnartsnart ska gardinerna bytas ut och mattan och en till filt införskaffas så att det blir mer grööönt. Ska bli skööönt. Oh, jag är grym på att rimma!

Jag har betalat min räkning! Jag är duktig! Och den skulle inte betalas förrän den 31! Vuuxenpoäng!
Och fula mysisar har jag köpt! Gröna och sådär jättehäng. Men det är sjukt skönt men sjukt fult:P haha!

Men ni vill inte höra om att jag har betalt räkningar och köpt kläder. Ni vill höra om musiken såklart! Och vad är nytt där då? Jag trivs massa med Mia som sångpedagog! Idag fick jag en ny låt. En lite rockigare med Alanis Morrissette. Den ska ajg sjunga på caféet också. Blir skoj med en utmaning. Sen ska jag också sjunga en låt som går i 7/8. Det är galet men kul. Den är till skolkonserten med kören som är ganska snart, så jag måste lära mig den nununu! :D:D. Mia och Marica trodde att jag skulle klara det iaf. Känns good!

Men nu orkar jag inte skriva mer. Kag måste köpa tomma skivor för jag behöver kunna bränna ner låtar. Imorgon är det U-nited igen:D Shackles och I am a friend of God och nån ny låt.:D

Men ciaos nu, för jag har lovat flummo däruppe att jag skulle sitta där en stund vid TVn. Kanske fika en sväng också. Japp klockan 10 i kommer Gustav och då blire fiiiika av! Te eller varm oboy? Kaffe kanske rentutav? nää, det är för äckligt..

<3