Love me, love me.

Jag känner att jag har försummat den här bloggen litegranna, men jag har mest varit i stallet, så därför har jag bloggat i stallet-bloggen istället.
Jag är hursomhelst uppe i Piteå igen och har gjort terminens första impulsköp. En liten kompaktkamera. Fick hem den idag och jag tror minsann att jag och Lil'C kan ha kul tillsammans. Hon är lila och fin. Hon måste bara få ett fodral också!
Jag mår väl rätt bra annars, rider varje dag och tar vara på varje minut jag får med min fantastiska Erik. Snart kommer mer folk upp hit och en ny termin med nya utmaningar startar. Kan bli riktigt bra det här!
<3

Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.

1, Erik kom hit till sist!
2, Jag har ridit tok-mycket!
3, Jag har tjänat pengar!
<3

Dag 29 – Min favoritfödelsedag.

Min favoritfödelsedag är den som var i torsdags! Erik anlände till Ösmo kvällen innan och dagen startade med en frukost tillsammans. Sen fick jag pengar och en pajform (det enda jag önskat mig) av mamma och pappa. Det var väldigt soligt och varmt hemma, så vi åkte ut till Pickla Hej där storasyster med familj låg. Där var det dock sandigt och kallt, men det gjorde inget, för vi badade och åt varmkorv ändå!
Sen åkte vi hem, duschade och så var det middag med systrarna med familjer, mormor, mamma, pappa och jag. Grillat ÄR godast! Tidigare på dagen hade jag och Erik gjort en tårta, som föll isär lite vid serveringen, men smakade rätt gott ändå! Vi umgicks på kvällen allesammans och sen fick jag somna brevid min prins.
Jag fick några fina grattissms på dagen och några grattishälsningar på fejjan och ett fint grattissamtal av fina Jonas! Jag tycker att min dag var perfekt!
<3

Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.

Mitt favoritprogram just nu är "Vem vet mest?" som går på tvåan, vardagar klockan 19.00. Det är lite töntigt, jag vet. Men lite mysigt också. Ska jag nämna serier så är det Grey's Anatomy och How I met you mother.
<3

Dag 27 – En låt som får mig att gråta.

Oj, det är många låtar som får mig att gråta, men eftersom jag är inne i Grey's-träsket nu, så får ni en låt därifrån:
<3

Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Jag tycker om mitt yttre. Det tog en himla massa år att komma till det, men jag mår bra med mig själv. Ibland ser jag saker som inte finns, t ex hull, men jag har blivit duktig på att inte tänka att det är något dåligt, utan istället tänker jag att det är bra för mig.
Annars är min fysiska reaktion typ grimaser, putmun, övande av poser, dansande, you name it! Jag tycker det är roligt att titta mig själv i spegeln och jag utnyttjar tillfällena!:D
<3

Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Foto: Jenny Hortlund

<3

Dag 24 – Min favorit film.

<3