Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.

Ridbyxor-Gersemi
Ridstrumpor-Esperado
Pikéer-Northbrook
<3

Dag 22 – Min favorit plats.


Här har jag skrattat, här har jag gråtit, här har jag funnit vänner och förlorat dem. Här har jag vuxit upp till att vara en ansvarsfull människa med god hästhållning. Hit kommer jag, när jag kommer hem.
<3

Dag 21 – Vad jag åt idag.

Haha! Nu börjar det kännas som att listan själv har skrivkramp!:P Sak samma.
Idag åt jag:
Frukost
Två mackor med dansk salami, en liten yoghurt och jos.
Lunch
Pannkakor med smör och socker (SJUKT GOTT!!) och mjölk.
Middag
Kyckling, ungstekt potatis, broccoli och vatten.
Kväll
En 88an.
<3

Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

OJ! Vilken svår fråga. Jag vet inte om jag kan välja bara en person. Jag är himla velig i allt jag gör, men ni har säkert redan förstått det. Jag ska ta några stycken bara för att det kanske är kul.
Alex Band
Sångare i forna The Calling. Jag tror inte att jag vill byta liv med honom längre, men när jag var lite yngre så var det verkligen den personen jag skulle vilja vara för en dag, så jag skriver honom här.
Helen Sjöholm
Behöver jag förklara varför? Jag vill gärna vara henne en dag då hon ska ha konsert på t ex Dalhalla. Få känna hur det känns att vara så fruktasvärt bra!
Sara Algotsson-Ostholt
Ja, egentligen vem som helst som tävlar fälttävlan. Jag vill flyga och jag tror man kan göra det om man är på den nivån.
Malin Arnesson eller Marlene Garcia Toro
Det är blir lite närmre då de inte är superstjärnor än. Men jag tänkte på båda dom idag och jag skulle vilja ha en dag med deras energi och glädje i det de gör. Jag tror jag skulle lära mig så enormt mycket om hur man tar tillvara på positivitet av att vara någon av dom för en dag. Sen vill jag ju kunna dansa och det skulle ju komma gratis;). Så, halva dagen Malin, halva Marlene! Check!
Fast vet ni vad. Jag gillar mitt eget liv som det är!
<3

Dag 19 – Innehållet i min väska.

Det här är en rätt svår rubrik. Jag har inte bara en väska. Men okej. Här är två av dom.
I min lilla handväska har jag:
Ipren, Tampong och läppglans som en bas. Sen vid användning petar jag ner plånbok, telefon och nycklar.
I min dataväska har jag:
Dator, laddsladd, överstrykningspenna, sidflikare, glasögon, block, diverse noter och andra papper, pennor osv...
Det här var verkligen den segaste rubriken hittills.:P
<3

Dag 18 – Ett ögonblick.

Jag hade dansat hela kvällen med smutsigt hår och för stora manchesterbyxor. Benen ville liksom inte sluta röra sig, och passade inte sällskapet, gick jag vidare till nästa. Jag var äntligen glad. Jag kände att jag var tillbaka helt och fullt och jag ville dansa. Natten var ganska kall och klockan var mycket. Vi hade dansat i säkert 6 timmar och jag var dödstrött i huvudet, men fortfarande pigg i benen. Jag hade sett mig om efter vänner jag känner, men alla hade gått hem. Klockan var tre på natten och de hade tröttnat för längesedan. Festen var inte på topp längre och jag sökte inget förutom någon att prata med, någon jag kände. Det stod en tjej lite längre bort som jag pratat med några gånger, och han. Det var kallt ute så jag hade på mig mina vantar, för att inte frysa. Jag gick fram till henne och sa hej. Hon svarade och han säger:
"-Vilka fina lovikavantar."
<3

Jag behåller bara skorna på.

"-Du går säkert runt där i din blommiga sparkdräkt och myser..."
Kärlek, mina vänner. Kärlek.
<3

Dag 17 – Någonting jag ångrar.

Den här rubriken är också svår tycker jag. Jag tycker inte man ska ångra saker man gjort, och kanske inte heller det man inte gjort. För allt man gjort och inte gjort har ju lett till idag.
Men jag har en sak som tog mig många år att inte ångra. När jag var liten så lekte jag med Barbiedockor. Min ena syster skulle spela in en film och lånade då mina dockor utan att be om lov och jag blev så arg att jag packade väskan och rymde till dungen bakom huset. Pappa hade letat kanske 45 minuter innan jag kom hem. De var så oroliga att de inte ens var arga när jag kom tillbaka.
Det ångrar jag att jag gjorde. Jag blir arg på mig själv för att jag utsatte mina föräldrar för det. Aldrig ska jag göra nåt liknande. Jag lärde mig väldigt mycket av det och jag tror min syn på relationer blev sundare av det.
<3

Can I have the Cheese please?

Angående att tro på kärleken. Det är verkligen så att vi alla har olika erfarenheter av kärlek. En del har föräldrar som skiljt sig, en del har föräldrar som varit gifta och trogna i alla år. Jag tillhör den andra delen. För mig är det lätt att tro på att kärleken finns och att den är god och att jag förtjänar den. Alla förhållanden i min närhet fungerar. Jag ser hur jag vill ha det och jag vet att jag förtjänar det.
Men jag vet att det finns många som inte vet om att de förtjänar kärleken. De kanske aldrig har sett ett riktigt fint, fungerande förhållande. De hade det kanske tuffare än andra som barn. Jag har ingen insikt i dessa människors liv, men jag tänker ofta på hur svårt det kan vara. Och samtidigt på hur lätt det ska vara.
Det finns också mellantinget. De som har fina förebilder, som har upplevt vackra kärleksrelationer men som inte hållit. Det är tufft, I know. Men tro på kärleken, för den tror på dig.
"(Kärleken)...Den tror allting, den hoppas allting, de uthärdar allting..."
1 Kor 13:7.
Jag tror på äkta kärlek, och jag tror att jag har funnit den. Underbart, är vad det är.
Jag påminner er också om att sända tankar till Norge. Vi kanske inte kan göra något personligen, men vi måste få dessa månniskor som vill världen så ont, att kärleken vinner, och att de inte har rätten att bestämma om vem som ska dö.
Kärleken övervinner allt.
<3

Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.

Jag är ledsen, men jag har ingen på datorn.. Lovar att uppdatera denna punkten när jag är piteå igen, där min hårddisk finns med alla bilder!
Ni får en från ett år sen istället!
<3

Forever Young.

Det är inte riktigt okej att vara såhär glad i såna här tragiska tider. Tro mig, jag mår otroligt dåligt över vad som hänt i Norge och vad som händer i världen. Men jag kan inte med att blogga om det. Jag finner inte ord om det.
Istället väljer jag att glädjas över att en biljett är bokad hitt till Ösmo och jag längtar så jag nästan spricker! Det, mina vänner, är kärlek.
<3

Dag 15 – Mitt drömstad.

Jag har aldrig haft en drömstad. Jag vill bo där jag och min man har jobb, nära havet och nära till ett bra stall. Jag vill bo på ett ställe där människor är trevliga och välkomnande, och där det finns caféer, mataffärer och annat nödvändigt. Vart den här staden ligger spelar mig mindre roll, men vill inte bo i Piteå. Det är för mörkt på vintern, för ljust på sommaren och för kallt när det är kallt. Detta gäller nog för Norrbotten och Västerbotten också. Tyvärr. Men här i söder trivs jag.
Vatten, Hästar, Jobb, Relationer.
<3

Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.

Det här är en flummig rubrik, så jag väljer att tolka den flummigt. Jag har varit på sjukt många ställen och jag har inte bilder från allt på datorn. Hade jag haft det så hade jag nog bara lagt upp en bild på Chicago;)
Fårön
Mitt gamla kök.
Ösmo
På Faraos rygg på utebanan.
I sommarhagen.
På PRK.
I korridorerna på musikhögskolan.
I linköping.
I piteå på promenad.
På solvik i källaren.
På solvik i restaurangen.
I Ösmo i mitt barndomshus.
På scen sjungandes "Vi gick på promenad".
I entrén på musikhögskolan.
Hos familjen Lundmark i Ursviken.
I byske.
På vår altan.
På sjön.
I hamnen.
På landet.
I stockholm.
På Kolmården.
På jazzfestivalen.
På Piteå Älvdal sjukhus.
I studion.
<3

Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.

Just nu oroar jag mig jättemycket för att inte hinna med livet. Det låter så himla klyschigt, men tänk om jag bara går och väntar på att livet ska börja i all evighet och så slutar jag ensam, barnlös, hästlös och huslös? Jag vill verkligen gifta mig nångång. Och jag vill verkligen ha en häst. Och jag vill hitta ett jobb jag trivs med. Och tänk om det inte är musiklärare jag vill bli?
Ni ser. Jag oroar mig rätt mycket, men allra mest för att inte hinna med att leva fullt ut. Jag vill inte vänta på livet, jag vill leva livet!
<3

Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Men åh! Jag gick och tänkte på den här rubriken idag i stallet (för det är en av få som jag kommer ihåg från listan) och hoppades att det skulle vara en ledig dag, så jag hade nåt snyggt på mig. Tyvärr är inte fallet så idag och just nu är jag för trött för att klä mig snyggt!
Så. Idag har jag haft på mig min Ica-piké, ett par jeans och ett linne under. Och efter det har jag haft Beiga ridbyxor, brunt linne och gröna ridstrumpor. Och nu sitter jag i banandräkten och har gjort kväll.
Men, eftersom ni är mina fina läsare så tänker jag i alla fall bjuda på en fräsch bild på en fräsch tjej! Varsågoda!
<3

Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.

Allra bästa vän. Förstår mig igenom allt!
<3

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

Haha, är jag konstig som sett fram emot den här punkten? Kanske har jag sett fram emot den bara för att jag kan svaret och inte behöver tänka.
"My Hidden Part" är min andra blogg. Min första hette (heter?) Miniturbo och den hade jag på blogspot.com, men jag trivdes inte alls, så därför bytte jag över till blogg.se. Under miniturbo-tiden var jag duktig på att skriva klagigt, personligt och argt (appropå att överanalysera saker;)) och jag tyckte inte riktigt om att alla kunde läsa det. Frågan nu i efterhand kan väl vara "varför skrev jag det på en publik internetsida överhuvudtaget?". Haha! Ung och dum. Anyways. Jag skapade då Hidden Part-bloggen, för att jag ville att det skulle vara den dolda sidan av mig, den som bara några fick adressen till. Det tog emellertid inte så läng tid för mig att sprida ut den till alla som ville läsa.
Nu gillar jag namnet för jag tycker det är fyndigt. Det här är absolut ingen dold sida av mig och jag vill inte att det ska vara det. Jag gillar hur headern passar ihop med namnet också, som att den dolda jag är skuggad bakom den redigerade jag.
Jag tror inte jag kommer byta från Hidden Part på länge=) Det är liksom najs!
<3

Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Oj. Men det borde jag väl inte skriva här, för då vet ni ju OM den. Det vill vi välans inte?;) Men. Ni är trots allt mina trogna bloggläsare och jag tycker ni förtjänar något, så något ska ni få.
Jag är som många andra tjejer bra på att analysera saker sönder och samman. Och detta är väl inte så farligt sålänge man inte målar upp ett worst case scenario varje gång. Tyvär är det just det jag gör och när jag väl tar tag i saken och konfronterar problemet så har det vuxit sig så stort i mitt huvud att jag sprängs i tårar. Som tur är så är det aldrig så dåligt som jag tänkt och därför lättar trycket rätt fort, men jag önskar att jag hade lite mindre av detta eviga analyserande. Inte att ta bort helt, men mindre.
Varsågoda!
<3

Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.

Mitt andranamn är Christina. Det betyder "den Kristna" och jag tycker otroligt mycket om det! Dels är det ett vackert namn, vem vill inte heta Christina liksom? (Okej, min syster ville inte, men... Sak samma!) Och dels är det ett släktnamn från mammas sida.
Mammas mormor var "mormor Christina", min mormor heter Christina i mellannamn, mamma heter Christina i mellannamn, båda mina systrar heter Christina i mellannamn och den ena har det som tilltalsnamn, våran exbåt heter Kristina och den nya båten ska nog också heta det. Rykten säger att båten innan Kristina också hette Christina.
Anyways, det är ett vackert namn och jag tycker mycket om att heta Maria Christina.
(Maria betyder Älskad eller Önskad, så det är rätt bra det med;)).
<3

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.

Jag är faktiskt en jättetråkig människa och svarar att jag skulle spara det. För jag tänker såhär: En utbildning kan man låna pengar för då det är ett sjukt bra lån. Ett hus måste man nästan låna för, då det kostar så himlarns mycket. Leva kan jag göra på tjänade pengar. En häst däremot, ska man ha pengar sparade för att köpa tycker jag. Så det skulle gå till mitt hästkonto!=)
<3

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Killar som tar mitt största intresse på allvar. Som stöttar mig och försöker förstå vad poängen är.
Killar som har humor och fortfarande kan leka, dansa, sjunga nuskrivna musikaler med mig i köket och skratta med mig.
Killar som kör mig till akuten, väntar med mig hela dagen och sedan tar hand om mig i två veckor. Helt enkelt som gör för mig som jag skulle göra för honom.
Snygga killar;)
Killar som jag kan prata med i flera dygn i sträck utan att tröttna.
Killar som gillar att laga och äta god mat.
Killar som gillar att pussa mig på munnen.
Killar som har speciella saker för sig, som att blåsa såpbubblor.
Killar som håller mig varm om vintern.
Okej. Egentligen är det bara den här killen jag faller för, så är du inte han, så har du inte mycket chans. Erik, jag älskar dig!
<3

Didn't we almost have it all?

såhär gör jag i sommartider: Jag startar en ny avdelning på den här bloggen! Vi ser hur länge det håller. Klicka er dit via den här länken!=)
<3

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Haha! Gud, vad den här bloggen blir himla tråkig! Den handlar om Hästar och Erik. Så jag vill, mer än något annat just nu, ha en kram av Erik. En riktig fysisk kram.
Och om Erik inte hade varit så himlans långt borta, så hade jag velat ha en häst. En alldeles egen, riktig häst!
Så jag svarar hel enkelt: En kram av Erik och en egen häst vill jag ha mer än allt annat just nu!
<3

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Oj. Haha! Jag kan inte börja varje sånt här inlägg med "Oj.". Då kommer ni tro jag är galen! Here we go:
Mål: Klara mig igenom musiklärarutbildningen och känna mig nöjd med vad jag presterat. Satsa mer på ridningen och bli bättre.
Drömmar: Leva ett tryggt liv i en fin familj med häst och så. Gärna vid havet!
Önskningar: Hur då önskningar liksom? Jag säger såhär: Högst på min önskelista sen jag var 8 år gammal har det stått "En häst!" och det har inte förändrats!;) I år står det "En häst" och "Erik".
<3

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Nu skulle jag kunna vara sådär syperklyschig och säga att "alla årstider är vackra på sitt sätt.." och det är som också men nej.
Sommaren. Helt enkelt för att jag kan bada och jag är hemma och det finns hästar att rida på. Det enda negativa är att jag är borta också.
<3

Prick.

Varför söker man bekräftelse hos de man inte kan få det från?
Jag saknar första året i Pite lite. Då jag hade vänner. Jag har fortfarande vänner, men jag är inte lika mycket vän med vissa som jag trodde. Evelina. Du och jag hänger mer i höst va? För du känns det som att jag har kvar=)
<3

DAG 2 – EN PERSON JAG VILL TRÄFFA JUST NU.

Oj. Bara en person? Men okej, just nu, i denna sekund så vill jag träffa Erik. Det kanske inte är så konstigt, för de allra flesta stunder på dygnet vill jag träffa just honom. Vi har inte setts på väldigt lång tid nu och det är ett tag kvar till nästa gång vi ses så det skulle vara fint att ses och kramas lite såhär mitt i frånvaron.
<3

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.

  1. Jag är tydligen ganska noga med vad jag lägger ut för bilder på mig själv. Den här ovan t ex, tog kanske 5 minuter att välja ut och då finns det mååånga bilder på mig på min dator. Jag gillar helt enkelt att stå framför kameran!
  2. Jag älskar hästar. Jag har ridit sedan jag var liten kid (8 år) och nu är jag 23. Jag mår alltid väldigt bra av att hänga i stallet och jobba med händerna. Tyvärr är jag lite allergisk, vilket gör att jag får ta smällen efteråt, men det spelar ingen roll, jag älskar hästar! Fantastica är den bästa!
  3. Jag är en badanka. Det är himla lyxigt att vi har ett badkar i lägenheten i Piteå och jag utnyttjar det till fullo! Älskar vatten. Men bäst är det att bada på sommaren, i skärgården, från ett berg, eller från båten.
  4. Jag pluggar till musiklärare och muciserar därför en hel del. Instrument beror lite på vad som passar för stunden. Från början spelade jag blockflöjt, men nu sjunger jag, spelar gitarr och trummor och så sent som i våras tog jag mig an att spela lite dragspel. Jag får väl helt enkelt lära mig det jag behöver.
  5. Jag fascineras av olika ljud och av hur ljud uppkommer. Jag har en dröm om att bli en såndär proffsig ljudtekniker, men tror tyvärr inte att mitt intresse kommer räcka dit. Men man kan ju alltid bli hobby-duktig!
  6. Jag gillar sudoku bättre än korsord. Det är mer mekaniskt och man behöver inte lägga in varken värderingar eller tankekraft i det hela. Detta är nog ett resultat av att jag är otroligt lat.
  7. Jag blir lätt beroende av saker. Serier, maträtter, Erik, vänner, aktiviteter... Och när jag börjat med nåt så är det det ända jag vill göra ett tag och sen avtar intresset. Det enda som alltid varit lika starkt är hästintresset. Jag tror dock att Erik är en sån sak jag kan vara intresserad av i hela mitt liv.
  8. Jag har två fantastiska föräldrar, två fantastiska systrar och inte mindre än fyra fantastiska syskonbarn!
  9. Jag är inte särskilt spontan. Jag gillar att planera saker i tid och otid och skriver väldigt, VÄLDIGT gärna listor över saker jag ska göra.
  10. Mitt favoritprogram på tv just nu är "Vem vet mest?" som går vardagar kl 19.00 på SVT2. Hur det blev så vet jag inte, men jag älskar att mysa framför det programmet, svara själv, och se hur mycket jag kan. Det bästa är att se det med Erik. Vi kan olika saker och skulle man slå ihop oss kanske vi skulle vinna allt!
<3

Jag faller.

Hej kära bloggläsare! Är ni som jag och vill ha bra läsning på sommaren, men inte orkar läsa en bok? Jag surfar runt på flera bloggar dagligen, via bloglovin'. En av de bloggarna är Mariah's och hon har startat med den här listan. Jag tänkte att det kanske skulle vara kul att för en gångs skull haka på en sån här trend och här kommer det: 30-dagars-listan!
  • Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
  • Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
  • Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
  • Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
  • Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
  • Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
  • Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.
  • Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.
  • Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
  • Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
  • Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.
  • Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
  • Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.
  • Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.
  • Dag 15 – Mitt drömstad.
  • Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.
  • Dag 17 – Någonting jag ångrar.
  • Dag 18 – Ett ögonblick.
  • Dag 19 – Innehållet i min väska.
  • Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
  • Dag 21 – Vad jag åt idag.
  • Dag 22 – Min favorit plats.
  • Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.
  • Dag 24 – Min favorit film.
  • Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
  • Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
  • Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
  • Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
  • Dag 29 – Min favoritfödelsedag.
  • Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.
<3


I'm in love!

Här ska ni få höra! Jag är så otroligt lycklig just idag. Jag stack till stallet vid elva och kom hem 5 och har på den tiden hunnit med massor! Ridit Säby med Ilex, Öglan med Rocky och på utebanan med Colby. Och så förstås mockat och fixat allt och snackat en del skit med Matilda. Vilken otroligt skön dag!
Men det är tufft att rida också och imorrn hälsar jag träningsvärken varmt välkommen. Ilex var PIGG, så jag flåsade som en idiot, haha. På colby fick jag för mig att det är värt att lära sig sitta ner, så jag fick mjölksyra i magen och i benen (han rör sig otroligt mycket!). Rocky var snäll och alldeles lagom som avslutning på en arbetsam dag.
Och igår hade jag ett så skönt samtal med mig älskade. Jag har sån tur som har världens finaste pojkvän. Ingen förstår mig som han gör och ingen kan hjälpa mig som han gör igenom låga perioder. Jag längtar verkligen tills vi ses igen, vilket är några veckor bort. Men då ska jag krama honom tills han måste andas och då får han det, sen ska jag krama igen och igen och igen!
Helt enkelt så är jag på moln i himlen! Jag mår bäst när jag jobbar hårt en hel dag. Då förtjänar jag att ta det lugnt ikväll!
<3