På väg mot nya erfarenheter.

Matchad från topp till tå beger jag mig nu till ett stall på Hisingen för att provrida en eventuell medryttarhäst! En valack på 15 år. Eftersom första intrycket är viktigt så har jag klämt på mig min Schockemöhle-piké, nya Horse Life-ridbyxor, en grå V-ringad från HM och matchande ridstrumpor.
Om inte det här säger: Noggrann och duktig, så vet jag inte vad som gör!
 
Hörs sen!
<3

Det blir verkligen aldrig som man tänkt sig!

"Pite i lördags. Räknade lite på det hela och kom fram till att med de låtar jag körade på, bortsett från gospelkörandet så sjöng jag elva låtar utspritt på fyra gig. JAG ÄLSKAR ATT STÅ PÅ SCEN OCH FÅ SJUNGA!!! Jag vill aldrig sluta. Och jag är livrädd för att jag ska vilja det en dag. Nej. Jag vill inte.

2008-04-14 @ 22:30:14"
 
Aaaaaajuste...

Precis som förra gången.

Dum som jag är så trodde jag att det skulle vara enklare att vara själv när jag visste att han var i Grekland med sin familj. Och när jag visste att hans plan hem redan var bokat och han inte kommer bli sen hem.
 
Men det är inte enklare. Det är precis lika ensamt och jobbigt som förra gången. Och jag längtar till Augusti för då är det slut på den här frånvaron. Bara så ni vet.
 
I övrigt lever jag!
 
<3

Ledig?

Det är ovant det här. Jag bor i en ny stad, med en massa nya människor. Det är sommar och regnar varannan dag. Jag har inga bruna ben och knappt nån färg i nyllet. Jag rider inte varje dag. Jag jobbar och vet att jag kommer fortsätta med det i höst.
 
Det är läskigt och oerhört befriande. För första gången sen jag var 7 år så betyder inte hösten en återgång till skolan. När jag tänker på det så blir jag så glad att jag vill gråta lite. Det känns som att jag har knutit upp hårt bundna band och det känns så skönt. Jag kan gå till jobbet och fokusera på det och när jag går därifrån så är jag ledig.
 
Då kommer vi till den största ångesten: Ledighet. Jag tror inte längre jag vet vad man gör när man är helt ledig. Jag har alltid varit i stallet så fort jag är ledig. Eller pluggat. Eller sjungit. Ni fattar grejen. Men nu är jag ledig. Ledig utan krav. Ledig utan att planera minuterna. Vad gör man? Jag kanske måste skaffa en häst snart?
 
Så. Nedan vill jag ha era bästa tips på vad man gör vid ledighet. Jag antar att någon är bättre än mig på det här. Jag bor i Göteborg och har hund. Vad gör man?
GO!
 
<3

Fan.

Det var inte vad jag önskade, tyvärr. Men jag tar det som en man och gråter mig till sömns istället för att bli sur. Det tjänar inget till att bli sur. Jag tar det som en man.
 
<3

Promenad runt Härlanda Tjärn.

Igår gick jag runt sjön härnere. Mest för att jag ville att Pixie skulle få sig en längre tur och röra på tassarna. Tydligen så skulle även halva Göteborg löpträna just den tiden också.
Folk sprang förbi ensamma, två och två och i hela FLOCKAR! En flock sprang nästan över min lilla hund och en annan flock hade en tränare efter sig på cykel som ropade uppmuntrande ord.
 
Jag reflekterade över två saker:
1, Varför går man inte på vänster sida på gångvägar också? Jag gör det i alla fall, så alla andra får väja, men det är värt det, eftersom Pixie inte blir översprungen då. Liksom, vad skiljer en gångVÄG från en bilVÄG, mer än biltätheten?
2, Det var måndag igår. Kanske startade alla dessa människor sitt nya liv just igår? Kanske inte den yngre flocken med tränaren. De hade nog bara måndagsträning. Stackarna.
 
<3