Like a satellite, I'm in orbit all the way around you.

Har ni upplevt det här nångång? Orden sitter liksom i fingrarna. Tangenterna vill ner, ner, till jag inte har något mer att uttrycka. Fast jag från början inte hade något alls att säga. De stunderna man vill skriva, utan att skriva om något alls egentligen. Har ni upplevt det?

Jag borde inte referera till dig, min läsare, som ni. Eller borde jag? Är ni kanske en äldre herre eller dam? Eller rentav kungen? Om Ers Majestät läser så ber jag så mycket om ursäkt för allt blaj. Jag väljer att tro att ni läser. Och att du läser. För det säger min statistik;)

Min statistik säger också att jag har fler besökare de gånger jag bloggar och annonserar om spektaklet på facebook, vilket betyder att jag känner de flesta som läser. Denna gången blir inte ett undantag. Visst ska jag annonsera, för hur ofta skriver jag egentligen ingenting?

Jag ser nu också att jag gärna skriver (som det ser ut i dokumentet här i alla fall) två rader och lite till innan jag byter stycke. Vad kan detta bero på? Kanske känns det som jag sagt precis så mycet jag vill då, och det är dags för ett andetag? Utmaning antagen.

Har ni tänkt på det här med varuberg? Ja, ni gissar rätt, jag ska klaga på er kunder. En gång per sommar ungefär, får jag för mig att alla kan bli bättre människor och rädda våra stackars axlar från ett tidigt fördärv. Oj, så fel jag brukar ha, men man kan ju försöka.

Varuberg i alla fall. Jag tar ingen, INGEN hänsyn till dina matvaror då du byggt ett berg av dom. Det är inte mitt fel att hallonen trillar ur asken och du ställer dom ovanpå köttet/kattmaten/banerna/allat annat. Ta hellre din tid än att pressa upp allt samtidigt. Tack.

Sådär. Jag gnäller inte. Men du kan bli en bättre människa. Och Ers Majestät, eftersom du läser min blogg hade jag nedan tänkt bifoga en bild på ett varuberg. Jag gissar att Ni inte förstår och jag anser att som kung i detta vackra land, borde det. Men jag hittade ingen.

Att sakna är fint. Men det är ännu finare då man har saknat och återigen får förenas med det/den man saknat. Har man tur så har den andra saknat en lika mycket. Jag tänker här på smala Sussie. På när Pölsa pratar om sin groda. Det är fint. Det är säkert.

Har ni tänkt på det här med hur jag bloggar? Och hur min blogg ser ut? Det har jag. Just nu bloggar jag som en riktigt dålig ståuppare. Med en fråga i varje nytt stycke. Angående min blogg, så vet jag inte om det blev bra det jag gjorde idag. Lärorikt var det i alla fall.

Har ni tänkt på att jag skrivit om ingenting. Och såhär långt har jag inte skrivit på väldigt länge. Jag gillar att jag inte är personlig. Det är kul på något sätt. Två utmaningar i dagens blogg avklarade. För jag har skrivit två rader och lite till i tio stycken nu. Den du!

<3

A little unbroken.

det var längesen jag lyssnade på den här spellistan nu! Den är rätt bra. Kanske därför den heter "bra musik" haha. Idag är jag ledig igen. Oj, så skönt. Känns som att jag lärt mig göra inget på mina lediga dagar. Idag har jag bara varit på en promenad och fixat lite här i bloggen. Och pratat med Mariah och Erik i telefon såklart. Och varit en sväng hos syster. Och sett TV. Just ja. jag är bra på att göra inget...

Anyways. De nya sköna promenadskorna gav mig en blåsa på höger häl. Hur gick det till? Den ska jag snart plåstra om och sen inta lite lunch. Och igår hämtade jag ut mitt födelsedagspaket. Men jag öppnar det inte förrän på onsdag. Nomnomnom!:D Bilder kommer upp här på bloggen när jag ids!

Har även fixat lite med
Emanuels blogg. Igår kväll fick jag inspiration. Vad tycker ni?

Nu: Mat!

<3

fixarlefixer!



<3

Let the whole world see.

Jag bloggar i regnet. Inomhusifrån i alla fall. Men jag har varit ute och njutit av det också. Gick en långpromenad med mig själv. Emelie gav mig inspirationen till det. Vi pratade om att man blir en gladare människa om man rör sig lite varje dag och jag kom på nu idag att det är egentligen inte så jobbigt att promenera en bit varje dag. Om jag gör det nu i tre veckor (20 dagar faktiskt) så är jag väl fit for fight när jag och Erik ska springa! Jag hoppas på det i alla fall.

Sorterat i Stockholm. Jag är så glad att det inte ska till Piteå för då hade det vart tvunget att åka via Ånge. Och som vi alla vet, så fastnar paket i Ånge. Och det vill vi inte. Ni får veta på onsdag vad det är jag väntar på. Och ni som vet: "schhh!".
Hoppeligen får jag hämta ut det på jobbet imorrn!

Riktigt seg dag idag för övrigt. Skypade med  Erik (inatt) imorse och sen såg jag på TV tills jag tog min promenad. Intressant? Nej, jag vet. Men imorrn är det jobb igen som gäller. Och ledighet på lördag. Ja. Ledig!

<3

Got my life got my love.





<3

There's gotta be more to life.

8 timmar skype. Dendu! Fast då var 4 av dom sovtid:P Min pojkvän är mysigast! Jag fick godnattsaga igår. Men som Mariah vet så somnade jag efter kanske en och en halv sida i boken. Bra sömnpiller det där.



Nu jobb!

<3

Seems I had it all.

Dagen spenderades till en början på Ica (otippat?), men tog sen en finfin vändning då jag åkte ner till nynäs för att träffa Först Therése och sen Emelie! Underbart. Massa catch up och dösnack och åh. Fina människor det där!



Therése



Emelie

<3

Now what, your jaw has dropped.

Att bo hemma har helt klart sina fördelar. Men det har sina nackdelar också. Just nu vill jag bara vara för mig själv. Rå om mig själv. Ensamtid! Och ni som känner mig vet, att det är inte ofta jag känner så.

Men nu är det bara 23 dagar kvar hemma, varav 14 arbetsdagar. Vi kan väl säga att jag längtar en smula.

Anyways. Idag är en jobbdag. Ska nog försöka pilla min sista söndag till att bli en lördag, så har jag mer svängrum att lyckas träffa Mariah. Det vore fint. Riktigt fint.

Och förövrigt tror jag att jag lagade W igår. Det ska klick och nu funkar den alla gånger! Bara detta himla oäkta indos kvar nu då. HAHAHAHA. W var visst inte fixad. Haha!:P

<3

En lycklig lemur.

Jag orkar inte bloggupptadera. Har varit på IKEA idag. Det tog knäcken på mig. Tur för mig att jag inte börjar förrän klockan 14 imorrn.

Imorse blev jag väckt av finaste med ett samtal på skype och sen åt vi frukost tillsammans. Myyyys!



<3

Men jag kommer ihåg alla dagar med dig.

Zarah, Jag gillar DIG skarpt!

Emelie, kan vi inte ses nån dag? Snälla?

Therése, du och jag på ett fik eller så? Och ja, det var mysigt!:D

Veronica, jag saknar dig med finaste du! Men snartsnartsnart (om ca 25 dagar) ses vi om allt går som det ska!

Och förutom det så jag har jag skypat ohyggligt mycket det senaste dygnet. Med all rätt. Jag saknar Erik. Och vi började skypa innan middagen igår. Sen åkte jag, mor och far ner till hamnen och åt på Kroken och gick på gästbryggan och åt glass. Sen skypade vi igen. Somnade så. När jag vaknade skypade vi igen och sen åt jag frukost. Sen hade vi en lunchdejt över skype och sen gick jag till jobbet. Sen loggade jag in på skype när jag kom hem och då ringde Erik. Så. Vi har nästan skypat i ett dygn. Det får vara så.

Jag gillar datorer. Och vad de kan göra. Det är så fantastiskt. Men jag gillar INTE filmhyrningsdatorerna på jobbet. Det är felfelfel nånstans. Och varje gång man kompenserar för felet så blir det fel igen. Och igen. Och igen. Och igen! Och jag blir TOKIG! Snälla ordinarie. Kom tillbaka, så jag slipper vara förståndig. I övrigt går det bra. Fin folk och så. Jag jobbar arslet av mig. 25 dagar kvar. Jag skulle inte tjata.

Nu har det snart gått en halvtimme. Sista dagen med Hexident. Det är nästan över nu. Känns nästan bra. Hoppas det håller sig såhär nu. Jag VILL inte tandläkare.

Puss!

<3

Every day is so wonderful.

Jag. Stupar. Snart.

Skulle ju sova när jag kom hem. Jo, tjena! Mamma frågade om vi skulle åka iväg och shoppa. Sagt och gjort. Jag syndade två par skor. TVÅ. Men de var fruktansvärt snygga. Jeans, strumpbyxor, skjorta, klänning, block. Aaaanyways. Jag är bortskämd.

Nu är det snart Allsång på Skansen i repris. Jag ska väl somna till det.

Puss!

<3

Öppna upp ditt fönster!

Det känns inte som jag sov nåt inatt. Det gjorde jag säkert. Men nu ska jag till jobbet. Sova kan jag göra när jag slutar. Mums. Sluta... Anyways. Ledig bara söndag nu. Känns bra. Fler arbetsdagar. Mindre saknad. Snabbare tid!

Chans?

<3

Sommaren med Erik.

Jag hittade en massa bilder i ett utkast. Orkar inte fixa klart inlägget så ni får det såhär. Halvklart. Två fina veckor i bilder.


















<3

But now it's crashing down on me.

Konstruktiv kritik Evy, I like! Jag försökte. Vad tycker du? Och ja, Peter, Layouten är samma. Headern är ny. Det är för att jag trivs så. Kul va?=)

Idag väntar jobb. Jag tog tag i mig själv just innan jag började slå huvudet i bordet idag och gick ut och gick en sväng. Jag och min telefons inspelningsmokajäng. Vi trivs bra ihop idag. Men hahaha. Inga detaljer.

Saknar honom.

<3

Upplev mer!

4 more days innan en helt ledig helg! Men vad gör man när man är ledig? Tips? Sola och bada kanske? Ja. Eller bara sova. Så tiden går asfort. Nu när det bara är 29 dagar kvar till Piteankomst. Ska nog sluta tjata om det.

Här är sommarlooken (och förmodligen höst och vinter och vår) looken på bloggen. Hiss or Diss?

Munnen mår bättre. Jag har nästan tuggar gnocchisar idag. Det är typ makaroner. Det gick bra. Imorrn satsar jag på att kunna gapa också.

puss

<3

Probably the best blog in the world.


Mmmbop!

Att sova när man bör är överskattat. Att photoshoppa mitt i natten är underskattat. Vet inte om jag gillar den nya looken på bloggen. vad säger DU?

<3

Everyday's a miracle.

Och ni skulle se mina bröst. Stora och runda. Den du, Verry! Men det lär väl lägga sig lagom tills vi ses;) Nog om dom.

Munvärken går väl åt rätt håll. Jag har mixat maten ikväll och under min matrast på jobbet pillade jag och mosade och skar tills man inte ens såg att det var mat jag åt. Det tog en halvtimme, men det var det nog värt. Jag stänger inte munnen, jag äppnar den inte stort heller. Jag lever i ett konstant 4 mm öppet-läge. Nu vet ni.

31 dagar kvar nu. Jag kryssar varje dag. Tjipp och kalas på mig!

Och jag ringde till
Karln min idag. Bara för att jag tycker om honom och för att jag får. Och han svarade. Trots att han såg på film. Nomnomnomnom.

Och Evelina. Du är fin. Jag kom bara att tänka på det nu.

Vilket blaj-bloggande. Jag antar att det är för din skull michaela. Det är du som brukar uppskatta sånt. Och nu är det ju lite regnigare så nu kanske du t o m läser min blogg=)

Och på tal om varje dag så längtar jag tills jag ska få träffa Mariah igen. I Augusti. Har du pratat med kakan?

GodNatt, jag öppnar imorrn!

<3

The best days of my life.

JAG HAR ONT! Sådär. Jag vill gråta för jag har så fruktansvärt ont. Och jag ska till Ica och le och prata med kunder i 6 ½ timme nu. Jag vill bara ligga i sängen och gråta!
Munont, that is. Och Hexident smakar apa för alla som hade några tvivel.

Idag sov jag till 12. Bara för att tiden skulle gå lite fortare. Och sen dess har jag fått i mig nästan en liten macka och två tallrikar yoghurt. Fast föda? Vad är det?

Snälla snälla sommaren, gå asfort nu så jag slipper njuta av dig och bara kan få starta en ny vardag i Piteå igen.

<3

Mitt hjärta i din hand.



<3

If you're ready, get set.

Nu är det supersommar ute. Jag har börjat jobba och inne på Ica är det som vanligt kallt och skönt. Eller ja. Kallt! Och skönt. För det är varmt ute. Anyays. Strulet imorse med inloggningskod och sånt tjafs löstes fint av Anita. Öppningen gick bra. Allt är som vanligt. Skönt. Sen flöt det på och nu är jag igång igen. Banan 4011, royal gala 4173, körsbärstomater på kvist 3146, rädisa knippe 4089, isbergsallad 4061, potatis 4833, körsbär 4259, frimärken 1018, champinjoner 4645, lösviktsgodis 1363, nötter 1356, grillkol 98050, briketter 98051, tändvätska 98052, sänkta bananer 14011, avokado 4046, lime 4048, paprika röd 4688, gul 4680, orange 4682, citron 4304, apelsin 4389... Som sagt back on track!

Jag har haft två helt underbara veckor med finaste Erik som avslutades igår på Herrljunga station. Oj vad jag gillar karln. Vi är roliga tillsammans. :D

Nu ska jag göra nåt annat. Hörs!

<3