Give me all your lovin'.

Idag har jag fått vara ridlärare. Och det var så länge sen sist. Otroligt bra. Jag gillar det. Varför ska jag inte jobba som ridlärare? Oh, well. Idag har i alla fall min käresta tagit sina första stapplande tygeltag. På Hosse till råga på allt!

Jag tog fram longerlinan och vi tog en tur runt slingan. Nu kan Hosse minsann inte längre låtsas vara ett nervöst fullblod, för han skötte sig så bra, så bra, och Erik kan numera starta, stanna, rida lätt och redogöra för den lodräta sitsen. Sen vet han vad utrustningen är till för också och varför hästar äter havre. Jag kunde inte vara stoltare än jag är. För er oinsatta så är de första stegen i lättridning inte lätta. Men han fixade det. High five!


Sen tog han både in och ut Hosse från hagen. Fina killar det där!

<3

I hope you're happy now.

I fredags var jag osynlig och på fredag lämnar jag Piteå för sommaren. Ni ska veta att jag kunde inte känna mig mer färdig för det här läsåret. Jag har känt mig som en liten obetydlig prick i skolan och det ska blir skönt att slippa det. Jag har å andra sidan haft ett mer än bra år som sambo med min fantastiska Erik. Och den här sista terminen har helt klart räddats många gånger av min fina ponnytjejer. Vad vore livet utan ponnytjejer?
Helt enkelt. Jag lämnar skolan med gott samvete och stallet med tungt hjärta. Erik tar jag med mig. Sådeså.
<3

Tomorrow it may change.

Imorgon gott folk, då fylls äntligen lägenheten ut igen. Jag har saknat min andra hälft så mycket under dessa veckor och jag kan knappt fatta att han kommer hem imorrn! Jag tror att vetskapen om detta har gett mig energi, för igår städade jag hela lägenheten, putsade och skurade allt så nu glänser det och ingen disk finns så långt ögat kan nå. Sedan gick jag över till fina evelina och såg hela (!) melodifestivalen nästan lite för aktivt och trivdes riktigt bra. Och idag har jag övat, repat, lagat mat (för första gången på riktigt på typ 8 veckor) och nu tvättar jag.
Sjukt aktiv!
Nu ser jag mitt första hela avsnitt gosspi girl och ikväll ska jag somna rätt tidigt, så att det blir imorgon fort så att Erik kommer hem. Underbart!
<3

In total praise.

Oh, nevermind. Nu ser jag också! Supermåndag idag, vi hörs!
<3

I lift my hands.

Är det bara jag som inte ser texten i min blogg? Vad har hänt?
<3

Unconditionally in love.

Idag gjorde jag nåt så onödigt!!

Jag var jättehungrig och hade just halkat ute i leran och pratat med Erik i en halvtimme. Jag kände att jag var tvungen att äta. Det är ändå fredag sa en röst inom mig och jag plockade ut kotletter ur frysen. De satt ihop rätt hårt och jag ville bara ha en så jag tar kniven och ska bända loss en och vips, så hade jag skurit mig i fingret. Så med skjuts av Josef så hamnade jag på akuten för tredje gången sen september... Jag drog en Maria, skulle man kunna säga.

Nu har de klistrat ihop mig och lindat fingret, så det blir nog bra. Himla onödigt!!

Film från tävlingen

Här är en av filmerna från tävlingen i lördags. Jag väntar fortfarande på de som är filmade med en "riktig" filmkamera, men här har ni sålänge. LA:1 från i lördags, 60,2 %, vinst. Supernöjd.
<3

Kära Jojjo!

Hej allihopa!
Det finns en fin tjej i det här landet som inte heter Jojjo, men som jag kallar för Jojjo, mest för att det är fint och passar henne så bra. Egentligen heter hon Johanna och bor söder om mitten av landet. Hon är söt och go och trevlig och fin och underbar, och senast jag träffade henne var årsskiftet 09/10. Detta finner jag lite synd, då hon är alla dessa fina saker som jag redan nämnt, men det är svårt att ses ofta när man inte bor så nära varandra.
Ja, jojjo, jag skulle vilja ses. Problemet är att jag inte har en minsta aning om hur jag ska lägga upp sommaren. Och det andra problemet är som vanligt pengar. Men jag LOVAR att om jag är i din stad så ska jag höra av mig. Jag menar, vem trodde jag skulle träffa den fantastiska Josefin i Göteborg liksom. Kanske tar jag mig till Örebro också. Vem vet? Du är hursomhelst bra. Utomordentligt bra!
Återigen, där ser ni vad som händer om man ställer frågor i denna blogg;)
<3