Souled out.

Så sitter jag här igen. i den här datasalen som brukar vara överbefolkad. Folk har inte vaknat än. eller så har de bara inte hittat hit. Klockan är drygt halv ett en lördagsmorgon och jag är hungrig. Igen. Harv just ätit frukost och varit ner till gympan och tränat lite. Har ingen riktig inspiration till att träna egentligen. Gör det bara för att ajg måste komma igång igen.

Idag är målet matfesten inne i schtaaan. Kolla på färdtjänst och käka middag. Det blir nog nice. Men hur i hela skogen ska jag orka/hinna ta mig till byske och bada innan? Iofs är det oförskämt fint väder och som gjort för att bada. Men ajg är norrland gott folk. och dt är troligtvis svinkallt i havet. Och jag känner inte för att frysa, även om jag känner för att bada. Ska gå upp och prata lite med Julia som numera är min granne!

<3

I'm gonna let it slide.

Don't you love the life you killed?

Jag är lite småtrött. Och på mig. Men så fruktansvärt glad. Jag menar, vem vore inte om den hade en vän som Isabella som tar vackra foton och en alldeles egen hemko? Och som alldeles igår flyttade till Skellefte i hjärnan. Det sistnämnda kan skapa lite problem. Men jag ska bara vara hemma imorrn också. Jag tar med mig marvin och Lukas och sticker sedan. Marvin är förresten inte manodepressiv längre. Skönt.

<3

Surrounded by your glory.

Min tillflykt blir min blogg. SKIT också! Det var inte så jag ville ha det. Och jag åker på lördag. Inga måsten, inga äta på bestämda tider, inga städa ditt rum, inga sätta mig på plats, inga stressade föräldrar, inga du kan ha dåligt samvete! Hjälp, så skönt.

Grejen är väl lite att jag slutar få dåligt samvete och vips, världsproblemen blir inte mina problem längre! Fint...

Bussigt!

<3

Under all packning.

PUBLISH ME!

Jag ligger då inte på latsidan i bloggen iaf! Inte för att vara jag. Men ni ligger på latsidan. Ni vet, det är som en symbios: Jag tänker, jag bloggar, ni tänker, ni kommenterar. Simple as that. Så se nu till att tycka nåt. Eller bara säga hej. Eller gör det inte förresten. För jag blir alltid lika irriterad på alla presentationer som lyder: "Hej, jag heter Maria, jag är 20 år gammal och bor i ösmo. Och SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA kommentera mina bilder/ min blogg/ skriv i min gästbok..." etc. Folk kommenterar väl om de har nåt att säga, right?

Så kommentera bara om du känner att du vill eller orkar eller kan eller vill. Sådär. Ursäkta. Åter till mig.

Igår träffade jag Emelie. Finally! Det tog ju oss bara hela sommaren, men till slut så. Det var mys och så härligt att träffa henne och känna att hon är emelie som jag lärde känna. Det är så många som ändras och jag hinner inte med. Men jag börjar inse att de flesta är samma gamla i alla fall och det är superskönt! Och sen på kvällen kom Ken1 hit också. Jag skippade maratonet, men jag hade aldrig pallat.
Var hos Jojjo och firade hennes födelsedag i måndags också och det var nice! Philip var ju också med och det var härligt att kunna prata hela vägen hem från stan. Lite som det kunde vara förut liksom.

Josefin. Kryptik, don't we love it? Jag känner också för att vara kryptisk, men jag tror snarare att ajg ska redigera bilder och ofundera så mycket nu.

<3

Greater things have yet to come.

Jag är skabbig, men det är fantastiskt! Jag har inte duschat sen i fredags morse. Okej, det låter inte så länge. Men lägg på ett antal konserter hoppandes, regn och lera, fem personer i en husvagn och kallvatten i kranarna så har du lite mer anledning till skabbigheten. Men det är som sagt bra! I loves it.
Det finns ju några anledningar som gjort den här helgen så himla fin och jag är så tacksam. Främst Gud. Även om jag inte alltid verkar vara på samma sida som han så är han alltid på min sida. Det finns säkert en lång historia för denna sammanfattning.

Meeen, vi tar det kort:
  • Fick sovplats i Josefs tält, blev istället Mimmis husvagn i två nätter.
  • Jojjo bjöd mig på middag i fredags.
  • Mötet i ladan.
  • Röj till New World Son.
  • Underbar konsert med Starfield (Jag har lärt mig namnet, Stina!)
  • Josefin bjöd mig på lunch i lördags.
  • ELEFANT!
  • MBT-lekarna. Jag är dock en stolt IMBTare!:D
  • Kudde.
  • Middag hos Dagsons söndag. (har jag uppskattat mat mer nån gång? Jösses så gott!)
  • Sittplats på tåget hem.

I alla fall. Nästa år. Om det är bra artister. Då ska vi dit. Röja järnet. Woop, woop! Annars är campingen hur fin som helst också:D Man får ju gå på mötena ändå.

Undrar just om jag kan sova nu. Har somnat div halv fem i två dagar:P Och gått upp nio. Och imorse missade jag att trycka i mig en macka till frukost. Så mellan kl 1 igår och kl 1 idag hade jag ätit endast en korv. Lite hungrig kanske. Så vid ett idag tröck jag i mig en och en halv limpskiva. Torrt. Sen drack vi te när vi kom till Simon och sen maten. Lovely.

Nu orkar jag inget mer.

<3

What's the point of hanging 'round?

Lalala...

Det är onsdag och här är dagens fundering... eller nä förresten. Jag har inget viktigt idag. As if I ever have.

Ovinna är inte samma sak som att förlora. Men vad heter det när man inte vinner, men inte förlorar? Jag tycker att ovinna är en ganska bra beskrivning, men nu finns det säkert ett bra svenskt ord för det. Inte en norrländsk böjning:P. Jag pratar för övrigt stockholmska igen. Bara och endast! Blir kul när jag kommer upp igen. Inte för att jag nånsin var särskilt bra på skelleftemål, men ni hajjar. Lyssna bara på mitt mellansnack i Vindeln. Jag säger bara HA HA!:P

Jobba idag. Ska bli najs faktiskt. Får se om jag tar den där tiden nästa vecka också. Vore ju fint med pengar, men orkar jag om jag ska fara norrut på fredagen? Ska mina päron skjutsa mig? Hur ska jag få dom att fatta att det är viktigare för mig att de hälsar på än att de skjutsar upp mig?

Jämförde Posten och Bussgods igår förresten. Och posten var 200:- billigare på att skicka paket. Jag tyckte det var intressant. Jag har börjat tycka det är ganska så kul att jämföra saker och ting. Det är nog bra. Jag kanske blir mer kritisk och så. På tal om att jämföra så lekte jag dressyrdomare idag. Det är så svårt med dessa ryttartest bara. Men mitt förhållande till dom är ändå bra. Jag säger bara: (Farao och) jag, stockholmscupen 06/07. Oops egoboost:P

Kall är jag också!

<3

Everybody knows.

KLOCKAN ÄR 20.20 OCH DU ÄR 20 ÅR IDAG!

Grymt fint samtal från grymt fina personer. Jag saknar er flickor. Och Julia hade jag ju fått prata med på dagen! Och alla dessa sms! Ni är underbara människor, verkligen! Fick en glass av Camilla på lantmännen idag också. Hon är tillbaks!

Camilla. Jani. Ni vet inte vem det är. Och jag har inte träffat henne på ett år. Men det är så bra att hon är tillbaks. Det är bara Sussie som saknas. Och madde och Bea dårå. Vilken liga vi var. Alltid osams. Madde som alltid hatade mig. Hon verkar ha kommit över det nu. Det är fint.

Mitt liv altså. Snälla låt det få vara så här länge. Jag har inte ens en formtopp. Det saknar jag. Forntoppen med Faran och Carsten och skolan och körkortet. Men jag mår så himla bra. Jag vill inte rubba det här nu. Hjälp mig hålla fast! Jag ska bli stark!

But I'm still waiting.

<3

Do a little number!

Bubblig!

Jag har vunnit dagens korkad två gånger idag. Det är bra gjort. T o m för att vara jag. Första gången var i butiken. Det stod på varan att den kostade 15.90, men såg jag det? nej. Sprang först till kexen men hittade inget. sprang till delin och hittade förpackningarna, men inget pris på hyllkanten. Fick sen syn på de andra förpackningarnas sida. Det stod 15.90. Sen tittade jag på exemplaret jag höll i. 15.90. Två minuter slösade där:P
Andra var när jag klev på bussen i vh efter att ha varit i sollentuna hos Kajsa. Chauffören tittar snällt på mig och säger: "Men kan inte du spela lite för mig sen?". Jag ser ut som ett frågetecken, tittar på mitt busskort, undrar hur tusan han vet att jag håller på med musik, funderar på om jag känner honom, eller om jag nynnat utan att veta om det igen och säger: "ööh, va?". Han pekar på gitarren på min rygg och spelar lite luftacka och säger: "Ja, kan du inte spela en truddelutt för mig sen när vi åker?". Jag ler och säger att nää, det kan jag nog inte, han fick nöja sig med radion.

Imorgon är dagen! Ska bli skitkul! Åker bil från sollentuna. Och dit blire nog kommunalt om det går. Ska kolla tågen hem nu.

<3