När änglarna gråter...

Jag fick svar idag! På vaddå, tänker ni kanske? På ett mejl jag slängde iväg för några dagar sedan till en person som heter Frank Ådahl.

Kort sagt så fann jag en låt med honom på youtube och tänkte att jag skulle leta mer efter musik han gjort, eftersom jag tycker han sjunger grymt bra. Tidigare har jag också haft en låt med honom i sångläxa, så det var liksom lite intressant.
Låten som jag nu tyckte var så fin heter "Tårar från himlen" och han ställde upp med den år 1996 i melodifestivalen. I mejlet jag skickade, skrev jag att jag går en musikutbildning och tycker att hans låt är fantastiskt fin. Sedan frågade jag om han hade lust att skicka ackorden, för jag funderade på att ha med en svensk låt till tack och adjö (får väl se hur det blir).

Jag fick ett trevligt litet meddelande att han inte hade den i originaltonart, men att jag kunde transponera den så att den passar mig och bifogat var en ackordanalys på den!

Känns bra att det finns halvkändisar som har tid för sådana mejl som en liten flicka skickar iväg i hopp om svar.

Nu ska ajg springa iväg och kolla på den!

<3

När ingen ser, när ingen vet, kommer gråten mitt i skratten...

Jag lyssnar på en massa fin låt! En låt som jag imorgon ska sjunga/spela på min systersons namngivningsfest. En låt som jag för första gången hörde imose. Vi får väl se hur det går.

Igår var jag inne i stora staden och såg Avenue Q igen! Den är så grymt bra, så se den om du inte redan gjort det. Jag blir grymt imponerade av artisternas tajming och musikaliska förmåga och skådespeleri, ja, ni förstår. Dock kändes föreställningen igår mer inövad (Ja, den är emr inövad, jag vet, jag är inte dum:P) än den förra. Den förra kändes mer som att de hade riktigt roligt och den var på något sätt mer levande. Fast samtidigt är det svårt att vara opartisk. Förra gången var ju första gången jag såg den och nu visste jag lite vad som skulle komma hela tiden.

Det var i alla fall en trevlig kväll=).

Idag har jag varit i stallet och byggit bana och tvättat hästen. Imorgon är det tävling. Ponnyhoppning^^. Jag får ju egentligen inte rida ponny, men, ja..:P Lite kan man väl bryta mot det? Nä, skämt åsido, jag får faktiskt tävla ungponny och det är vad jag ska göra. Känns rätt skönt att det inte är någon omhoppning heller=). Fina nya hinder också:D

Men ja. Jag ork int skriv mer...

<3