Can't go a minute without your love.

Jag har just kommit hem från en riktigt fin tävlingsdag! Allt kändes bra och hästen skötte sig alldeles utmärkt! Jag har för första gången hela spektaklet på film och kommer väl posta det här så småningom för intresserade!=) Och just ja! Jag vann LA:1 och kom en poäng efter vinnarna i LB:1. Yey!
Ikväll blir det grillning. Kycklingen ligger nu i marinad och potatissalladen gjorde jag igår. GJORDE! Jopp, huslig tjej!
Saknar min prins.
<3

Love.

Jag kan inte riktigt fatta att jag saknar honom så mycket. Känns väldigt jobbigt och samtidigt väldigt bra. Jag vet ju att jag har världens finaste kille. Han är en sån som stannar när det är svårt och kramas ofta och länge. Oh, well. Jag saknar min prins. Ikväll ska jag ringa honom. Jag behöver det.
<3

Stop right now!

Tänk att idag har jag redan hunnit med att duscha och ha ett fantastiskt projektmöte och ätit lunch! Det är en bra projektgrupp jag är med i, vi tänker och spånar fint tillsammans. Och vi kommer ha den bästa redovisningen ever!:D
Nu bär det strax av upp till skolan för ett korrep med On Duty. Jag ska tagga till med en chokladbit precis innan jag går utanför dörren. Och jag ska vara barfota i ballerinaskor! Rätt dumt jag vet, men är det vår så är det. Och jag prkar ändå inte rota fram ett par rena sockor. Trots att jag faktiskt tvättade igår.
Jag har tänkt på det här med mat de kommande dagarna. Kylens innehåll har verkligen sinat och jag har snart inget pålägg. Undra om jag ska ta och köpa fil och lite frukt så jag kan leva på gröt och fil i några dagar. Är nämligen inte så sugen på att storhandla nu.. Kyckling har jag också. Kanske äta det nåndag...
<3

I love You.

Varför är det så himla viktigt för mig att få veta varje dag att Erik finns? Det är ju inte som att han bara går upp i rök..
Idag har jag hunnit städa, repa, rida, städa, diska, tvätta, äta och se en film. Himla produktiv lördag. Jag längtar till nästa lördag. Då ska jag inte vara lika produktiv.
<3

At times don't deserve you.

Det är så lustigt det här. Idag när jag kollade in de nya kommentarerna så hade helt plötsligt nya människor som jag INTE känner kommenterat min blogg. TRE stycken dessutom! Tror ni jag känner mig som en kändisbloggare nu eller? Först den där frågan från Alina och nu detta.
Det var iallafall söta saker som "Fin header", "Fin blogg" och "Snyggt" och de gjorde att jag kände mig cool. Sen kommenterade ju även två sötnosar som jag känner. Nej vet ni vad. Även om jag inte är den som bryr mig egentligen så var ju detta en riktig Egoboost (På tal om kändisbloggare alltså). =)
Annars har jag haft ett glädjerep idag och ett långt gospelrep (Och eftersom gospel betyder evangelium som betyder glädjebud, var det också ett glädjerep). Och mått allmänt gott.
<3

Knowing my help is coming from You!

Idag har jag varit i kyrkan och fått sjunga med Pite Gospel. Vet ni att jag är så glad att jag har Veronica! Hon är så grym på allt hon tar för sig. Allt från att spela gitarr och leda kör till att vara min vän. Himla fint det där.
Idag har jag också spelat ett stadigt 4otf på en svängig zztop-låt. Klassmusik rules my world! Sen har jag skrivit rapport och det är himla kul faktiskt! Det är ett intressant ämne och jag har en superbra arbetskamrat som tänker som jag och är lätt att jobba med. Åsa är guld!
Och sen har jag också pratat med världens finaste i telefon. Åh, vad det är skönt att höra hans röst, att han mår bra och att det fungerar bra därnere (i göteborg! Tro inget annat!). Han har alltid nåt fint att säga mig och idag sa han, från djupet av sitt hjärta, att han saknar mig.
Jag är snart hos honom, min finaste Erik. Jag säger som Malin. "och det känns tungt att jag ska få vänta i en vecka till." Vi flyger nämligen samma plan till stockholm. Hon är fin hon, Malin!
Jag lär mig av den fina danslärarklassen att det finns bara utrymme för en sak i livet och det är kärlek! Kärlek i olika former och med olika uttryck. Jag försöker se det mera så för så vill jag känna. Kärlek!
<3

Kära Alina!

Vart har Erik tagit vägen?

Jag är så glad att jag ÄNTLIGEN fått en sån där cool kommentar som bara stora bloggare får! Tack
Alina, du ska få svaret här:
Erik är väldigt mycket närmre dig just nu än mig. Så nära att du kanske springer på honom på stan nån dag! Han gör praktik i Göteborg och på torsdag nästa vecka har jag en mysig resa inplanerad dit, över påsken!

Och ni andra, fina, kära läsare: Ställer man sånna frågor, så får man sitt namn i rubriken. Inte dåligt va?

Annars har jag ridit ett svettigt pass på Hosse och en MYCKET roligt och givande pass på Urben idag. Stall stall stall!

<3

Jag vet vem jag är.

Jag sitter här i våran lägenhet, alldeles oförmögen att ta mig an livets uppgifter. För numera känns skolan som livet. Hemskt, jag vet. Idag ska jag nog göra bort lite bilder. Moulin Rouge ska få sig ett ansiktslyft och jag ska tömma kortet och föra över saker på hårddisken. Sounds like a plan. Och dessutom har det INGENTING med musik att göra. Fruktansvärt skönt.

Jag och min vän Michaela diskuterade vikten av att ha en värld utanför skolan igår. För mig är stallet min räddning. Hade jag inte gått dit 4 dagar i veckan så hade jag gått under. Jag pallar inte musik 24/7. Inte på det sättet det är här. I stallet pratar vi om andra saker. Vad ska du hoppa? Vilka klasser ska du rida på tävlingen? Snygga ridbyxor, vart har du hittat dom? Plaska i lera, bära hö, mocka skit. Åh, livet fyller mig när jag tänker på det. DET är livet govänner!

Inatt fick jag två fina meddelanden med ungefär samma innehåll från världens finaste pojke. Den ni!

Idag gick jag upp tidigt för att Sotar'n ska komma. Jag ville inte bli tagen på sängen, så att säga. Men ingen har dykt upp ännu. Jag vågar inte gå på toa eller duscha, i tron om att de ska ringa på dörren just då. Jag tar nog tag i bilderna nu. Jopp.

<3

Someone who needs me.

Det är snooor i mitt huvud. Ojoj. Snart ska jag ge mig för dagen och lägga mig i sängen och sova. Var uppe redan klockan 7 imorse. Eller ja, vaken iallafall. Har sovit sjukt dåligt och jag kan riktigt höra pappas röst: "Sömn botar sjukdom!"
Det är dock nästan bara vänstersidan av ansiktet som tagit stryk denna gången. Det rinner oavbrutet ur vänstra ögat. Himla konstigt.

<3

Atschooooo!

Jag brukar ju mest klaga på jobbet på sommaren, av den enkla anledningen att jag jobbar då. Men idag kära vänner klagar jag på jobbet mitt under plaskiga våren. Vad är egentigen det roliga med att bygga varuberg? Jag stod i kö i 10 minuter idag på ica nära. Javisst, ica NÄRA! Första kunden hade byggt ett berg så det trillade över på den innan, så det var svårt att veta vad som tillhörde vem. Nästa kund lägger tre toapappersförpackningar PÅ varandra och resterande varor så tätt det går. Ja, fortare gick det inte. Dessutom skulle hon prompt inte lägga godispåsarna på bandet utan, nej, hon ställer de framför kassörskan precis vid scannern... Kund nummer tre lägger saker i bredd på bandet, knäckebrödet fastnade och tantan blev orolig fr att det inte skulle komma med, varpå hon bär fram dom till kassörskan och räcker dom över kassan.
Det här tog 10 minuter. Jag är inte så kinkig när jag inte jobbar eller har bråttom, men idag blev jag irriterad. På kunderna.
<3

If you're looking for somebody.

Jag äter köttfärssås och spaghetti så det sprutar ur öronen snart! Varför? Jo, för jag tar hand om mig själv. När jag äter med Erik så är det så varierad kost som möjligt som gäller, men när jag är själv är det storkok och mattvång. Idag känner jag mig dessutom lite sjuk och har ingen aptit whatsoever (som om jag haft det senaste veckorna ändå liksom). Så jag tar helt enkelt hand om mig själv. På söndag får jag se till att göra ett nytt storkok. För det jag gjorde i söndags räckte hela veckan. Jag har två köttfärssåslådor och två laxpajlådor kvar i frysen. Det borde ju liksom räcka i helgen.

Himla matbloggande! Nej, vet ni vad. Nu ska jag äta min köttfärssås och spaghetti. Gott!

<3

We worship You!

Jag vill bara säga mig själv att jag mår helt okej idag. Gårdagens promenad gjorde mig gott. Tänkte på det där med kortisolvärdet och tog mig en promenad. Skönt, fint, bra. Är ni less på mig nu?=)

<3

Your mercy!

Redan onsdag. Tänk er att om två veckor är det pirr i magen och plockning av det sista i lägenheten för dagen efter åker jag till Göteborg! Helt underbart! Semester! Välbehövlig sådan.

Sen vill jag också bara bekräfta min teori för ett tag sen: Jag bloggar mer när jag inte ventilerar allt med Erik. Det är fint tycker jag!

<3

Someday we're gonna have it all.

Igår när skulle sova hände det fantastiska! Jag låg och läste i världens bästa bok, Matilda, som jag har som tröst nu när Erik är borta, och insåg snart att ikväll kommer jag läsa ut den för typ säkert tionde gången i mitt liv. Men det hör inte till saken. Det pep till i min telefon och det pirrade till i hela mig. "Hoppas det är Erik hoppas det är Erik" viskade jag och tog telefonen. Nej, det var inte Erik. Vände mig igen och tänkte att det är allt lite jobbigt att bygga upp ett sånt hopp och sen få det nerslaget varje gång.
Tio minuter senare fick jag ett till sms. Hoppet tindrade till inom mig, men jag bröt ner det fort och tänkte att det är säkert samma person som sist. Men då var det Erik! Åh, världens finaste pojkvän! Jag blev så glad att ett leende infann sig och jag somnade tryggt i hans tankar.

<3

Straight up!

I söndags hände det mig. Ni, vet, det är inte ofta man får leka hjälte, men ibland händer det, och i söndags hände det mig. Jag skulle ta mig en promenad till mitt avkopplingsställe och framför mig på marken, kall och ensam, låg en mobiltelefon. Jag tittade på den en stund. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte, men nåt i stil med att jag vill ju bara gå till stallet nu! Ett steg längre i tankekedjan tänkte jag att ja, men om det var min telefon då? Så jag tog upp den kalla stackarn och gick in med den i lägenheten. Slängde upp tre lappar på olika ställen som en start i sökandet efter ägaren. Sen gick jag till stallet.
När jag sen kom hem gjorde jag ett event och bad alla att bjuda in sina vänner, så vi tillsammans kunde hitta ägaren. Ingen lycka under den natten. Imorse satte jag upp lappar i alla trappuppgångar, fortfarande inget. Sen fick jag låna en laddarsladd och kikade runt i telefonboken. Kort och gott, detektivarbete! Ett mejl senare är ägaren återfunnen och snart hämtar han sin telefon.
I slutet av den här dagen kanske jag inte är en hjälte ändå, men jag har gjort någon glad. Jag känner mig som Amelie från Montmartre. Idag har jag gjort en Amelie!

<3

Everybody needs a little time away.

Saker jag tänker på just nu:

1, Varför bloggar jag inte när jag tänker på saker? Alltså, inte när jag tänker på såna där privata saker, men såna där intressanta och diskuterande saker.

2, Okej, nu bloggar jag väl då, för jag har outhärdligt tråkigt och jag måste sysselsätta mig nu. NU! Varför inte med skolarbete? För jag tycker inte jag förtjänar att ha det SÅ tråkigt;).

3, Jag är en livsnjutare. Störningar i vardagen rubbar mig. Jag planerar gärna saker i förväg så jag kan få ut maximal njutning utan att behöva fundera på vad som komma skall. Exempelvis: När ska vi ses? Vet jag det, så behövs ingen oro för om vi ens kommer ses, vart vi ska ses, etc, utan fokus ligger på ATT vi ses och att jag vet när (och var och varför och hur. haha!). Jag tar vara på de så sakerna. Som att ligga kvar i sängen fem minuter trots att jag är klarvaken, bara för att solen lyser utanför. Eller stanna på vägen hem från stallet för att titta en stund på hackspetten, trots att det är -20 och jag håller på att frysa ihjäl. Eller att mysa med Erik på alla tänkbara platser och tidpunkter. Inget får gå till spillo. Eller att ta ett bad bara för att jag känner för det och då dessutom få typ vatten serverat eller massage eller underhållning eller liknande (Jag älskar dig Erik!).

4, Skolarbete är faktiskt roligt, så punkt två får sig en törn här. Men inte när jag måste! Eller bara när jag VERKLIGEN måste. Rapporten fick mig att känna mig som en högstadieelev igen. Jag ömsom älskar det och ömsom hatar det.

5, Varför bloggar jag inte för skolan längre? Kanske skulle kollas upp.

6, Erik.

7, Hästar.

8, Vad ska jag hoppa imorrn? Sist hade jag en lydnadsbana och i onsdags löshoppade han. Vad är vettigt liksom? Jag gillar lydnadsbanor, men jag kanske borde öva på annat också? Studs? Kombinationer? Femochenhalva? Svängar? Hjälp mig!

9, Jag är nervös? Varför?

10, Det snöar ute. Bra första april-skämt!;) Annars har jag inte blivit lurad idag än. Förra året var Sara den enda som lyckades lura mig. Jag är på min vakt i år
Sara!!;)

11, Erik igen. Galet vad den mannen påverkar mitt liv. Kanske är det bra med lite distans? Ska bli underbart att ses sen i påsk i alla fall!

12, AAtt jag luktar svett. Fräsha upp mig? Ja tack

<3