Some people live just for the fame.

Nu har jag bokat biljetten till Svall. Blir imorgon. Har ändå inget vettigt för mig imorrn. och nu lovar jag att det blir toppväder här och man kan steka heeela dagen. Skit samma, jag ska norrut.

Idag var mamma och jag in till Handen och shoppade lite. En klänning, en sjal, ett linne och en sporttopp. Jag borde inte få handla massa saker. så onödigt. Men aa, klänningen behöver jag faktiskt till bröllopet, linnet var skitsnyggt och det är skitbra när jag tränar (ja, det finns billigare alternativ), sporttopp är bra (och snyggt) även om man knappt har något under den och sjalen är den allra första jag köpt:P.

Jag nyser för mycket. uscha ugh.


<3

Eloquently speaking.

För att typ återge vad Lisa skrev i josefisa (http://josefisa.blogspot.com) för ett tag sen: Om det alltid är jag som tar upp kontakten, för samtalet vidare, frågar saker, så är det inte värt det.

Varför är det så svårt att fatta det då?

Red till Catte idag med Sandra, galet roligt! Blir fler ggr hoppas jag, vi har ju vår specialare nu;). Nathalie var pigg, pigg, pigg, men hon är så snäll så det går alltid att hålla ju=).

Har segat hela eftermiddagen, galet jobbigt. Ehm? Inte. Men tröttsamt. Så därför är jag seg nu. Och det är mina ben också. Efter igår. Kan jag verkliegn cykla 90 mil utan att dö?:P Jag vill tro det, så jag tror det. Men det blir kämpigt.

Ikväll då? Fotboll antar jag. Missade ju gårdagens. Såg straffarna idag på en repris på tv4 sport. Men holland-ryssland kan nog bli kul att se=) Värdelöst att bara höra resultatet, jag vill se:P

Tjoller!


Lend me some sugar, I am your neighbour!

<3

Savey?

Ojoj, vad jag är trött. Imorgon blire sovmorgon tills jag vaknar. Vill ju vara en trevlig prick nästa vecka när jag farar upp till skeå:D.

Idag har jag cyklat en hel del. 3,6 mil med andra ord. Ca i alla fall. Ut till Bergholmen och tillbaka. Och jag skojjar inte när jag skriver att det var MOTVIND hela vägen dit. Gosh.. Men! Det är bara extra träning som någon så fint skulle säga om man nämnde det. Jag försökte tänka på det.

Igår red jag Faran och Smokey till betet. Faran var riktigt lycklig över att komma ut som vildhäst. Sötast i världen är han<3. Imorrn ska jag susa förbi om jag orka. Kanske ta med en morot och se om han går att få klappa.:P haha lycka till säger jag bara.

Imorgon ska ajg rida Nathalie. Hoppeligen ut med Sandra. Det blir skoj! Måste ta och bestämma när jag ska fara till skeå och kanske boka biljett till Svall (alla dessa förkortningar!). Idag (för att göra dig stolt Cess) så sa jag: "Vad säg du?". Norrland:P

Nu ska jag ta mig en macka och kolla på slutet på tjock och lat (se: chocolat). Ha det fint så ses vi närmre jul!

/Clauss (Det bara kom:P)

<3

Beyond all tellings.

Kommentator: "Kan vi hoppas på en sisådär 12, 13 tilläggsminuter?"
Mamma: "VA!?"
Kommentator: "Nej, förmodligen inte..."
Mamma: "Jag tänkte väl..."

Jag tror min mamma är lite smygintresserad av att kolla på fotboll:P

Meanwhile så red jag Smokey idag. Det var kul och han blev bättre allteftersom, men galet vad jag har invecklats. Tur att jag tränat vid sidan av och påbörjat lite koordinationsövningar. Det var iaf givande att få snurra runt en stund hel själv på banan och känna, verkligen känna, att man jobbade och att man kan. Och att man inte behöver se så prydligt, äckligt perfekt ut. Med det inte menat att man inte ska sträva efter en perfekt sits, men att man får ta i där man behöver och flytta och vända som det behövs. Gosh. Jag gillar att rida. Det kan jag. Nedan en bild på mig och Smockan från i somras på lägret. Eller var det en ridlektion? I minns inte:P


<3

God can, and he will, hold you now.





56 minuter med sweetness of sweetnesses. Jag saknar dig.





idag har jag varit hos käftis (se: tandläkaren). Tidigt var det: halv 8 var jag där. Skönt att få det övergjort. Pappa hade tid samtidigt, så vi åkte tillsammans. Efter det hade jag tråkigt tills jag bestämde mig för att jag behlvde lunch. Jag åt och for sen till stallet. Mockade lite och hjälpte till med sitsträningen för barnen. De var duktiga och det var kul att få vara ridlärare igen.
Sen for jag hem och till nynäs och var med på mammas step-pass. Riktigt skoj! Det var min första gång. Tjihoo, lär nog bli fler ggr=)

Lalala. Jag vill träffa folk nu. Klassen. De som kom lite närmre än de andra. Hjälp, jag blev som jag blev när jag inte vart som jag skulle.

Oh, well. Loves och allt sånt.

(hoppas Josefin har det fint i den stora världen.)

<3

Just because everythings changing, doesn't mean it's never been this way before...



Man växer ifrån varandra. Jag vet. Andra växer ifrån en själv och man höjer standarden efter vad man vänjer sig vid. Ta ljud som exempel. Jag har lyssnat mycket på musik hemma hos Daniel den senaste tiden och idag när jag var hos Jonas så lät det verkligen alls inte lika bra. Man blir kräsen. Troligtvis när det gäller uppförande också. Jag vill inte vara den som är "mogen att prata pensionssparande" nu, men ibland undrar jag. Jag känner mig som om jag vore den äldsta systern i skaran. Fast tråkigare. Jag är en ganska så tråkig människa.

Jag är otroligt glad att jag har mina vänner i alla fall. Det är fint. Och folk som lyssnar på mig. HEJ HALLÅ HÄR ÄR JAG! Uppmärksamhetssökande. Men jag tänker inte kravla efter de som inte vill ta tag i att umgås med mig. I've done my part and now it's up to you. Eric Gadd. Kanske man ska kolla om bengan spelar med honom på stadsfesten. Har oinga förväntningar, men man ka väl önska?:P

Idag har jag cyklat till stora vika och hem igen. ca 2,5 mil allt som allt. Det var fint. Och imorrn ska jag till käftis vid halv 8. Pappa ska dit samma tid. Jag tänkte ta med cykeln och cykla hem. Det blir också fint.

Just because everythings changing, doesn't mean it's never been this way before

<3

Let the bass from the speakers run through ya sneakers...



You brought my life back.

Ligger ute i solen på nybyggda soldäck. Mamma grävde och pappa byggde. Bara tå skruvar som saknats hittills. Jag drog ut en löjligt lång nätverkskabel genom fönstret and here I am. igår visade det sig att jag visst snyltade på nån grannes trådlösa:P Kan nog fortsätta med det på rummet. De tfår skylla sig själva.

Jag laddade hem Pon de replay med rihanna häromdagen. Den är visst bra:P haha. Jag är inte mig själv. Och den fina narnialåten med regina spektor. den ska jag sjunga nångång nästa år. inte café dock. kanske tvåan eller middag eller så... julia ska spela. haha:P planer planer!

nu är det nästan väl varmt härute. ovh jag har ändå legat här i typ 3 timmar nu.. vänt på mig ibland. hoppas inte på brända ben...

<3

Surrounds me now...

Hästens dag var det idag. Det gick bra. Faran var snäll. Men han är fortfarande halt. Oh, well, snart bete och då blir han frisk=). Har ridit Nathalie idag också. Hjälp så pigg hon var, men det var kul! Red runt järnvägarna med Sofie och Gazini. Har precis ätit lunch och klockan är nu fyra:P Jag sa ju det.

Pappa skaffade en skarvare till nätverkskablarna. Så nu har jag kopplat ihop två löjligt långa nätverkskablar och sitter och surfar på rummet. Tjihoo! Detta får dock inte leda till "missbruk". Altså sena nätter osv. Och sen får jag ju inte vänja mig nu... Ska ju tillbaks till solgården i höst...

Fussboll ikväll. Hejja sveriget!

Note to self: Rita Farao vid vattenpöl.

<3

Dontcha wish your girlfriend was hot like me?

Men såklart. Myntet har alltid en baksida. Och ingen sol blir aldrig följd av regn. Mina nyfunna kilon måste synas på nåt sätt, för de känns. De känns när jag drar på mig ett par ridbyxor, ett par ridstrumpor och sen stänger dragkedjan på stövlarna!:P Det är tajt säger jag bara. Men efter en timme eller så så har lädret vidgats lite så det inte halvstasar längre:P

Igår såg vi Prins Caspian. Jag ska inte spoila nåt. Imorse pratade jag med Skruttunge över msn och det blir nog så att jag sover hos henne en natt när jag åker upp till Skellheaven. Så slipper jag åka en hel natt. Och så får jag ju träffa henne också!:D

Imorrn är det hästens dag och jag ska knoppa, leda, speaka och rida Nathalie efteråt. Lunch? va? jag?:P

Idag skulle jag ridit Farao... Men han var oren. Skit. Den hästen ska vara frisk. Måste hålla sig frisk. Han har inte råd med en haltperiod till. Men troligtvis är han frisk imorrn. Kanske bara en sträckning. Hoppas så. Red Faro istället. Ganska fin.


Har simmat idag. Bra träning. Ska göra mer i sommar, fast kanske lite ute också. Pratade med två kvinnor (tanter, damer? nää, inte tanter...) i bastun efteråt och de frågade om jag tävlingsimmat förut:P Jag sa att det var längesen, och de tyckte jag hade sån teknik! haha:P Jag gissar att de inte hade så mycket att jämföra med, men visst. Jag simmade rätt länge då det begav sig.

Nu ska jag återgå till de 22 männen på TV som jagar en boll. Jag gillar det uttrycket.

<3

Damer och hängselmän...

...Låt mig presentera nyheten som inte skakar världen. Som inte spelar nån roll för nån utom för mig. Det som inte skett på många år. Det som bara är muskler. Det är mina två nya kilon! Typish i alla fall. Fast direkt efter cylekturen till nynäs igår hade jag gått ner 1,8 igen. Oh, well. Snittet är i alla fall att jag gått upp 2 kilo. Där har ni den. Nyheten. Som inte spelar nån roll. Och hör och häpna. Snart säger mitt BMI inte att jag är underviktig längre. Inte för att jag nånsin tagit mitt BMI på för stort allvar, men ändå.

Idag har jag varit i handen och vaktat alfred när min syster jobbade. Och sen vaxade hon mina ben. Åh, så skönt... aj. Sen gick vi och åt. Köpte två tubtoppar på Gina och for till Farsta. Min syster insåg att hon inte kunde ha den typen av skjorta som hon velat ha. Vi var överrens om det och hon köpte jeans istället. Jag hittade jeansshorts på barnavdelningen på HM. Med resår i mijdan. Hett! Jag vill ALLTID kunna köpa kläder från barnavdelningen. Hirrade en småcool Tshirt som det stod: "See you later skater alligator" på, på barnavdelningen på Lindex också... Men jag har gett upp det där med att köpa Tshirts från barn. Dessutom ska jag försöka låta Mariah styra lite mer i min inköp. Hoppas lila och gröna tubtoppar var ok?=)

Nu har jag kommit hem i alla fall. Kollade en stund på spanien-ryssland. Verkar väl gå bra för spanien. Åt kroppkakor. Mammas kroppkakor slår nästan allt. Med lök och köttfärs i. Jag skulle vilja äta riktigt god palt nångång. Känns inte som att jag upplevt det ännu.

Så skulle det ju bli dåligt väder idag. Jo tjena!:P Men blåste gjorde det i alla fall.

När vi klev av bussen i Farsta så var det en tjej som var blind som klev av samtidigt. Sånt får mig att fundera på hur starka vissa människor behöver vara. Och hur grymt mycket mer det krävs av dem för att de ska fungera ibland folk. Det är coolt. Och jag är tacksam för att jag kan se.

Jag blir så grymt rörd över så många saker just nu. Det är rätt skumt:P Men ganska mysigt faktiskt. Förutom när det är saker som är dåliga. Då är det mindre mysigt.

Läser en ny bok förresten. Klar med "Flyga Drake". Läs den. Bra bok. Nu i alla fall: "Pojken som överlevde" (Pojken som överlog?). Verkar ha hamnat på det här med dåliga uppväxter:P I alla fall. Ska bli kul och se om jag orkar igenom hela. Har ju läst de andra två och tyckte då att de var bra. Den här jämför jag lite med flyga drake och den är inte lika bra. Längt ifrån. Men sen är det ju lite en annan typ av bok.

Vad sägs om den nya designen förresten?

Nu ska jag ringa Cess. Hade!

<3

All you refuse to see...

Jag har en bild av hur min sommar kommer se ut. Jag ska försöka ta vara på alla soliga dagar så gott det går. Jag ska träna och hålla igång. Jag ska bada massor. Jag ska lyckas spela fotboll. Jag ska försöka spela beachvolley. Jag ska åka till Skellefte. Jag ska träffa massa människor som jag behöver träffa. Jag ska skicka sms och påminna folk om att jag tycker om dom. Jag ska jobba, jag ska cykla.

Jag behöver hjälp med några av de här punkterna, som ni förstår. Beachvolleyn. Är det nån som vill och som läser min blogg och som bor här i ösmo-nynäs typish? För som jag har fattat det så läser en del min blogg, trots att de aldrig kommenterar. Men om ni nu skulle vilja spela volleyboll så säg till.
Fotbollen. Samma här. Säg till. Jag är på!

Imorgon blire iallafall häng med Isac. Ska cykla till nynäs hade jag tänkt. Jag får bli svettig, det får vara så. Jag ska helt enkelt bli tajtare i sommar. Och ni som inte fått uttrycket förklarat får inte misstolka det=)

Vatten vatten, bara vanligt vatten!

<3

Hemma!

Jag är hemma. Och jag har laddat upp massor av bilder på bdgbn. från året. Mest sånna som cess tagit. Eller som jag tagit med cess kamera:P Kolla om ni vill.'

Snart sova. Och vaddå publishme?

<3