HAHA! In my face!

Jag kom in i Pite. Helt sjukt. Men det blir väl ett nej antar jag. Ska suga på det en dag eller två och sen tacka nej. Haha! In my face säger jag bara. När allt såg dystert ut.:P Wohos, jag kanske kan klara det här med musik ändå? Jag kanske är tillräckligt bra? JAAAA!:P

Dansa dansa rör på hela kroppen. Det gör jag nu. Och om en stund. Liten stund ska jag fara till stan och shoppa för turnén och klippklippa mig! Yey!:D

<3

Someone do the math!

Jag gillar inte korta inlägg. Jag borde inte skriva sånna själv:P. Idag har vi haft gudstjänstspelning på EFS i stan och sedan middagsspelning på skolan. Kören var galet seg, men annars var det väl kul. Blev helt förvånad när ajg hörde min röst när jag sjöng första frasen i Hallelujah. Den bar. Coolt.

Annars då? Mitt hår är fult och långa tofsar hänger fortfarande framför öronen. Men i slutet av nästa vecka lär det vara bättre på den fronten. På lördag kommer jag hem. Hem. Hem. Hem. Hem. Jag kommer hem. Och sover i MIN säng. Och kramar min mamma och min pappa. Och dagen efter far vi till Gotland med klassen och sen! Sen är det spelning på skolan i nynäs. Ska bli spännande. Vet fortfarande inte om jag vill köra Days go by. Vore väl kul antar jag. Och den passar mig. Och kompet gillar den. Och jag får hoppa i slutet. Men den säger mig inget alls. Finns kanske bara en låt som gör det nu och den är hemsk. För jag orkar inte ens höra introt utan att tycka det är jobbigt.

Flicka. Jag saknar dig. Vilda vackra Flicka.

Packad. Opackad. Jag planerar att vara packad onsdag kväll, så jag kan åka till Cess!:P

Aj och oj och fy och blä och gah och pöh och lalala och hepp och aja och skitsamma och vadspelardetförroll och vembryrsig och jagbryrmig och dubryrdiginte och dubryrdig och jagvetintevemjagskavara och GAH.

Sa jag gah förresten?

Nejdu, jag blir deppig av datorn. Jag ska sova snart, men först ska jag prata med Jonas en stund i telefon. Undrar just om det var vid 10 han slutar? Hoppas det. Jag är trött.

<3

The wizard of oh's and ah's and falala's.

Hur många gånger har jag inte sagt att jag ska sluta säga det som kanske komma skall? Jag ska verkligen sluta nu. Det blir ju aldrig som man tänkt sig. Skit.

I don't know where you are today...

Jag sitter och pratar med Jonas i telefon. Det är inte alltid lätt. Men om du tror att det kommer lösa sig så kommer det göra det också. Jag tror det enda du behöver är tålamod. Och jag vet att det är svårt.

Annars då. Bloggar mer om mer. Vet inte varför egentligen. För mycket tid vid datorn? Ja, nåt åt det hållet kanske. Just idag har det varit en neredag. När folk jag bryr mig om är nere så påverkar det mig. Trots att jag borde vara tvärtom så att jag kan liva upp. Men jag går bort och blir tjurig istället. Helt sämst. Förlåt.

Musikcafé igår. Jag ska inte säga hur jag upplevde mig själv. Det var ett skitbra gig och alla var grymma. Som Malcolm sa: "Ni är nog det näst bästa året!" (näst efetr hans år, så han är partisk.)

Ridit idag också. Jag vet inte vad jag ska göra med det där. Inget alls den här terminen. Men det är verkligen att nöja sig med det näst bästa. Fast bör jag verkligen sträva efter det bästa i det här fallet. Det känns lite som att ajg är ett föl som ska vänjas av. Men vet ni hur fruktansvärt ont det gör att vara 90 mil från Farao, Fantastica och alla andra underbara puckon i stallet hemma?
Och att dessutom ha hela sin familj och alla människor som vet hur man såg ut när man var fem lika långt bort gör minst lika ont. Men jag måste nästan sluta tänka på det, för jag blir bara arg på mig själv för att jag nynnar sorgsna kärlekslåtar och tänker på Farao, när jag VET att jag inte kommer att kunna träffa honom. Och när jag tänker på mamma när jag VET att hon inte kommer komma upp hit och hälsa på.

Och små problem som att välja vad man ska göra i helgen blir jättestora och man driver alldeles för hårt med människor som man egentligen inte känner, men som på något sätt ser en och litar på en. Jag önskar jag var litad på. Jag tror att jag ofta är det. Men när du inte litar på mig blir jag lite ledsen.
Men jag är anförtrodd med många saker. Och jag får göra mycket som ajg tycker om. Jag vill ha det så. Jag vill organisera och ta på mig upp över öronen. Fast jag vet att jag bryter samman och ringer folk som egentligen ska sova. Och jag har lite ont i lillfingret efter dagens pianolektion. Aj. Och vill jag verkligen gå musiker? BAH!

Och inte har jag fått nåt svar från Pite heller. Det lär väl komma snart. De som har kommit in har ju fått veta det. Antagligen väntar de med nejsvaren litegrann. Varför jag tror så?

Nu ska jag gå upp på mitt rum igen. Ingen skriver på msn och Jonas är tyst. Han har iaf inte börjat snarka ännu...

<3

Time is tickin'

Jag är kall, kall, kall. Fast jag har varit relativt varm de senaste dagarna. Vet inte om det berott på stor fysisk aktivitet, eller om jag faktiskt börjat få ut mer av träningen än bara muskler. Mowahaha, jag ska bli bitig jag!:P Eeeller inte. Jag tror inte jag kan, men jag kan ju försöka. Sålänge jag känner mig stark så är det bra. Weho. Jag borde springa före frukost imorrn, för det finns ingen annan tid. Men jag kommer inte orka, så jag skiter i det. Ska ju rigga och rodda under dagen så...

Idag har någon ringt mig genom kommunens växel, men jag hann inte svara, och jag har ingen aning om vem det kan varit. Förtydligande: Skellefteå kommun.

Mor och far for till sälen förra veckan. En såndär halvvecka. Kändes sådär. Det har liksom aldrig gått ett år utan att jag varit med upp till fjällen. Och ja. Mamma kommer ju inte hit heller. Kan förstå så.

Café imorrn. "min" låt är Days go by, ska köra på Ninas, Magnus och Julias, spela gitarr på Simons och gustavs. Det här blir kul!

Pite i lördags. Räknade lite på det hela och kom fram till att med de låtar jag körade på, bortsett från gospelkörandet så sjöng jag elva låtar utspritt på fyra gig. JAG ÄLSKAR ATT STÅ PÅ SCEN OCH FÅ SJUNGA!!! Jag vill aldrig sluta. Och jag är livrädd för att jag ska vilja det en dag. Nej. Jag vill inte.

Ny sångläxa. Steve McQueen av Sheryl Crowe. Härligt. Det är även nuvarande gitarrläxa, förutom Your body is a wonderland som jag ska köra på sökningen och now and forever. Är jag mer tråkig eller? Kanske ska kösa supermario istället. Om jag harmoniserar den och tvingar mattias att spela piano, så kan jag spela melodin. Ja... det vore coolt!:P Ska ta mig tid till det bara. Måste lära mig Just a minute. Yey! Ska köra den med Cess på fubgiget nästa vecka!:P

Nu orkar jag inte skriva mer.

<3

Lite bättre.

Hjälp vad eftermiddagen inte var rolig. Jag hatar när jag blir sådär. Stressad över saker jag själv tagit på mig att göra. Saker som inte fungerar. Datorer. Stress. Fast det egentligen bara är för många saker på en timma. Och jag borde bara sprida ut det lite mer så skulle det fixa sig fint. Nu vet jag inte ens hur jag ska ta mig igenom morgondagen.

Dagen började iallafall med kämpet upp ur sängen. Dans på förmiddagen (hälsodag i skolan), lunch, chigong på eftermiddagen, åkte till stan och gick till lasset och hämtade järntabletter, gick tillbaka, åkte till skolan igen, repade stämmor till Ninas låt och sen till min, åt middag, insåg att jag inte hinner repa varken shoop shoop eller maggans eller Simons låt idag, gick till datorn och klistrade in kartor i turnéplanen, dokumentet blev för stort för att mejla, hade inte tid att lösa problemet, mejlade iväg utan kartor till Mia, bytte om till stallkläder, (vid det här laget har jag varit nära gråten två gånger), gick nerför trappan till det rum där jag har fler stallsaker, det var låst, blev arg, hämtade assistent som var lugn och förstående och låste upp, gjorde mig klar och stressade till bussen, var alldeles för tidig, väntade 15 minuter, åkte till stallet, hoppade La Vena (tack och lov gick det super!), gick till Daniel, fick skjuts till bstn, mötte gustav, åkte till skolan igen.
Jag tror kroppen kommer säga ifrån imorrn...

Imorgon är det sceniskt hela dagen, och jag är nollpepp. Ska bli kul att köra (med "k"-ljud) och troligtvis får jag väl lära mig Simons låt imorrn också. Men jag måste lyssna ikväll innan jag sover. Och Maggans låt. Och Julias. Min vill jag knappt ens köra imorrn. Jag kommer inte våga ta ut svängarna mer än sist. Jag måste se tuff ut och inte vara så sketna "död i ögonen". Har du hört den förut?

Nu ska jag gå och sova. Eller lyssna. Och imorrn ska jag upp och springa med Kajsa. Orkar jag? Ja. Jag måste väl...

<3

Ursäkta och håll för öronen.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!! Slår med händerna mot öronen.

Men jag är så glad att jag har saker att pyssla med. Enda problemet är bara att jag behöver min andrumsdag. Den är idag. GAH!

And so I drew a new face and laughed...

Till och från illamående ofta. Men det blir väl så ibland antar jag:P.

Ridit idag. Markarbete. Nästa vecka är det hoppning. Som jag längtar. Fast jag vet inte jag med ridningen nu. Önskar att det gav mig mer än andrum faktiskt. Jag har gått så mycket framåt de senaste åren och nu går jag nästan bakåt. Det är inte bakåt jag vill, det är framåt.

Jag börjar hitta låtar jag gillar nu igen. Musik är så sjukt komplicerat. Bahaga, varför ska jag arbeta med det för? Pucko.

Annars då? Spelning på fredag och på söndag är det middagsspelning. Rep inför caféet och 24 i nästa vecka, sen 24 den 12/4 och sen caféet den 15/4 och sen dalkarlså den 16/4 (hoppas vi). Sen är det bara en halv månad kvar till turnén och innan dess är det lite spelningar med United och nån mer imiddagsspelning. Sen är det sökning hit också! Tjoho, vad jag kommer ha fullt upp. Men det är kul.

När kommer du hit då mamsen?

Tack för att ni står ut med mig..

<3