Verksamhetsberättelse 2011!

Med pompa och ståt! den årliga verksamhetsberättelsen som publiceras i denna blogg kring varje nyår! Den har dock kortats ner och blivit ett läsbart inlägg. Ni som var med från början vet hur det kunde se ut...
Året började och slutar med att jag är blond och inget har hänt där. Jag har dock gått från snedbena till mittbena. Tycker helt plötsligt att det ser bra ut med mittbena?
Jag startade året med att rida en röd herre. Hosse skänkte mig många veck i pannan och många skratt. Sen i September så åkte han  till Umeå. Nu kommer han tillbaka igen! Himla resa det där. Ska bli roligt att få rida honom igen! I somras red jag superfina hästar: Colby, Rocky och Ilex. Tur att man får komma hem och vara människa. Jag jobbade också på Ica.
I början av förra året fick jag också uppleva min första njursten och mitt frikort kickade in då jag besökte akuten för ett skärsår i fingret. Förra läsåret var sjukåret. Detta läsåret är friskåret! Trevligt va?
Hösten var fin. Då bestämde jag och Erik att det var dags för en ny familjemedlem och Pixie fick flytta hem till oss. Hon är vackrast och bäst och jag älskar henne.
Nu står 2012 för dörren. Det är många frågor som ska besvaras i början av detta år. Jag ska klara det och orka med. Det är mitt mål. Jag ska rida mycket och mysa med Pixie så mycket jag bara kan. Jag ska sakna Erik och ringa honom precis när jag behöver, trots att han kanske sover eller jobbar.
2012 måste bli mitt år! För annars orkar jag nog inte.
Jullov i Bitterna.
Renovering av PRK. Den är äntligen över nu och anläggningen invigd!
En av Jennys och mina Photoshoots. Fler under 2012 önskas!
Erik red Hosse!
Jag köpte mig en banandräkt. Årets plagg?
Hundvaktade Polly och kände på hur det var att ha hund.
Fick en smocka i sömnen och en fin fläksläpp dan efter.
Hälsade på Pixie hos uppfödaren.
Tog hem Pixie!
Myste med Pixie!
Julen 2011. Erik, Pixie och Alfapet.
<3

It's a beautiful day!

Sådärja, 8 dagar kvar tills jag får träffa den vackraste killen på jorden och den sötaste hunden i universum (det ska ju tydligen sväva omkring enhund i rymden-Lajka ni vet, så jag kan inte säga på jorden där..). Idag blir det stall och Ally Mcbeal. Det är det jag gör här hemma. Är i stallet och kollar på Ally mcbeal. Hon är min bästa vän nu. Men jag saknar Meredith och gänget.. De är mina riktiga bästa vänner... Ally är bara temporary!
Nu: Lunch!
<3

Göm inte dina nederlag.

Jag hatar att somna själv. Ännu mer hatar jag att somna själv och veta om att jag kommer att sova själv hela natten.
Jag inser nu hur tufft det kommer bli i vår.
<3

Somedays I feel like crying.

Det är så himla töntigt och så. Jag är så töntig. Erik hann knappt kliva på tåget innan jag ville lägga mig ner på perrongen och böla. Nu har han och Pixie påbörjat resan mot hans föräldrar och kvar i Ösmo är jag.
Jag kunde åkt med. Men så börjar jag tänka: Pengar? Tid? Hästar?
Jag funderar på att åka ner om några dagar. Men samtidigt så åker de ju med mig upp igen sen. Och det handlar om knappt två veckor ifrån varandra. Herregud, hur ska våren gå? Och sommaren? Och hösten?
Någon sa nångång: Gör inte en person till ditt allt, för om du mister den så har du inget kvar.
Jag gör gladeligen Erik till mitt allt. För om jag mister honom så vill jag inte ha nånting kvar.
Julen igår var fin. Pixie var så otroligt trött när alla hade gått så hon var nästan lite putt. Finaste lilla hunden som låg mitt bland alla julklappar och sov under klapputdelningen.
Idag passade vi på att gå ner till Ica-ängen och busa lite när solen var framme. Pixie har därför duschat två gånger idag:P haha, skitgris!
Pixie igår. Hon fick inte vara med på bilden som togs ute i uterummet...
Jaga fåglar!!
Tvångsmys!
Analogt Wordfeud!
God julhelg allihopa!
<3

Hemma!

Äntligen hemma är ett tvprogram. Men nu är jag i Ösmo för JUL! Jag har också julstämningen i kroppen och det ska bli roligt för första gången på flera, flera år. Erik och Pixie firar jul i Ösmo och det känns helt fantastiskt att ha mina nära här hos mig.
Så, nu vet ni att jag lever, och frodas.
<3

I love you more than you'll ever know.

Jag älskar min och Eriks hund så himla mycket! Hon är en sån otroligt glad liten hund och hon älskar oss lika mycket tillbaka! Hon charmar alla i sin väg och hon älskar att mysa! Hon älskar också andra hundar och att busa runt i snön. Nu jobbar vi även på att hon ska älska stallet och vi är på god väg.
Min lilla prinsessa kallar jag henne när vi är hemma och Pixel kallar jag henne när vi är ute. Egentligen kallas hon Pixie och hon är fantastisk!
Prinsessan Pixie!
<3

Last night I took a walk in the snow.

Jag sitter och väntar på att rigga. Ikväll är det klassmusikkonsert och vi ska spela två Britneylåtar. Jag vet inte hur det ska gå. Men jag är trött nu, så frågan är hur det blir sen. Erik har i alla fall lovat mig middag idag. Och om du läser älskling så vill jag gärna ha den vid kl 5. Tack!
Annars så är läget lugnt. Har haft och ska ha en massa sista gånger för terminen den här veckan. Sista körövningen med Pg, sista sånglektionen, sista seminariet. Nej just set. Inte för den här terminen, bara före jul, för, som Michaela sa det: "Det blir ännu en jul med Dysthe"..
Jaja. Nu är det bara 20 minuter kvar till rigg. Kanske ska jag byta location. Jazzrocksofforna?

<3