Håll käften!

Isak säger att jag måste lära mig att säga "tuffare/hårdare" saker... De är ju bara ord ändå. Och det är ju sant... Skulle vara roligt att se folks miner om jag helt plötsligt började använda "håll käften". Vi får la se hur det blir med den saken.

Sitter för tillfället och lyssnar på min Mp3 med mina stora Koss-lurar. Åå, vad underbart bra det låter! Vad bra musik kan vara! Jag ryser och är helt avslappnad. Ögonen blinkar sakta av sig själva och att skriva går lätt. Jag älskar de här lurarna och mamma och pappa var snälla som köpte dem åt mig...<3 forever.

Annars då. Blodgivning idag för andra gången. Jesper och Therése var med, men Therése ska inte ge blod. Så nu har jag ett litet blåmärke på höger långfinger och ett hål i vänster arm. Blåmärket den här gången blev inte lika stort som förut och det var inte riktigt lika jobbigt att rida som förra gången=).

Ååå, electric och underneath the heart får en helt annan dimension i de här lurarna. Jag är helt... jag vet inte:P Viffig!

Åre v,9, here I come! Och Idre v,14 here I come! Längtar lika mycket till båda, fast på olika sätt.

Och jag är glad, för jag har vänner!

<3

Let the sun shine in!

love

Igår hade jag och Yvonne spelning på BigBay café i Ösmo! Det gick super. Var lite halvlagom med folk (lite lite kanske), och låtarna gick bra och ja, vi fick betalt=). Så "Hej! Maria, professionell musiker *skaka hand*". Nejmen, det var faktisk riktigt kul! Och vi gjorde t o m ett extra nummer;). Bridge over troubled water, som vi senare skulle sjunga i kyrkan på förintelsens minnesdag!.

För övrigt så var gårdagen mer fullproppad än alla andra dagar den här veckan. Jursta på morgonen, spelning på BigBay Café, lektion i stallet, sjunga i kyrkan, resturang med mor och far och sist men inte minst, spelande med vännerna! Toppendag!

Det var fint i kyrkan. Iljas tal var bra. Synd bara att jag inte gillade arren på vissa låtar och att andra låtar blev halvslaktade... Men det är sånt som alltid händer. Jag och Yvonne fick vara med på Knockin' on heavens door och så sjöng vi ju Bridge.

Men en sak som jag upptäckte igår är att ajg faktiskt inte är heeelt värdelös på bilfrågor:D. Jag kan inte svåra saker och så, men alla vi fick igår kunde jag! Yea, go mig! Det var roligt i alla fall. Så lekte vi Chip, chibong. Och hahahaha!! Vd jag skrattade och samtidigt försökte att inte visa tänderna! :D

Idag ska jag verkligen ta tag i verksamhetsberättelsen, om inget oväntat dyker upp. Feel free to call! Så ska jag ut och övningsköra en sväng med pappa. Blir första gången i snön och vi ska nog till Bauhaus, see ya there!
Och så måste jag ta och plocka upp instrumenten och göra fint i mitt rum igen! Det är inte smussigt än, men pianot är nerpackat tillsammand med andra grejer och ligger mitt på golvet. Ja, ska fixa det där.

Ha det bra så ses vi närmre jul!

<3

To the ocean...

Right now, nothing can be right, right now, nothing can be wrong...

Allt är inte alltid vad det ser ut att vara. Fast ofta är det det också. Det finns så många svagheter hos mig och jag tänker inte rabbla, men poängen är att vi alla har svagheter. Vare sig det handlar om att inte kunna ha fel eller att tro att man alltid har fel.
Många, och däribland jag ibland också, ser på livet som svart eller vitt. Antingen eller. Antingen är jag glad eller ledsen. Antingen är jag duktig eller sämst. Antingen har jag MVG i allt eller IG i allt. Antingen är jag sjuk eller frisk. Vi har svårt att se att man kanske inte behöver vara glad för att må bra. Och vi kanske inte behöver vara sämst bara för att vi inte klarade en enda grej. Och faktiskt, emellan IG och MVG finns både G och VG och inget av dem är sämre.

Mycket av det här tror jag grundar sig i dagens människors trångsynthet. En väg finns det. Går man inte på den blir man undanskuffad. Vi ser på allt med de allra krångligaste ögonen, när vi egentligen skulle kunna låta det vara en stund och ta upp det igen när det vilat och när vi funderat.

Jag vet att det inte alltid är min starka sida att jag hellre låter saker och ting sjunka in och kanske inte ägnar så mycket tid åt att förstå eller ta itu med problem. Men om jag alltid skulle lägga mig i och aktivt försöka ta tag i allt som kommer för mig, så skulle jag förmodligen slutat orka för länge sedan.
Luta dig tillbaka och njut en stund av livet. Hittar du inget att njuta av så tänk då bara på den tysta stund du får här och nu. Ta tid till dig själv, men snälla, överanalysera inte. Det får dig att se ut som en tjej. Och vem vill göra det?;)

Sist men inte minst: Jag vet att du kan om du vill!

All I can do is keep believing...

<3

In another time...

168800-2
Originalinlägg raderat. Ni ska inte tro sånt om mig=)

Repair your broken wings...

Japp, så nu är jag hemma igen efter att ha varit på en båt i typ 22 timmar. Det har inte varit jättehemskt, tvärtom, hyfsat trevligt. Jag har ätit massor, införskafat mig en ny mascara och en till "scenisk erfarenhet" samt spelat dansspel och bilspel!

Men Kareoken då! Haha, jag fick för mig att det var en toppenerfarenhet att ha gjort liknande någon gång, och att hela min familj var där spelade inte så stor roll:P. Till en början kunde jag inte välja låt, men så för enkelhetens skull valde jag "This Love" med Maroon 5. Tilläggas bör väl att jag inte sjungit den låten mer än till radion i bilen några ggr. Jag har det inte ens på datorn!:P Men texten satt väl ändå okej.
Det var jag och några äldre män som ställde upp och guess what! Jag gick till final:O. Men ja, jag kom tvåa och så=) Eller, vi var tre som var i final och en vann och vi andra fick toblerone:D. Jag hade i alla fall en fanclub som bestod av fler än min familj;). När publiken skulle skrika om de ville att ajg skulle vinna så ställer sig en man upp, slår ut med armarna och skriker: "I love you!!":P. Oh, yea, jag har en fanclub!

Och dansspelet var massa skoj! Mamma slog jag med hästlängder, men Cicki slog mig:P. Sen bilspelet då! Det var med ratt och pedaler och skak i ratten och allt! Jag var grymmare än jag trodde! Slog pappa vid ett tillfälle också, och stefan en gång. De övriga behöver vi inte ens nämna väl?;)

Jag har faktiskt haft det bra. Sista timmarna var lite sega, men så är det alltid. Och det var inte så jobbigt att ta sig av båten iafs, så det var bra. Och endast en full man som pratade med mig. Jag klarade mig bra! Och Addes 400D gjorde ju inte hela resan sämre iaf:P.

Nä. Nu ska jag försöka skriva verksamhetsberättelse.

<3

Nutida musik

Det här är nog som mineralvatten och grönt te. Något man får lära sig att tycka om:P.

Nutida musik kan bestå av knarr, plåtljud, prat. sång, prassel, alien-ljud, blop blop-ljud, etc. Och det här ska jag skaffa mig en uppfattning om och beskriva vad jag tänker när jag hör det:P Att det är skumt typ?

Har ni lust att lyssna på vad jag pratar om så log on to: www.sr.se och klicka er fram till P2, de sänder ett födelsedagskalas från moderna museet. Ha inga förväntningar bara. Det är inte musik som ni tänker er=).

Jaja, ska skriva klart läxan, målen, verksamhetsberättelsen, etc...

<3

Up above my head...

Nummer två ut är Jonas.. Och nu tänker jag sluta räkna^^,

Imorgon blir det klippning. Och förmodligen kort. Så på onsdag känner ni nog inteigen mig längre.:D Ska bli skönt, men oj oj oj vad jag är rädd!

Ikväll blir det att åka till Jursta och rida Pius. Ingen som känner för att följa med? Det är så dödstrist att vara där själv.. Blä.. Trimma lite idag också.. typ en timme iaf.. Bah!

<3

So it's settled then...

Jag tror jag ger ut den här bloggen ändå. Jag menar, det är ingen mening att ha en blogg som ingen läser. Eller hur? Och blogspot.com är ändå bara jobbigt. Jag veta tt jag tjatat om det nu ett tag, men jag tycker så.

Först ut blir nog Josefin. Sådär, nu är det gjort.

Henne har jag länkat till här brevid, om någon skulle vara intresserad av att titta in hos henne ibland. Hon är en mycket tervlig människa!

<3

big, big stars!

Så mycket bättre här på blogg.se än på blogspot.com.

Har nästan planerat klart att göra det här till min mer officiella blogg. För jag kommer nog skriva lika ovettigt som förut, bara oftare. Men ja, självömkan kanske det blir ändå. Fast det var ju det jag ville undvika. Men åå..

Aja, nu till mer ytliga tankar. Om du tyckte att det andra var djupare det vill säga. Min frisyr! Ska det bli kort nu eller sen? nu eller sen? gaaah. Jag vet hur jag vill ha det och jag ska ta tag i de och klippa mig snart. Men vill jag ha långt på studenten eller inte? blä, hjälp. Men ingen känner till den här bloggen så ingen kan hjälpa mig. Tihi^^.

Fick höra att jag var söt idag.

Ska inte skriva mer om det=). Kanske kan hålla humöret uppe ett tag iafs.


All eyes on me...

Jahapp. Så sitter man här igen. Förstår inte vad det är med mig. Jag slösurfar när jag har waaay mucho viktigare saker för mig.

Ska t ex bara skriva klart mitt Max Ernst-arbete och förbereda det muntliga, sen har jag i prncip inget mer skolarbete just nu. Skulle vara skönt. Och ja, jag ska ta tag i det och göra det innan halv ett. Vilket betyder att ajg har ganska brått nu. Men I will do it.

Har funtat på det här med min blogg också. Trivs mycket bättre här på blogg.se. Vet dock inte ännu om jag ska skita i det här med att skriva allt korkat och dumt jag tänker på. Jag menar, det är ändå en publik sida. Och visst ingen känner mig, men vad gör det då om de som känner mig vet vad jag tänker på? Eller det kanske inte är någon som känner mig?

Jag önskar jag kände vissa personeri mitt liv lite bättre. Eller kanske t o m hade en allra bästa vän. JAg börjar tro att mina två bästa vänner på dagis kommer att vara de enda jag nånsin kommer haft. För när jag flyttar (Ja, NÄR och inte OM) så kommer ju kontakter sina, även om ajg inte vill det. OCh sen kommer jag flytta igen, och igen. Kanske hamnar jag här till slut i vilket fall som helst, men då har ju andra flyttat. Vem vill vara min vän hela livet liksom?

Nej, nu till Max Ernst! Livet under ytan, och det omedvetna, det tror jag att tavlan symboliserar.

Ciao!