Beröm till mig själv!

Visst är det lite fint när man kan vara stolt över sig själv? Idag är jag jättestolt över mig själv och mitt sätt att rida! Känns så himla osvenskt att säga att man gör något bra, men om du tillhör kategorin som tycker att det är fel att berätta vad man är bra på, så lovar jag dig att för varje positiv sak jag säger om mig själv, så säger jag tjugo negativa..
Och det är väl inte rätt? Jag tycker att man ska vara nöjd med sig själv och stolt över vad man gör, men varför är det så svårt då?
Idag har jag i alla fall fått höra att jag är begåvad med en bra ridkänsla och att jag är bra skolad och har en bra grund. Dessutom har jag fått höra att jag är en lättlärd elev och att jag kan utföra det som jag bes om.
Jag är så sjukt stolt idag och nu ska jag glassa vidare på mitt moln med en fin middag och ett avsnitt New Girl.
Och ni fina människor som läser: Var i nuet. Testa åtminstone en dag eller två. Att leva och njuta där ni är. Ni fixar det! Det är jag övertygad om!


Bästa Farao! Han och mina tränare hemma på SORK har lärt mig allt jag kan! (Nåja, några fler är nog inblandade.. Fantastica, Viktor, Carsten, Amor, Martique, Elmiro, Sudda, Tristan, Lovely, Impala... You get it;))

<3

Träna!

Det blev en lång natt. Eller en kort en, beroende lite på vad man räknar som natt. Nu ska jag gå upp och mosa i mig lite frukost för att sedan fara till stallet och rida träning! Huvva, längesen sist, hoppas jag inte gör bort mig!

<3

Nattestund har funderingar i mund.

Såhär är det nog för de flesta av oss. Vi bestämmer oss för att vi ska göra något speciellt, utöver vardagen. Det kanske ska ske om en vecka eller så. Det skulle kunna vara en resa. Och POFF så är allting fram tills avresedatum totalt oviktigt!
Det har varit så för mig ända sen jag flyttade hemifrån. Just nu är jag inte i Piteå. När jag lägger huvudet på kudden och blundar så ligger jag i en liten 90-säng brevid mannen jag älskar i en annan del av Sverige. Och imorrn har jag konsert med On Duty i Umeå. Och på måndag och tisdag ska jag förbereda mig för en tävling som är den 5 Maj. Och på söndag och måndag och onsdag så ska jag skriva klart en rapport.
Med andra ord så har jag massor att göra och vara med om innan jag åker. Men i hjärta och själ har jag redan åkt. Det var det där med att leva i nuet. Det kanske är något jag aldrig varit särskilt bra på. Jag spenderar så mycket tid på att oroa mig för framtiden att jag missar att jag lever här och nu.
"Och efter jag är klar med den här utbildningen, då! Då börjar mitt liv!". Jo, tjena. Jag lever faktiskt redan, hallå! Och när jag hör mig själv säga att "då örjar mitt liv!", blir jag mörkrädd. Varför måste jag gå runt och vänta på livet? Varför måste jag oroa mig för att jag inte ska klara mig? Jag har alltid något att falla tillbaka på. Bättre och sämre alternativ, men det är långt ifrån synd om mig.
Som sagt så är jag inte här. Vill ni mig något så träffas jag säkrast efter den 1 Maj. Lite helare, lite trasigare, lite lyckligare, lite ledsnare.
Jag ska snart försöka mig på en tuss sömn. Det känns som att det här blir en lång natt.


Foto:
Evelina Hermansson

<3

Hej mitt vinterland!

Heeej! Börjar med en efterlysning: Bil körandes sträckan Luleå-Piteå den 2 Maj under dagen. Jag och Pixie vill komma hem!=)

Det är värst vad dålig blogginspo jag har nuförtiden. Just nu ligger jag fortfarande i sängen och ska strax gå upp och gå ut med hunden. Solen skiner idag, till skillnad från i förrgår då snön drog över oss igen, så det blir nog en gemytlig promenad. Gemytlig? Really, Maria?! Haha!

Mina öron tjuter och har sig. Det är inte bra. Sluta. Nu. Tack!

<3

En resa till våren!

Jag tänker inte gå in på min vardag just nu. Allt jag tänker säga är att saker och ting kommer att förändras, var så säkra=).
Det jag skulle titta in för att berätta är att jag bokat en biljett ner till våren! Över Valborg kommer jag vara hos Erik och jag kunde inte längta mer! Det är härligt att känna hur man liksom "offrar" saker till förmån för andra, bättre saker! Som att jag nu offrar hårvisningen (som jag verkligen VERKLIGEN ville gå) för att träffa kärleken min. Det är inte ens jobbigt. Han är ju liksom bäst, vad annars skulle dra mig ner till honom?
Så om någon läser det här och ska till Luleå från Piteå under dagen den 26/4, så hör av dig till mig! Jag bidrar till resan med sällskap och en bensinpeng!
<3