He's the only one I want.

Jag har haft en sån där bra dag idag. En såndär som bara jag själv kan förstöra. Men det gjorde jag inte!
Först en helt underbar gudstjänstsjungning med pite gospel. Vilken fantastisk känsla det är att stå framför kören och veta att vi påverkar varandra, och att sedan få sjunga med dem också. Åh! Det är ren och skär lyckokärlek!

Sen kom jag hem. Kärasten min hade handlat för veckan och jag tog mig en macka innan jag smög över till Ellen för en smaskig systuga. Det är ju inte riktigt min grej att sy och sticka och pyssla. Ni som känner mig vet att tålamodet tryter rätt fort. Men det var tokmysigt. Och jag hade ju Ellen att fråga så fort jag blev osäker.

Efter ca 2 timmar som gick otroligt fort begav jag mig hem igen för att göra middag åt två hungriga ljudtekniker. Erik hade stoppat bakpotatis i ugnen och medan han och Zakarias pluggade vidare snörde jag ihop en kyckligröra och lite grönsaker. Det blev riktigt bra och pojkarna sa bara fina saker om maten.

Nu har jag försökt läsa lite om genus. Det är faktiskt rätt kul, men faktumet att jag har 90 sidor kvar till imorrn kvarstår och jag funderar på om det är värt det. Kanske ska jag och vygotskij (som iofs inte ska vara läst förrän på tisdag) ett bad snart och myser i värmen. Åter till genus.


Vackra, vackra Veronica!

<3

Jajaja, jajaja, ja, ja.

Foto: Jenny Hortlund
Jag väntar med spänning på resterande bilder från sessionen! Det ska tydligen ha blivit några riktigt bra!=)
<3

I'm not gonna let you slip away, you don't have to be afraid.

Älskling sitter i stora rummet (ha! Det låter som vi har ett helt hus!) och nörd-pluggar med en klasskamrat. Åh. Jag tycker egentligen om att sitta i samma rum och mys-lyssna på allt de säger. Låtsas att jag har massor att göra på datorn och egentligen bara lyssna. Men tänkte att det inte skulle vara så mysigt att drälla lasagne över sängen och så, så jag sitter i köket istället.

Annars då? Jag ska till stallet om en liten stund och har egentligen läst alldeles för lite LUA idag. Men! Jag har faktiskt lärt mig en låt på gitarr, bokat in tonvis med rep och en sånglektion, haft elev, läst lite LUA, övat lite sång och lagat mat. Jag förtjänar en kväll i stallet. Jodå!


Let's get retarded, ha! Let's get retarded, in here!

<3

May the horse be with you.

Idag är första stallfria dagen sen i fredags! Tror ni att jag mår bra eller tror ni att jag mår bra? Jag rider en liten fux som till hälften består av arabblod. UNDERBART! Han sköter sig utmärkt och vi har tom testat att hoppa (det är ju så kul tycker han). Åh. Jag är så lycklig att jag får denna chansen. Tror faktiskt att det kan hjälpa mig i skolan.

Anyways. Jag har ridit lö, sö, må, ska rida on (lektion), fr (uteritt), sö (hoppning). Myspys! Igår när vi gick till Willys på kvällen efter jag varit i stallet, så höll mina ben på att vika sig. Pulsa i snö och rida tar på krafterna. Ängeln min drog pulko hela vägen hem. Jag lär få betala tillbaks, men jag var så tacksam! Nu har vi mat också! Mums!

Idag har jag första eleven för terminen och vi ska träffas och snacka om klassmusiklåtar! Kul! Nu ska jag förbereda hennes lektion!

<3

Min tur att träffa nån som vet vad jag behöver.


Det verkar som mina ensamma da'r för alltid är över.
<3

Everyday is so wonderful.

Jag tar mig tid att blogga!

Nu är jag i Piteå igen efter en helt fantastisk vecka hos pojkvännens familj! Vi lekte i snön och byggde snölykta och gick promenader och spelade sällskapsspel och pratade och såg Göta Kanal 2 och 3. Ja, ni fattar grejen. Avslappning!

Här upp väntade dock jordens stökigaste lägenhet på oss, så jag har spenderat helgen med att städa, plugga och lyssna på musik om vartannat, medan älsklingen har gjort mixgrejer. Min konsert är t ex mixad nu och det känns jätteroligt! Ska sätta mig och se den nån dag. Kanske en filmkväll med inblandade? Vi får väl se.

Jag och Veronica har försökt bli kloka på tentainnehållet till imorrn också. Känns faktiskt bättre och bättre! Hon är allt en fin tjej, den där Veronica. Allt blir lättare liksom!

Just nu sitter jag i köket och tittar på när Erik diskar. Vi har ätit fläskpannkaka och snart är badet färdigtappat. Vi ska använda våran badbomb idag. Myspys!

Och se där. Ett innehållsrikt inlägg. En beskrivning av min stund.

<3