Time can be cruel sometimes.

Tack, Alina, jag är frisk nu! Eller åtminstone bara förkyld.
Det är magiskt väder ute! Jag funderar på hur jag ska kunna ta tillvara på det? Jag blev förkyld häromdagen och har fullspäckad dag idag. Kanske att jag hinner efter tre?
Ikväll har Åsa sin konsert. Jag ser så mycket fram emot det! Åh, vilket roligt projekt det har varit. Hoppas bara på noll hostattacker och ett schysst sväng.
För övrigt är Erik bäst i hela världen. Så är det bara!
<3

Baby, I don't wanna know.

Vad hände där?
Jag kom hem, kände mig lite trött och bestämde att jag skulle kombinera instudering av gospellåt med ett varmt bad. Sagt och gjort. Skrubbade kroppen helt ren också och när jag var torr smorde jag in mig med mitt mumsiga bodybutter. Jag var så sjukt fräsch!
Sedan satte jag mig vid datorn en sväng, mejlade lite och dösurfade lite. Kände mig fortfarande trött och tänkte att jag kanske behövde sova en stund för att bli pigg och Erik skulle inte komma hem förrän om en och en halv timme.
Så jag la mig helt enkelt på soffan, slog på TVn och då kom det, illamåendet. Åh, nej. Höll ihop mig själv i kanske 20 minuter, men sen. You get it. Mådde sen rätt illa några timmar, ställde in körövningen ikväll, somnade på soffan och var allmänt needy. Klockan 19.00 åt jag soppa och då återvände energin.
Nu mår jag bättre, känner lite hunger och så, men frågan är fortfarande: Vad hände där?
<3

Det är okej att känna.

<3

Love is in the air.

Här är ett gäng halvtaskiga bilder på dagens fångst. Vad tycker ni? Ska jag utnyttja öppet köpet? Eller ska jag behålla den. Jag tror jag gillar den=)
SVARA!:D
<3

I'll show you all the moves like Jagger.

Jag lär mig att partyfota med Lil'C. Och nu ger jag mig när jag är som gladast. Ska kvällsfika med världens finaste kille nu!
<3