Even if through a frame.


Mannen med slickepotten dyker upp 6 dagar för tidigt! Tänk att 5 juli är imorrn redan. Eller är det?

<3

And I've never even left the ground.

Åh, ni skulle se mig. Det var riktigt längesen jag var såhär sommarbrun! Mums. Tors, fre och idag har spenderats ute på sjön. Midsommarbilder följer nedan:


Lisa


Kristina






Inne hos Farmor och Farfar.


Farmor.



Farfars saft.



Allihopa. Nästan.



Räddning av V8.



(Host! Naglarna, host!)




Till slut. Det berömda Dragets Kanal. Byggdes för jättemånga år sedan av ryska krigsfångar. Så nu vet ni lite mer;)

<3

The colors of the sun.

Maria minns:








Advent och jul. Tiden innan Sigma 30 mm f 1,4.

Midsommarbilder en annan dag=)

<3

Miracles and wonders.


















<3

This is the dawning of the rest of our lives.

Jaja. okej. jag skriver och annonserar om det på facebook. 54 personer verkar tycka det är värt att klicka på länken. Nog tjatat om min statistik. Jags är bara så chockad.

Idag har jag, förutom att längta till den 5 juli, varit i stallet i 10,5 timmar. Släppt vilddjuren på stäppen. Eller nej. på bete. Lyckans lycka lyste i deras ögon när de förstod vad som komma skulle. Åh. Jag önskar jag hade den känslan. Eller ja. Det har man ju men i mindre portioner.
Vi har i alla fall mockat och släppt ut dom och grillat osv. Mysigt. Sommaravslutning för hela slanten. Imorrn är det hästfritt eftersom hästarna är ute och jag hoppas verkligen på sol.

Vill att det ska bli varmt i vattnet också så man kan bada. Vore najs!



Förra sommaren i rassa...
Foto: Cecilia Lundmark

<3

I shut my ears a long time ago.

ni vill ta del av mitt liv. Jag antar att det är anledningen till att ni återkommer. Eller så har ni en gång addat mig på bloglovin' och inte tagit bort mig. Här ska ni få ta del av hur jag ser ut när jag är genomlycklig. Håll tillgodo!













Foto: Erik

<3

Pearl Harbour sucked, and I miss you!


Dagens tre kap!

Och just nu pratar jag med finaste killen på klotet!:D Lycka.

<3

Det ser bara psykopatiskt ut.

Ja Cess! Jag håller med om Amelie-grejen! Hela den dagen var väldigt Amelie. Tror det var då vi cyklade till Ica och Erik skjutsade mig. Åh. Och så bakade vi!

Anyways. Tillbaka i Ösmo efter en dag i staden Stockholm. Har hängt med Karlsson och Carlsson hela dagen och vi har pratat om massor och inget alls! Och shoppat (ängelögon).. En tunika, ett bälte och ett par solglasögon. Det var fiint! Och gått på bio. Robin Hood. Den var rätt bra=) Mycket hästar. Fick just höra att de evakuerat Sergel för typ en timma sen. Tur vi hade då!

Till sist en länk som är fin!

---->Se mig!



<3

I've got, some news for you.

Landade på 58 unika besökare igår. Det är nog rekord skulle jag tro. Kul! Och över 110 sidvisningar! Anyways. Kul att ni läser. Hoppas ni finner det intressant eller givande på något sätt.

Idag har jag jobbat på ett av ridlägren med de små barnen. Åh, så kul det var! Vi har löshoppat och ridit ut och pysslat. Det är ju det här jag vill göra. Eller? Jag fick i alla fall mersmak och trots att man får säga till på skarpen nån gång så är det för det mesta väldigt lugnt. Barnen är snälla och ponnyerna ännu snällare. Och så fick jag rida ut på fina Fantastica. Guldklimpen!
Jag vill joba med dom där knattarna. Det är kul att höra sitt namn från 7 olika munnar samtidigt: "Maria, kan du hjälpa mig?" "Maria, jag får inte upp sadeln!" "Maria, han tar upp huvudet när jag försöker få in bettet." "Maria, jag vill också ha hjälp!" "Maria, Jag med!" "Maria, jag är klar." "Maria, ska vi gå?" och så den idag stundtals förekommande frasen, riktad till mig: "Camilla, kan du komma hit?". Haha, charmigt är vad det är!

Imorse vaknade jag med uppsvullna ögon. Har kliat hela natten. Det är nåt i min säng jag är allergisk mot, så nu har jag fått nog. Slängde ut duntäcket och dunkudden och prydnadssyntetkuddarna och ersatte med annat och så har jag satt i nya lakan. Sådärja, nu blir vi fräsha i ansiktet! Man ka ju inte se ut som ett monster!



<3

Colours of the wind.


Erik<3


Ett lite halvlyxigt kvällsfika i Piteå:D


Jag fotade lite streetdance innan jag åkte hem. Marie.


Glad kille föll år! Pappa.




Poser i fina Mariahs klänning. Sommarfin!


Sommarsöt bebis. Hanna.

Over.

<3

Just a little less needy.

Så har man sett prinsessbröllopet. Jag so inte bryr mig. Men det är som med allt annat på TV. Man tittar i början, sen vill man ju se hur det slutar. Sen drömmer jag mig förstås bort i vackra klänningar om den bal jag nån gång ska gå på. Nån gång mina vänner, ska jag gå på bal. Jag vill. En gul klänning ska jag ha. Med öppen rygg.

I alla fall. Egentligen funderar jag mest på en sak: När jag kollar min statistik på blogg.se så är antal sidvisningar nästan ALLTID det dubbla mot antal unika träffar. Vad beror detta på? För jag har svårt att tro att alla som läser min blogg kollar två gånger per dag.

Jag ska i alla fall stolt berätta att under dagen har 31 unika personer läst min blogg. Bra jobbat hörrni! Undrar just hur många av er jag känner. Kanske alla? Kanske 5? Anyways. Rätt bra för en ganska dålig hobbyblogg!

Pappa fyller år idag och huset är fullt av barn och vuxna och de flesta sitter klistrade framför böllopet på TVn som en svenssonfamilj gör framför Kalle på julafton. Otroligt. Vi åt, kollade bröllop, åt söt-fika, kollade bröllop.

Imorrn ska jag ta hand om ett läget i ett par timmar. Mysigt! På måndag ska jag hänga med världens bästa Karlsson och Carlsson och på tisdag är det självaste Michaela Stridbeck som ska få avnjuta en dag med fröken Clauss.

Let's make this summer, the best summer of all times!

<3

They took pictures of our dreams.


Den här ponnyn blir glad när får komma ut och beta=)


Frukost i solen hemma! En god vana!


En ny bikini! Jag gillar!:D


En fin pojkvän. Jag saknar. Men snart så!:D

<3

Don't stop, never give up.

Hej alla tappade läsare. Förlåt. Jag har kommit hem och hemma har jag sommarsaker för mig. Tänkte ge er en liten lista på saker som bevisar att sommaren är här:

1, Händerna tar minst 10 minuter att tvätta bort hästlukten från.
2, Ridsår...
3, Träningsvärk
4, Domaruppdrag (och nej, jag kan inte, men som Åsa så fint formulerade sig: "Du har ju ridit så jävla många år nu, klart du kan det där!")
5, Andra uppdrag ("Jag skulle gärna, men du är den enda som har ridbyxor. Visa hur man hoppar upp, och fanan och saxen. Det fixar du")
6, Hemmalagad mat. Pappa och mamma-lagad.
7, Duscha varje dag.
8, TV på kvällarna.
9, Dator på nätterna.
10, Frukost i solen.

Ja. Så jag har altså varit hemma sen i tisdags och hunnit rida 3 dagar. Viola och Laura igår och i förrgår och Leo idag. Det har ändå gått rätt bra, men min sits är ju å skogen! Tur att de ropar åt mig och visar hur jag ska vara och tänka. Sitsträning nån dag med Jossan. Hoppas verkligen på det!



Nu är det tacos. Nomnomnomnom!

<3

Another day in paradise.

Jaha. Då var Ankars ett par stycken betydelsefulla kvinnor fattigare. Vad gör man? Jag känner lite i ögonen och halsen att jag vill gråta, men jag kan inte. För jag har det ändå väldigt bra. Det är så fantastiskt skönt och tryggt att veta att vi ses till hösten och ska få spendera ett helt år till tillsammans. Det här är kanske det bästa med att folkis är över. Folkis är kul, men flyktigt. Det här är mindre likt en sommarromans, mer likt ett förhållande.

Idag ska jag in i studion igen. Tredje av tre låtar idag. Lite trist. Av den här anledningen öbskar jag att jag varit kvar hela sommaren. Jag vill spela in fler låtar. Det är ju rena lyxen så som jag har det nu. Jag kommer dit. Låtarna finns, idéerna finns. Jag sjunger och några dagar senare får jag höra en mix. LYX!



<3

There's many things I wish I didn't do.

Det är nog inte sunt att bli så nöjd med sig själv som jag blev igår. Jag kände verkligen vilken utveckling jag gjort. Inte nog med att jag hade en spetströja med en snygg svart bh på mig ute på krogen och att jag hade sminkat ögonen så mycket att det satt kvar imorse, jag var också sjukt närvarande. Jag var inte ute efter mer än att ha kul och vara snygg och hej, jag hade kul och var snygg. Men åter till varför jag är nöjd. haha.

Stod och dansade i blinket (som förövrigt gör mig lite illamående) på Challenges dansgolv med Veronica, Michaela, Johan, Andreas och Erik och hade kul! Då plötsligt känner jag hur något nuddar min rumpa. Misstag tänker jag, men nej. Killen nyper tag (AJ!) och håller kvar, medan han går förbi, så jag vänder mig mot honom och säger (över Eriks axel): "Vad faan håller du på med?", med min allra coolaste och mest dissande stämma. Och ja, det är så töntigt att jag är nöjd, men jag var så sjukt cool.
Stackarn trodde jag var hans kompis som han skulle ge ett tjuvnyp. Inte för att jag förstår varför man gör sånt på krogen, men i alla fall. Han bad om ursäkt i ett flertal minuter till både mig och erik och senare när vi skulle gå kom han fram och bad om ursäkt flera gånger till. Haha, skämmas ska man allt!

Det var allt som allt en riktigt lugn kväll som avslutades med den kanske godaste maxmåltiden jag ätit. Mumma! Idag blir det att ta tag i städningen som gäller. Rev ut nästan hela garderoben igår i letandet efter den svarta bh'n. Den låg i strumplådan...

Egokavalkad:




Underfransarna!

<3

Underneath the heart.


Motljus.



<3

Clearly I remember.


Bubbly.


Dålig fylla.





<3