Love oh, Love.

Idag övar vi på att vara i varsitt rum. Jag och hunden då. Inte jag och Erik. Vi kan redan vara i varsitt rum :D. Det går sådär. Det är lite Pixie pyspunka därinne. Ett tag började hon knapra på benet, men nu är hon åter gnällig. Jag tänker inte gå in förrän hon är tyst. Hoppas det inte dröjer allt för länge.
Åh, mammahjärtat säger aj.
<3

Love love love.

Sitter just nu i soffan, trött efter en stall och hund-dag. Dodgeball på TV och tidigare var det hamburgare till middag. Livet är riktigt gott och Prinsessan sover vid Eriks och mina fötter. Idag har vi både haft dragkamp på hemvägen från stallet och en superfin promme nu på kvällen. Hon äter jättebra nu och dricker regelbundet också. Imorrn blir det en sväng till Fårön och förhoppningsvis lite koppellös träning. Här ska hund bli lydig!:D
Pixie älskar bollar och ligger helst på rygg och myser. Finaste tjejen!
<3

Somebody told me.

Idag är jag trött. Men trött och LYCKLIG! För i casa de Bjerknes-Clauss finns det nu en ny inneboende. Hon kallas Pixie och är världens (jag menar VÄRLDENS) sötaste lilla 10-månaders hundvalp. Hon har hållt oss vakna i omgångar hela natten och nu ligger hon och snusar så sött... Vissa skulle kalla det orättvist.
Hursomhelst. Välkommen Pixie!
Pixie i söndags.
Pixie just nu!
<3

Jump around, jump around.

Nej, det är inte herpes. Det är en fläskläpp. Jag måste gjort nåt inatt för vid 3.45 fick jag en smocka av Erik. Haha! Jag blev så paff och så gjorde det ju ont, så jag började gråta och då fick smockarn själv krama om mig tills det kändes bättre.
Intressant nattbeteende.
<3

Vi äro musikanter.

Man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken, men....
Kanskehej, kanskehej, kanskehej!:D
<3

Men en sak har vi nog gemensamt...

Nu är vi hundvakt åt Pollypåsen! Hon är himlans fin, hon. Hon har dock inte vågat sig nära soffan än. Det är bäst att hålla sig till dörrmattan och Eriks fötter verkar det som. Jag är nöjd över att jag får titta på henne då och då. Erik är nog favoriten av oss två...
Snart blr det en lite längre prommis i skogen tänkte vi. Det är väldans kallt ute nu, så jag måste byla på mig massa kläder först!
Polly!
<3

I won't tell.

Förbättring på föregående inlägg:
...Dagens plus: Ica Ankarets makeover! Asfint och bra lösningar på vägen!=)
<3

When I made mistakes.

Cyklar! Alltså, jag behöver min cykel varje dag och därför köpte jag en ny fin damcykel. Lucky hade helt enkelt gjort sitt. En och en halv vecka efter inköp är det punka på framdäcket. Nu till det fantastiska: Man har tre månaders garanti när man köper begagnad cykel hos cykeshopen här i Piteå. Detta gäller emmelrtid inte om cykeln en dag bara står där utan luft i däcket. Till historien hör ju att jag inte på något sätt varit vårdslös utan jag kom ut en dag och där stod stackars Greta med ont i framdäcket...
Tillåt mig svära tyst. Imorgon ringer jag Johnny. Tacka vet jag han!
Dagens minus: Cykelshopen.
Dagens plus: Ett par timmar ledigt.
<3

Loveliness

Hemma:
-EEERIIIIK! Jag behööööver socker! Jag har inte ätit.... JAG HAR INTE ÄTIT SOCKER VARKEN I FREDAGS ELLER LÖRDAGS!!!!! (snyft)
-Jaja, kom så får vi i dig lite socker nu då. (Går ut i köket, tar fram glass)
Nu är jag glad igen!
<3

Hej, jag skriver om vad jag har gjort.

Jag testar nåt galet. Jag bloggar från skolan!:P Aldrig har jag väl en minut över när jag är här, men just nu har jag bestämt att jag har det.
Vi ska snart ha möte och skriva rapport, det känns bra. Jag jobbar med en toppengrupp, så våran rapport kommer rocka jorden.
Jag hade en lugn helg. Bestämde mig för att vara människa hela lördagen och fick till och med åka till stallet och rida fina Piero. Mer om det i den andra bloggen, kanske.
Igår bastade jag med Veronica och skrev ut en intervju i text. DET tog tid. Skrivandet alltså. Hursomhelst, så kändes det bra efteråt.
Idag har jag gjort en till intervju och promenerat (!) från Öjebyn och hem. Det tog 40 minuter och då gick jag raskt. Är det så att jag tränar på att gå?
Nu ska jag skriva ut ett dokument innan mötet. Tjingelingen!

<3

Ja, för annars kanske dör dom.

Det blev för mycket igår. Skönt att jag har mina fasta ljus här i livet. Erik, Stallet, Pite Gospel med mera. Jag hamnar alltid tillbaka på banan när jag ägnar mig åt det som får mig att må bra, slippa känna prestationsångest.
Kursen i helgen var tokrolig. Ljudteknik och vi övade på att spela in i stereo. Jag tycker det är roligt att förstå vad jag gör och Erik är duktig på att förklara för mig. Nackdelen med kursen är att den var i helgen, vilket för mig skulle betyda skola måndag-fredag nästa vecka, och där är jag idag.
Inget planerat i helgen förutom en bastu med Veronica på söndag. Den ser jag fram emot, men innan dess ska jag inte ha några krav på mig. Jag ska andas och ta det lugnt.
Igår tog jag eftermiddagen ledigt och idag tog jag sovmorgon. Fördelen med högskola helt klart. Hur som helst. Nu ska jag duscha, äta lite frukost och vara en människa. Skönt va?
<3

Hahahahaha!

Jag var förkyld för ett tag sen. Då lät jag såhär!
Underhållningsvärde: Högt!
Musikaliskt värde: Mindre högt...
Är det förresten nån som har länken till snubben som sjunger skalor för att visa hur många oktaver han kan sjunga? Ge mig!
<3