You got the best of my love.

Jag borde inte skriva ett inlägg. Så jag gör det inte.

Mitt liv är inte här.

<3

Weeping may endure for a night but joy comes in the morninglight, God'll keep your spirit right!

Den här helgen altså. Den har fått mig att fundera. Jag känner mig halvt instabil. Och för er som kanske nån gång reflekterat över hur jag blir då, så vet ni att jag mest är glad men sen kommer djupdykningar. Jag ska vara glad. Jag ska komma ihåg att allt som krävs är att man bestämmer sig. Jag kan, jag vill, jag ska. Och Jag måste också, för jag måste se till att orka med när någon annan måste luta sig på mig. Men jag stöter bort. Och jag är inte stolt över det. Och jag känner mig inte älskad alla gånger, men många gånger. Men just att stöta bort, är något jag måste jobba på. Det kanske inte är så konstigt att jag aldrig haft en bästa vän? Det kan vara svårt att vara bästa vän med någon man inte orkar med.

Jag har ridit Farao! Han är precis vad jag behöver. Han som överlevde. Nästan lite HP över det där. Viljan hos den hästen. Han var jättefin och AK gav mig tips inför tävlingen på söndag. Ska bli skoj skoj skoj!
Sen igår på kvällen var jag i kyrkan. Allt såg liksom ut som det gjort och de flesta pratade med mig, men något är konstigt inom mig. Jag vet inte hur jag ska förklara. Det blev en trevlig kväll i alla fall. Jammade mer eller mindre med Ken1 hela kvällen och vid halv tolv kom vi på att vi skulle arra upp stilla natt:P Jag var hemma klockan ett, och egentligen hade jag tänkt sov länge den natten:P Så kan det gå.

Idag har jag varit på öppet hus i skolan! Träffat Jenny och Micke och en hel del klasskamrater, och lite äldre elever. Hur härligt som helst att få träffa dom igen! pratade massor om skolan och om vårturnén. De verkade tycka det lät kul att vi kunde komma. Ska bli skoj när vi väl planerat allt! Och så har jag ju kommit på att vi inte har någon praktik, men att jag kanske kunde ta och fixa det ändå. Så jag frågade Jenny om vecka 10, eftersom vi har sportlov då, och skolan här hemma har det vecka 9. Det går förmodligen bra:D. Som Josefin sa: "Det är nog bara du som kan komma på att göra praktik på ett lov".

Hon fyller år idag och massor med mängder av grattis! 17, den snygga åldern, minns du?

Förlåt att jag försummar er. Jag vet inte ens om jag kommer att bättra mig.

Nu ska jag putsa stövlar och packa väska. Det är fortfarande ljust ute. Eller ja, nästan. Det är skönt. Jag gillar stockholms dygnsrytm.

<3

Where has she come from, where will she go?

Hejsan! Här är en mindre uppdatering från det rätt kalla, men icket så snöiga norrland. Ni hade nog mer snö hemma än vad det vait här ännu. Men ja, det lär ju ha smält bort till JAG KOMMER HEM PÅ FREDAG!

Men det blir ingen lång visit. Ska till skolan på öppet hus och träffa lärare, och sedan ska jag rida lektion, och det är egentligen därför jag kommer hem Det är nämligen ingen ridning häruppe i norrland nästa vecka, så jag måste träna på egen hand och därav ringde jag AK och snäller som hon är, så sa hon att det går bra att rida hemma. Skönt tänkte jag och bokade om mina biljetter. Nu blev dom mycket dyrare, men ja, ska man tävla så ska man... På söndag om en vecka är det dags.. Spännande, håll era tummar hårdare=)

Meanwhile så halkar jag envist omkring i mina goodyearskor häruppe. Det är inte sandat sen den senaste snön fallit och sulorna är plattare än en modells mage så ja, lite brytabenenvarning är det, men I'll live.. måste ju träna på balansen;).
Imorse fick jag för mig att jag skulle ut och springa en stund före frukost. Sagt och gjort, kl 9 drog jag på mig ett par skor med lite mer mönster i sulan och begav mig ut i skogen för att som sagt, springa. Men efter bara några minuter så var jag så anfådd att jag trodde jag skulle svimma. Och det går inte för sig att svimma ute i skogen utan mobiltelefon, så jag drog ner på tempot och gick istället. Tog ett bra tag innan jag hämtat andan. Undrar om det berodde på att jag inte ätit frukost än, eller om det är nåt som ligger kvar sedan förkylningen. Oh, well. Jag rör på mig på tok för lite... Måste ta tag i det där, men det är ju så tråkigt:P Dom spelar bandy nu, men jag gick till villan och övade istället. Jag behövde det. Men ja.. jag behöver öva ännu mer. Och om två veckor ska jag ha en färdig schlager och ha spelat in det och så.. Melodifestival at solvik it is then:P Haha, på arr och kompositionen.

Städat har jag gjort idag också... och suktat efetr skräpmat. Gosh, vad man kan bli sugen. Galet! MEn ja, det får bli en annan dag, ingen var på på att gå till kåge (40 min) och äta pizza och gå hem igen.

Nu funderar jag på om det är för tidigt att gå och lägga sig klockan 7. Det här mörkret gör mig galet trött. OCh nu är jag törstig också. Ska gå upp och dricka vatten och sova... Jag tror jag håller på att förstöra min dygnsrytm. igår somnade jag med kläderna på (igen), och när jag sedan hade borstat tänderna, så tog det ohyggligt många timmar att somna igen. Inte bra. Kanske ska tvinga mig att vara uppe till 9 idag. Men jag är så uttråka nu...:( Skulle ha spelat bandy. Aja, skit samma, chanserna kommer igen. Bilddagboken uppdaterad.

<3

Right here waiting for you.

Stulen från Emelie, som kan känna sig saknad. Förlåt att jag är sämst på att höra av mig till er alla...

Personligt:
1. Vad heter du? Maria Christina Clauss
2. Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja?  Kim. Eller jag vet inte...
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Anders
4. Vilket stjärntecken är du? Lejon
5. Vilken årgång är du? 1988
6. Var bor du? Frostkåge
7. Bott utomlands? Nope.
8. Flyttat antal gånger? En gång... Hit...
9. Vart skulle du vilja bo? Örebro kanske?
10. Vilken skolklass? Afrolinjen med gospelinriktning 07/08
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Sångpedagog, ensemblelärare etc..
Utseende:
1. Hur lång är du? typ lagom. 170 kanske?
2. Hårfärg? Brunt nu... Har tröttnat dock..
3. Ögonfärg? gråblåa.
4. Mest nöjd med? Min friskhet
5. Minst nöjd med? osv..
6. Skostorlek? 37-38-39
7. Glasögon? Nää..
8. Har du några piercingar/tatueringar? Nää.. öronen räknas inte väl?
Favoriter:
1. Filmer? Forest Gump med flera...
2. Låtar? Ska man kunna sätta fingret på vad man gillar?:P
3. Årstider? Värme ja tack! Sommaren är det varmt ute.. vintern är det varmt inne. =)
4. Mat/Dryck? Pappas... eller mammas... och mormors... och skolans kanske?
5. Djur? Hästar
6. Färg? Gul
7. Parfym? vet inte
8. TV-Program? House, så ska det låta. Andra musikfrågetävlingar^^
9. Ämne i skolan? Musik ofc
10. Sysselsättning? Sjunga, rida, vara, äta, osv.
Kläder:
1. Vad använder du just nu för jacka? Grå och rutig från stadium.
2. Vad använder du just nu för skor? Olika var dag:P Cons, Mariahs cons, min nya vintercons, tuppskorna, vinterskorna, tofflor, kajsas klackar:P
3. Favoritfärg på kläder? rött, grönt, och så viiidare
4. Favoritmaterial på kläder? Jeans, bomullsgrejer
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? ny garderob... vill inte välja själv dock:P
6. Favoritaffärer? HM<3 undviker dock affärer i det stora hela:P
7. Hur mycket köper du kläder för i månaden? inte mycket
8. Favoritmärke? sånt håller jag inte på med;)
9. Vad har du för byxstorlek? W: 26,27, L:30 kanske?
10. Tröjstorlek? 34/36
Ditt rum:
1. Stort, litet eller mitt emellan? Rätt litet, med tanke på att jag bor där:P
2. Vilken färg på tapeterna? Ljusbeiga
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? grönt och grått
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Gotarrstället? Inte mina möbler så...
5. Vad vill du ändra där inne? Mycket...
6. Vad har du där inne av följande?
a) tv? nej
b) video/dvd? nej
c) dator? jepp
d) stereo? jepp.
e) telefon? inte mer än hampus
7. Vad ser du om du tittar ut genom fönstret? björkar och gårdsplan och efyran och skog... förut såg jag havet..
8. Vad gör du oftast i ditt rum? sover
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Julia?:P Zarah har också sovit där!
10. Favoritpryl i rummet? Lukas, Marvin, Kian, Stivan, Teo, osv:P
Blandat:
1. Vad heter din morfar? Alvar hette han
2. Vad har du i din..
a) jackficka just nu? Stivan
b) skolväska just nu? Har ingen sån
c) handväska eller liknande? Massor!
3. Vad är du beroende av? Pepparkakor och Leverpastejsmackor!
4. Vilket land kommer du ifrån? Sverige.
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Nueva och Labello.
6. Vad tror du på? Gud
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? se ovan:P
8. Vad köpte du senast? Fika av tvåorna
9. Har du några husdjur? Dammråttor!
10. Vad bor du i? korridor
Grejer:
1. Plånbok? Typ från Topshop
2. Smycken? Mitt kors ibland
3. Solglasögon? inga oftast.. goggles är bättre denna årstiden:P
4. Underkläder? Mina nya!<3
5. Nagellack? Nästan aldrig


<3

Borååås?

Du vet om att jag saknar dig va? Hur nära du än är så verkar det så långt bort.

Idag har vi spelning i östra falmark. Och jag är förkyld, men rösten funkar som den bör iaf. Känns skönt. Är lite väl tät i huvudet bara.

Ska öva nu!

ciao<3

Om en stund startar den trejde perioden.

Ojojoj, vilken vecka det varit. Planerad in i minsta detalj. Vattentät, kunde inte gå fel. Jag har fungerat som jag brukar när jag är hemma. Mycket fysiskt arbete och mycket planering. Jag har fått vara jag. Trött har jag också varit i kroppen. Men all stress jag kände förra veckan och innan dess har inte stört den här veckan.

Har träffat massor med folk och varit en hel del i stallet. I onsdags red jag fyra hästar... Det är ganska mycket. Fast egentligen var det väl tre och en unghäst. Dagen efter var det två. Mockat en del också. Men ja, mycket för att vara jag, men inte så mycket egentligen kanske. Jag är glad att jag kunnat hjälpa till och unghästinridning är inget som jag gjort förut och därför har det varit rätt spännande. Den som jag "red" gick framåt fort och det gjorde den andra också. Kunde nästan styra lite och så själv sista gången.
Stratos var riktigt fin och Sockan var en mycket trevlig överraskning! Kul att jag fick komma hem och rida mycket. Fick ju ett samtal från distriktet också. Hon undrade om jag fått brev av henne och jag hade inte läst igenom min post ännu. Sedan berättade hon att tävlingssektionen beslutat att junioren som vann lektionshästmästerskapet och ponnyn som vann ska få åka på Agrias riksmästerskap för lektionsryttare. Jag blev lite chockad så jag ringde A-K och hon tyckte absolut att jag ska åka, eftersom man inte skulle ha med sig egen häst, utan ridsportförbundet tillhandahåller med hästar. Så den 25/11 ska jag ta mig till Eskilstuna för att rida! Jag som skulle bo här i Norrland och prioritera musiken. Men ja... riksmästerskap lät skoj. Får se hur mycket man tappat. Eller om det kanske kan gå. Vi märker.

Just nu sitter jag i datasalen i solgården på Solvik. Helt ensam. Tror jag. Jag hörde någon komma in förut, men den tittade inte in här och är livrädd för att den ska skrämma mig senare under kvällen. Jag är lite smårädd överhuvudtaget. Har inte sett en enda levande varelse (förutom min dammråttor som snällt väntade i mitt rum) här ännu och jag är bra på att inbilla mig saker. Imorgon måste jag våga mig till Villan. Ska öva.

Lyssnar på Skellefte-Timrå, och just nu står det ett-ett. Har lite problem att fokusera på vad jag skriver, så om det verkar osammanhängande så är det inte särskilt konstigt.:P
På tal om Timrå så sov jag där inatt. En mycket snäll och trevlig familj var det och jag kan lätt förstå varför Gustav är så snäll.
Och förkyld har jag blivit. Värst är att jag inte riktigt hör som jag brukar. Halsen känns rätt bra, men näsan rinner... uscha..

Nu ska jag lyssna klart på andra och tredje perioden och sedan blir det mys på rummet med tända ljus. Jag har t o m vågat mig in i hemkunspaen för att låna en tändare. Fast jag är inte ensam längre. Snett framför mig sitter Gong! Och guess what!? Han bor på min våning. Känner mig mer trygg nu!