Ett lag är ju bättre än det andra laget i den här matchen...

(2-5)

I'll always be waiting for you...

Så var mitt liv planerat som vanligt då! Jag tycker det rä skönt. All stress som var psykisk innan jag åkte hem tar jag ut i fysiskt arbete nu. Det är som jag gjorde det förut, när jag var härhemma. Jag jobbade mer och mer, ju mer jag stressade. Och jag tror det är en viss terapi i det. Jag måste lära mig att ta vara på de få stalldagar jag har i skeå och koppla av. Synd att jag inte utför något fysiskt arbete där alls. Det enda fysiska är ju bandyn och roddningen. Och bandyn har jag svårt att se som fysiskt arbete, fastän det är det och ja... nu börjar det bli förvirrat i min hjärna.

I lördags var jag inne i stora staden och träffade Josefin och jojjo och en sara. Ååh, vad jag saknat dom! Dom är så kloka och fina och bra och ååh, vad jag önskar att jag hade tid och ork att åka runt i sverige och träffa alla jag saknar. Men ja. Jag skulle väl kanske orka egentligen, men om jag tänker så så får jag bara dåligt samvete för att jag inte gör det. Men ja. Jag kan inte riktigt bara åka från skolan. Eller jag kan, men ajg vill inte. Okej,, jag tror ni fattar...

I söndags var jag en sväng till stallet för att kolla läget och det slutade med att jag hjälpte Åsa genom att hänga på de två unghästar som hon ska rida in. Spännande och ett helt nytt kapitel för min del. Jag har ridit unghästar, men aldrig ridit in dem. Aja, dom var snälla och jag dog inte. Pratade med Marie-Louise också och jag ska rida stratos på onsdag. Kul kul! Och jag får rida ut eller inne, spelar ingen roll:D.
Sedan åkte jag hem för att äta lunchmiddag med mor, far och storasyster med man och barn. Kroppkakor! Sååå goott!:D. Men mätt blev jag och när jag tyckte att jag varit nog trevlig hr så tog jag mig ner till Nynäs igen och denna gången till Fredrik. Kul att ses. Vi såg dvdn och pratade=)
Sen tänkte jag att det var dags att gå och sova men lyckades inte somna förrns nångång runt halv tre. Hoppas det inte var något viktigt du ville säga efter att jag somnat;).

Idag har jag varit och klippt mig. Blev som förra gången typ, fast lite annorlunda... Eller nja, som förra gången...:P Fint iaf. Eller ja, om någon hjälper till att fixa det, Mariah;):P
Sen åkte jag till stallet för jag skulle hjälpa Åsa idag igen. Hängde på Bissan och satt lite också. Kunde t om  skritta. Duktig häst! Mockade till Matilda och bestämde att jag ska rida Socka på onsdag också:P Kul kul! Jag önskar jag kunde ta med stallet till Skellefte. Jossan sa att de visst skulle flytta om jag tog med stallet:P haha!

Igår ringde Emilia också! Glader blev jager, men jag var lite stressad just då. Hoppas jag inte var otrevlig. Sedan fick jag sms av Lola på eftermiddagen också! Jag saknar er min käre klass!

Har lekit med Isac idag också! Var ett tag sedan. Eller ja, precis så länge sen som det var jag flyttade typ. Han är bra. Han bryr sig. Vi fikade på Thorssan och där träffade jag okså min snyggaste granne. Henne ska jag leka med imorgon! Sedan gick vi till Ohlens och jag köpte ett litet fat till ett av mina blockljus. Nu ska mysas bli av uppe i skeå, för nu ska ljusen med upp!:D Jag börjar få second thoughts när det gäller pianot, mend et vore sjukt skönt att ha det där... Oh well.

Och ska ajg åka torsdag? Det vore bra att få vara på solvik hela lördagen och hela söndagen... Vad tycker ni? (pluss att om jag åker på torsdag så får jag se hockey..:D)

<3

You gotta have faith!

Wosh! Jag är hemma på visit. Och jag har redan hunnit träffa en hel del skönt folk! Jag har saknat det, men mitt liv känns så mycket mer organiserat där. Det är som en hårddiskrensning. Man får helt plötsligt koll på vem man sagt vad till och vilka som man träffat förut och så vidare. Det ligger inga smågräl i bakgrunden och gnor sönder hjärnverksamheten. Skönt.

Men som sagt. Jag har saknat er också. Var i skolan och träffade bl a Jimmie, Bella, Tess och Philip. Sen stötte jag ju på en hel del fler. Skönt att det fanns nån musiklärare där att prata med. Jimmie är bra. Sen fick jag för mig att jag skulle åka förbi emelie också när jag var på väg hem och se, hon var nästan hemma när jag ringde så jag spenderade nån timme eller två sittandes på hennes rum och vi pratade. Om skolan och så. Jag saknar det. Minns du alla våra fredagar? Vi ska aldrig glömma, det har vi lovat.
Otroligt uppskattad tid hos henne idag i alla fall:D.

Imorgon blir det Josefin och Jojjo tid! Det var länge sen och ska bli grymt kul! Tar väl typ 10-tåget in. Frågan är om man ska ta sig till stallet innan och snacka med Jossan en stund. Och pussa på Faran. Jag har varit där idag. Jag vill ta med honom hem. Han är mer än luften. Underbara älskade.

Trötter är jag. Hemresan tog drygt 13 timmar. Tur att jag delar upp den i två halvor på vägen tillbaka. Jag måste bara bestämma om jag ska åka torsdagen eller fredagen. Ska väl ta och kolla bussar från timrå också. Så jag vet att ja kommer därifrån. Woho's.

Gonatter sussa sötter.

<3

En av de bästa dagarna!



Idag har vi haft en av de bästa dagarna på Solvik!
Vi har verkligen sjungit hela dagen, och avslutade med en konsert på kvällen.
Sån glädje som jag fått av denna dag har jag inte fått på länge!
Men så blir det ju, för Jesus älskar mig!

DET SNÖAR!

Folks! Nu har första snön fallit! Det är toppenfint ute:D vitt, vitt. Fast bara tunt.

Hinner inte skriva mer. Haft spelning idag. Körade opå en låt och spelade gitarr på en annan. Kul kul. Caféet gick bra. Spelning på onsdag. This is life!<3

Saknar Flicka.

<3