Hoppeligheten.

Jag är hemma gott folk. Och nu ska jag lägga mig i soffan och slöglo på TV tills lunchen. Ja, jag får lunch lagad åt mig idag. Jag ät trött:P Ska in till stan sedan och träffa Josefin! The lycka!

<3  

Out there running just to be on the run...

Oh, noes. Jag håller på att bli en såndär uttråkad tonåring som bara sitter vid datorn! haha! Vem försöker jag lura?:P Jag har bara lite tråkigt idag. Alla andra dagar har varit så fyllda av saker att göra, så jag har känt mig planerad och det har varit kul och skönt. Jag fungerar bra som planerad.

Imorse var jag och tränade efter frukosten. Gummiband idag. Det är jobbigt det, men ja. Bra att träna. Igår åkte jag slalom. Jag ska aldrig mer åka på de dära skidorna. Men det var kul och gick hyfsat efter ett tag. Synd bara att backen var... hrm, mindre bra:P Men ja, det var som sagt trevligt ändå. På torsdag blir bygdsiljum med skolan. Själv antagligen fast med en massa folk runt mig:P

Jag vill göra nåt nu. Men Julia är en sån datanörd;P. Det betyder att jag vill ha sällskap. Jag ska föröka att inte äta så sött i veckan. Fast idag får jag, för jag har massa godis på mitt rum:P yummie!

Inspelning den här veckan. Idag har kompet varit duktiga och imorrn ska vi vara duktiga. Jag blev bananexpressen idag. Undrar om Mariah fortfarande vill umgås med mig. Bananexpressen leverar inte bara bananer faktiskt. Äver dubbelcheeseburgare och kärlek finns att hitta. Och diverse matlådor:P

Anyways. Jag behöver tid.

Nästa vecka är jag hemma. Ska bli så skönt och oj, vad jag hunnit börja längta hem.

<3

A car crash in front of me, but I'm not there, I'm everywhere...

Jag steg aldrig upp imorse. Eller jo, det gjorde jag visst bara lite senare än jag tänkt. Men frukosten gick jag till. Det är kul det där hur man kan ens fundera på att skippa den. Frukosten på Solvik är fantastisk. Imorse blev det t o m korv! Trots att jag inte steg upp för att jogga imorse. Vi skulle haft kördag och repat inför skivinspelningen, men både Mattias och Mia var sjuka, så Markus hade tvåantimme och var allmänt social och Marica hade masterclass. Masterclassen var bra och intressant. Vi testade massa röstkvaliteer.

Sen! Sen begav jag mig ut på min joggingtur. Den var inte lång alls. Men en stund var jag ute och gjorde vägkanten osäker i gul träningsoverallsjacka. Sen när jag skaffat mig löpskor så blir det en gång i veckan åtminstone. Det är lite spännande det här. För idag kände jag att jag behövde röra mig för att jag är så inaktiv annars. Och det var sjukt längesen jag kände så. Wohos!

Har varit i stan och hittade ett par skor. Ringde mor min och frågade om jag behövde skor och hon svarade: "Maria, man behöver alltid nya skor!" haha:P De var på rea också. Men som sagt, det var löpskor jag borde skaffat.

Laddar för helgen. Imorgon blir det till att hämta skidor och eventuellt leka hos Daniel och så. På lördag blir det middag i stan med klassen, Lic, melodifestivalen. På söndag, om inget skiter sig så blir det årets första SLALOM! Weho!

Nu ska ajg leta info om vitberget!

<3

There's something I should've told you.

Jag är en osocial människa idag. Och en utnyttjande också. Men jag hoppas jag får det idag. Jag sitter i Mariahs rum och slösurfar runt på fejsbok, wiki, bildis, msn och goggel. Och de sitter ute i allrummet och ser på Rent. Jag ska också se rent någongång. Någongång när jag inte kommer efter en timme och missar för mycket för att vilja se hela. Jag lyssnar på musiken istället. Det är bra musik. Ska bli skoj att se filmen också.

Har varit och ridit idag. Fick ny häst igen:P. Undrar om hon vill säga nåt med att de andra har sina hästar tre gånger i rad och jag mina bara en gång?. Hade ju Amigo, sen Akke, förra veckan Max och den här veckan en ny stjärna som heter Sir Manly. Fånigaste namnet på en otroligt fin häst. Ganska liten men söt och trevlig. Kommer bli bra när han inte är så stressad. Det gick bra. Jag fortsätter vara ganska bra på det jag gör. Det är ju kul i alla fall. Även om det bara är en gång i veckan.

Mitt nya liv går förövrigt bra. I måndags tränade jag, red idag. Om vädret tillåter imorgon ska jag springa en sväng i naturen. Fredag är det styrka igen och lördag är den värsta dagen. Då är det kondition som gäller. Jag hatar att träna kondition. Det är jobbigt:P. Måste finnas nåt kul sätt att göra det på. Jag ser fram emot att få lära mig nåt bra inom det området;).

Inatt kommer Julias syster hit för att hälsa på, förra helgen var Lolas mamma här, förra veckan hade Emma besök och på torsdag kommer Kajsas mamma. Det är skoj att få träffa folk från deras liv liksom. Fast jag kanske inte bryr mig så mycket som andra här gör. Jag skulle nog vilja, men väljer inte att prioritera energi på så.

Men vet ni vad? Jag kommer hem fredagen vecka 9. Och är hemma en hel vecka. Och det är snart ska ajg säga er. Längtar lite dit. Fast jag tar en dag i taget nu. En dag i taget.

<3

Nobody said it was easy...

Jag funderar... Och så. Men jag ska nog vänta en stund till med att fundera.

Det är svårt det här när man tänker på saker och blir frånvarande. Eller extremt närvarande. Men oftast frånvarande. Zarahlinnea frågade vad jag tänkte på idag. Det var inte djupare än att jag funderade på olika möjligheter om mitt hår skulle bli total katastrof när jag slingar det. Vilket det troligtvis inte blir.

Ytlig. Är jag ytlig. Ja. Den bittra sanningen kan möjligtvis vara så. Och på senaste tiden verkar det som att det är det enda jag tänker på. Fast det inte är det. Jag lovar. För när det komemr till andra så är jag absolut inte ytlig. Det är nog bara när det gäller mig själv. Jag måste kanske lära känna mig själv, så att jag tycker bättre om mig:P Om det nu går. Jag kanske är så att jag inte kommer tycka om mig ändå.

________________________

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide
________________________

Det här var ett halvt försök till att skriva sånna vettiga inlägg som på lunar. Ja, pinsamt nog had ejag lunar. Och nu kan jag inte ta bort den för jag var grymt mycket bättre på att skriva då. Jag skrev om saker som ibland hade betydelse. Folk läste för att det var intressant. Where did that go, liksom? Vad säger ni som hängt med sen urtidens lunarinlägg? Är jag mer sämst, eller har jag halt enkelt nått botten?

Någon gång ska jag bli någon som ni vill umgås med. Just nu är mina mål diverse prov och att komma igång med träningen. Och att sörja mitt forna liv. Ha! Bra Maria. Riktigt smart där:P Du lär ju garanterat komma nånvart om du bara tänker på det som varit. Det är ju verkligen troligt! Men ja. Som sagt.

Ingen sa att det skulle vara lätt. Och ingen sa att det blir lättare. Men jag sa att jag inte ska bli alltför insatt i saker. Och jag vet inte om jag kommer försöka. Vad händer nästa år liksom? Jag vill inte missa vadändetär. Vad ska jag söka? Ska ajg söka mellansel eller bara skita i det? Jag vet inte.

Men i alla fall. Jag skriver som många andra bloggare these days: Vem läser min blogg? Du kan gärna få säga ett ord eller så. Och vill du vara anonym so be it. Bara så jag har en halvkoll=)

<3

__________________________

I've been looking for You
I realise, nothing else will satisfy me
I'm so glad I found You
Now that I'm changed, no one can keep me away from You

Via Mystica.

Om du bor i skellefteå och inte är helt upptagen i helgen: Gå dit! Är i st olovskyrkan. du behöver beställa biljett, men det är gratis. Och du får en fin upplevelse om du går dit. Nu är det nog iofs inte så många som läser min blogg som bor i skeå. Det är kanske inte så många som läser den öht, men ja. Via Mystica everyone!

Galet i alla fall. Ljudet då att säga. Trumljudet. Wosh! Och balansen. Och det lät bara så sjukt bra. Det var starkt ljud, men med ett par öronproppar komemr man långt. Ljusriggen var inte riktigt lika imponerande. Kan nästan tänka mig att det dom gör i kyrkan hemma är mer ibland. Men sak samma. Ljudet. Oj. Och ja. Jag ska inte tjata, för ni har redan hört det. Mitt konsertbehov som varit stort på senaste tiden blev halvstillat.
Och bra låtar. Bra blandning, såattsäga. Och slutnummret: Beautiful day-U2. Wosh. Ingen säger väl nej till ett gig med färdtjänst? Precis.

(ljudet!)

Jag är glad att jag får komma närmre musik. Idag har jag fånat mig i garaget. Spelat trummor och piano och sjungit i mick och sånt fult:P Men kulkulkul! Sen fick jag helt plötsligt ett rycka att gå ut och fota. Sen ringde Julia och jag gick tilbaka. Mariah var duktig och städade. Sen åt vi och sen kte vi till stan. Imorse tränade jag också. Imorrn är det träningsvärk som gäller. Undrar om jag ska köra lite kondition ändå imorrn. Annars blir ju dety söndag. Ska öva imorrn också. Och sen är det mello! weei!

Nu ska jag borsta gaddarna och sova:P

<3

I just can't give up now...

Välkommen mamma till min blogg. Jag ska försöka vara informativ och snäll här:P Antar att jag kan hälsa pappa lika välkommen? Om ni vill kommentera, så finns det en fin liten länk under varje inlägg där det står "Det som ni vill säga". Där kan du klicka och så kommer det upp lite fält. På namn skriver ni ex "mamma" eller "pappa" och sen kan ni skriva meddelandet. sen kommer det komma några kontrolltecken. Skriv vad ni ser och sen klicka "ok". Då har ni postat en kommentar och jag kan läsa den vid senare tillfälle.

Det kommer att förekomma vissa smilisar. Här följer en lista på de jag använder oftast:
:P = Det är ett lite skämtsamt tillfälle, eller så känner jag mig lite halvbusig.
:) = Jag är glad. Och ler. Den kan också se ut såhär: =)
;) = En flörtis. Jag är lite ironisk kanske. Med glimten i ögat liksom.
:( = En ledsen smili. Oftast Är jag inte helt ledsen bara för att jag använder den, utan menar mest som "åh, så synd det är om mig;)" Fast det är klart. Det beror på sammanhanget.
:S = En förvirrad smili. Behöver ingen närmre förklaring.
:D = En mycket glad smili.

Det finns egentligen lite personer som ni skulle behöva se foton av också för att veta vem jag pratar om, men det får ni fråga om istället. Jag tänker inte skriva om alla nu.

Have fun!

<3

Will you say...

Jag har varit i Lycksele. Det var kul. Trots förkylningen. Kände mig rätt sänkt, men jag ska orka ändå. Imorgon är det träning efter frukosten. Jag ska ska ska komma i form. Ska bli stark nog att orka med min kropp hela livet. Peppa gärna som sagt...

Nu sitter ag här. Hoppas på vänlighet från någon skön person. Fast ska nog bara gå och lägga mig igen. När vi kom hem kl 4 damp jag ner i sängen. Så kom Lola in och frågade hur helgen varit och sedan lämnade hon mig igen. Jag skickade iväg ett sms och somnade. Sen ringde mamma. Jag var havlt omedveten och svarade väl bara att det varit bra i helgen och att jag sov och var trött. Vaknade vid halv 8. Hade fått ett sms vid 6 men inte vaknat av det. Mariah hade varit inne hos mig också, men jag vaknade inte av det heller. Nu är jag fortfarande trött. Jag hoppas mest bara att jag kan somna ikväll.

Jag ska gå upp till folk nu. Hoppas jag får vara med trots att jag är osocial. Eller jag aksnek unte ska utsätta dom för det. Kanske ska göra lite teori? Jag orkar inte. Jag borde. Jag har ätit idag. Korv  x2.. Jag måste lyssna lite på grym musik. Grym som i bra. Jag ska nog gå upp på mitt rum. Eller nej.. TV. Sen rum och sova. Hoppas jag kan sova.

Vilken känslohelg det varit. Emma, jag kommer sakna dig minnsann.<3

Körde Can't hurry love i lördags också. Nöjd trots rösten:P haha! Men ja, det sitter nånstans i ryggen. Imorgon har jag sånglektion. Måste bli frisk snart, har inte tid med detta sjuklighetiga. Och i den datasalen spelas det alltid dålig musik. Fast det är bättre nu än när det brukar vara techno. Detta är lugnt iaf.

"Partybussen med destination Lycksele. Vi spelar lugna favoriter. Din chaufför heter Maria och din värdinna Maria. Har du någon fråga, kontakta Maria genom att dra i snöret."

Carry me to the shoreline...

Det sinar. Vad sinar? Jag vet inte. Jag vet inte mycket mer än att jag ska göra nåt åt mitt liv. Välja att vara glad kanske? Känns som att det här har varit på tal förut. För två år sedan. Men då hade det gått längre. Nu mår jag egentligen bra, så det blir lätt. Och mitt fysiska liv ska jag försöka ta tag i. Peppa mig gärna till att forsätta. Jag vill bli stark i kroppen igen.

Annars då? Jag har ridit idag. Det var kul. Fick Akke, den sötaste av dem alla! I'm in love. Maybe. Dressyr i alla  fall. Kul, men kort. Jag vet inte vad jag tycker om lektionsuppläggen häruppe. Men sak samma. Det är halva mitt liv. Eller var. Nu är det inte det. Och vad har jag gett upp? Oj, så mycket.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

<3

Lalalalaaa...

Jag gick ner till datasalen istället. Tröttnade på att sitta och försöka fånga upp signal i korridoren. Nu har jag öppnat dörren, men det var inte mycket luft härinne när jag kom... Men lamporna var iaf tända. Undrar just om jag ska ta och fiksa med bilder nu. Litegrann i alla fall. 30 bilder gratis. Undrar just om det är gratis. We'll notice.

Igår bjöd allas våran kära (i Jocke) Lola på mat. det var gottigott. Ris, kyckling och jordnötsås och till det bumbibjörnssallad. Jag åt bumbibjörnen:P. Och den otroligt goda nyheten i det hela: Jag kände nada i halsen. Det börjar väl sluta vara en nyhet snart, men jag blir lika glad varje gång jag upptäcker att jag kan äta nötter.
Skaran blev både större och mindre efter maten, och sedan större igen. Fina teckningar målades, och en godgod morotskaka åts (Mariahs). Tur att det finns så mycket fint folk.

I övrigt då? Jag känner att det här kanske inte blir så mycket ett sätt för er att hålla koll på vad jag prylar med häruppe, men jag har inte haft tid eller ork att skriva om det. Ni får nog helt enkelt fråga om det är nåt ni undrar.

I dag ska jag åka pulka I hope. Och äta och tvätta färdigt. OCh sånt därnt. Orkade inte med studion idag. Och det är kurs där nu kom jag på också. Imorrn ska vi sjunga på EFS. Var där eller var fyrkant. kl 11.
Kanske sjunga i eftermiddag/kväll, Mariah?

<3