I'm Yours...

Idag var det rikitgt kallt ute. Och då menar jag riktigt kallt! Typ 5 grader imorse när jag släpade mig ner till frukosten. Tur att det finns hoodtröjor och inomhus.

Igår var vi i stan. Först på söndagsmöte på EFS och sedan i nån galleria. Åt på donken (Max är så mycket bättre), och shoppade sönder! Jag som inte har några pengar gjorde lätt av med strax över 300. Men ni ska få höra allt jag lyckades få för de pengarna också, och det är inte så lite, nej. Två par tajta jeans (jag är fullt medveten om att jag verkligen inte behöver nya byxor, men det är ju så kul och när de tillsammans kostar 250 så är det väl inte så svårt?). En stor väska för 65, och så fick jag ett råsa linne av Mariah:D Haha. Usch ja. Nu får ajg hålla igen. Köpte havregryn också, men dock ingen sylt... dumt av mig:P

Idag har jag fått mitt första brev. Av mamma. Det var te och en duk att måla på, med kolpennor till, ett vykort, ett kort på Tantan, klutt, sockar och ett vindspel. Det var ett tjockt brev och jag är glaad:D
Har också fått våra kåpor idag! De är röda och fina! Känns riktigt mycket gospel nu! Min ska bara sys upp och hängas in i Villan så är jag klar med köruppgiften idag.
Hade teori idag också. Började med rytm och pratade en del om synkoper. Känner att det är något som ajg praktiskt behöver öva mycket på. Det är rätt svårt, men ajg ska bli grym på det! På minn mig om det lite nu och då, så jag inte glömmer vad jag strävar efter bara.
Och jag har börjat pillra lite på trummorna också. Det är kul, och verkligen något att träna träna träna på!

Idag var det brännbollsmatch mot lärarna. Vi förlorade... Haha.. :P Med typ 6 poäng..   Sen efter det gick vi in i gympis och jag klättrade typ 20 minuter. Grymt kul! Ska göra många gånger. Åtminstone en gång i veckan. Fast oj, vad jag kommer ha träningsvärk imorrn:P Galet! Men kul!

Men som sagt tidigare: Skriv brev (eller rita teckningar!) Det är sjukt kul att få brev på det här stället!=) Och idag har jag fått en hemförsäkring. Brabra..

Och jag har typ 23 personer som jag inte hunnit kolla på bilddagboken:P Men jag har inte tid. Och inte ork för den delen heller. Jag orkar inte sitta vid datorn hela tiden. utan gör det mest för att kolla min mejl och first class. Och kanske blogga och säga några trevliga ord till trevliga människor.

Nu har jag fått idétorka. Ni får nog höra allteftersom hur det går för mig. Änsålänge går det bra!

<3

Do you believe?

Nu sitter jag här igen! Det är fortfarande lika bra. Hur många gånger mamma än ringer och frågar så är det fortfarande bra. Jag trivs och jag har vänner redan! Det har inte ens gått en vecka så veckorapporten får vänta. Men änsålänge har vi haft två körlektioner, ett brukspianopro och ett teoriprov. Jag hamnade i grupp två i brukspiano (den gruppen som spelat lite mer) och teorin frå vi veta imorgon, men det var ett lätt prov.. Enda jag inte gjorde var att sätta ackord till en melodi utskriven i noter. Det kan jag faktiskt inte. Jag måste se till att lära mig. Jag ser fram emot alla lektioner! Ska bli så skoj!
Så hade vi tro och liv imorse också. Kul, kul. Trevlig skolpräst och så. Inte hela klassen är troende, men det kan nog bli rätt bra diskussioner!=)

Min första sånglektion ska jag ha på måndag eftermiddag. Måste ha valt ut en låt som jag kan men inte har jobbat med. Jag har också skrivit ner alla låtar jag har jobbat med. Det är en hel del! Ska ha Mia som sångpedagog. Hon är ung och det kommer vara kul. Saknar mina (fd) lärare dock. Hoppas att du tar hand om dom Philip;). Och om det är någon annan estet som läser det här också förstås.. Men det tror jag ej. Kanske inte ens Philip iofs?

Mitt rum är som sagt råsa. Och jag fick nästan smeknamnet råsa. (vi försöker febrilt hitta på smeknamn). Och sen kom Lola på att jag skulle heta "Bulan", pga min mage!:P haha! Sen blev det Pinkybulan till slut... Jag vet inte om de kommer kalla mig det sen:P Eventuellt Klasse. Men det kommer uppdateringar på smeknamnsfronten senare! Promise.

Tanden har knappt gjort ont alls. Idag före middagen tog jag en värkis.. Började känna av och jag blir så otrevlig när ajg har ont. Tror att det börjar läka ihop ordentligt nu.

Har börjat med gitarrlektioner också. Fast det är inte ajg som tar dem:P Haha! Tror ni era öron om jag säger att jag lär en tjej i klassen att spela gitarr? Och vi ska eventuellt gå igenom lite teori också! Så kul:D Jag vill verkligen öva på att leda nu i år. Måste öva på det.

Blir det Pite eller Örebro? Jag vet inte. Tiden frå utvisa. Jag trivs här och om (OM!) jag sulle komma in på pite och Gustav i klassen också gör det så har jag någon jag redan gått med och så. Men ja, det är för långt fram för att jag ska tänka på det nu.

Ikväll är det filmvisning i aulan. Men jag tror jag skippar det. Vi har sett på film tre kvällar i rad. (A walk to remember! Josefin!!). Och spelat bandy två kvällar. Eventuellt blire lite badminton ikväll. Jag har träningsvärk i hela kroppen! Men man måste liksom röra sig för man äter hela tiden! Frukost kl 8. Förmiddagsfika (som jag i framtiden tänker skippa, helt onödigt). Lunch 11.15. Eftermiddagsfika 14.20 (jag ska bara äta kaka på fredagar, annars frukt). Middag 16.30. Kvällsfika 20.30. Igår var det taco till lunch. Och ni skulle se salladen. Wowowow!!:D Jag älskar det här ställets mat!

Men ja. Nu ska jag fortsätta med att kolla in bdgbn och massa bloggar. Det kommer mer allteftersom. Ni frå fråga också, så kan jag skriva om allt.

(Jag tror toapappret kommer räcka tills jag ska hem. Jag ränkade på det idag:P haha)

<3

Solvik fhsk

Jag är här. Och jag äter hela tiden och lär känna nytt folk. Vi är tre marior i klassen. Afroklassen! Underbart. Zarah tänkte däpa om mig till råsa. Jag vet inte om jag gillar det. Maria är bra... råsa mest för att jag för tillfället driver sönder med att mitt rum är råsa. Uscha.. mitt rum är råsa.. Men det är ett rum. Och det kommer inte byta färg... så nu speglar dte någon helt annan än mig:P Råsa blommor, råsarandiga gardiner och råsa matta. + råsa väggar:P HAHa... MEn ja,

Det är som sagt bra här. Jag ska mer grundligt berätta om allt sen någon gång. Men snart är det kvällsfika. Eventuellt sätter jag mig här ikväll. Jag har inte indernet på rummet så jag och Marvin går netr till datasalen tre trappor ner och sitter härnere. Det funkar änsålänge bra. Tror inte att det blir så svårt att få plats här.

Har fått en skiva av Gustav också med Kirk Franklin. Sjukt bra!<3

Idag var det första körtimmet! Ojojoj. Nynäshamns gymnasium beware! Det är sjukt vad det låter. Och bra också! Jag ska ha Mia som sångpedagog och det är bra. Hon är ung och det ska bli så kul!

Var och handlade toapapper idag också. För dig som undrade.

Jag har massor och berätta, men ajg ska catcha up med era liv lite också. Så jag skriver mer en annan gång.

<3

Om.

Om jag bara inte vore så fruktansvärt rädd.
Om jag bara kunde se det som ska bli bra.

Om jag bara kunde våga säga fler ord, större ord.
Om jag bara kunde se det som kunde bli bättre.

Om jag bara kunde läsa dina tankar.
Om jag bara kunde trösta när du inte kan se det som är bra.

Om jag bara kunde uttrycka vad du betyder.
Om jag bara kunde säga att jag är bra, att du är bra, att vi kunde vara bra.

Om är ett uttryck för att det kanske inte händer.
Om berättar inte om det som kan vara bra.

Om är en svaghet.
Om är inte bra om inget finns efter om.

Men om använder jag ändå.
Och om du vill får du hjälpa mig, för jag är svag.

(och om jag inte klarar det här, så kommer jag hem igen och då kommer jag skämmas så mycket att jag inte vill visa mig. Så om jag inte trivs så står jag nog ut ändå i ett år. Det är för pinsamt att komma hem.)

<3

Last winter.

Jag ahr inte ont. inte ännu. och om jag ändå bara skulle ha ont i munnen skulle det vara bra. Jag vill inte mer. Jag orkar inte. Men ajg måste fortsätta. Och nej, jag har det inte särskilt svårt här i livet. Jag har det rätt enkelt. Jag har snälla föräldrar och syskon och vänner och en skola att gå på och pengar och sånt. Men jag får känna såhär ändå ibland. För jag måste ha nåt stöd ibland också.

Jag är en rätt dålig vän egenltigen. Jag har svårt att se de som bryr sig och lätt att se de som inte bryr sig lika mycket. Och lätt för att ta för givet och jag hatar mig för det. Och jag har inga intressanta funderingar. Och jag vet inte vad jag ska fråga för att starta en konversation. Jag är tråkig och fantasilös. Och jag hatar det. Jag kan sitta ner och inte tänka på något. Jag funderar inte så mycket på livet. Jag planerar inte stora händelser särskilt långt i förväg. JAg är dålig på att upptäcka detaljer. Jag vet inte vad jag ska fråga för att starta en konversation. Och jag tror det här är anledningen till att jag har känt mig bortglömd. Jag har verkligen inte varit det, men jag har trott det. Och blä.

På lördag morgon flyttar jag. Schemat fram tills dess är som det är. Idag ska jag träffa therese vid 4, halv fem. Funderar på om jag ska svänga ut till anna med hennes skivor och sedan förbi fredrik för att hämta amelie också. Bra att få det gjort liksom. I princip alla kläder är packade, men alla prylar är kvar. Kanske ska åka och hämta kartonger hos syster också. Och sen måste jag tömma skåpet i stallet också. Och jag måste vara effektiv, för tänk om det gör så ont att jag inte kan, då måste jag ha tid att vila. Och jag har inte tid att sitta här. Borde kanske äta något och fortsätta med packningen. Japp. så blir det.

<3

watch me as I fall.

ni får väl helt enkelt fråga. Men jag svarar kanske inte.

Sov gott

<3

Bli vår gäst!

image13Jag kan kanske vara spontan i alla fall? Även om det krävdes en hel del velande och ett ösregn för att välja:P Men nu har jag träffat stina. Kul:D! Och jojjo var där också. Jag som smsade henne igår morse. Men hon har nytt nr. Och ingen röst igen:(. Stackars. Och Josefin var där!:D och Sumatie! Så förutom de jag åkte med dit, så kände jag ändå (igen) 4 personer. I feel proud, eller nåt...
Bra vi var sen när vi skulle hitta i i örebro igen! haha:P stackars Josefin försökte och försökte, och till slut hittade vi oss till Brickebacken. Sen var det ju bara att hitta rätt hus också.=)

Idag började ridlägret. Ojojoj... Tre uppsittningar. Markarbete på morgonen med Neo (Fick inte Smokey, eftersom vi var tre som ville ha honom, och jag la mig, frö ajg tänkte att bättre Neo än Ubbe..), sedan sitsträning på Lindis. Och till sist red vi till Sandbackarna och då hade jag också Neo. Hjälp vad stor han är och hjälp vad han springer FORT! Jag fick typ skrika på Magnus att han fick ta det lite lugnare när han drog iväg, och jag brukar inte vara den som bangar på snabb galopp.
Sedan fick Neo för sig att det minnsann var mer vettigt att i panik hoppa mellan en sten och en vägbom istället för att gå, så då kraschade vi rätt in i en fin trästolpe (en meter hög kanske) och knäckte den..:P Puckohäst. Och alldeles blöt var han redan då. Jag slog hakan i mankammen och han fick en reva på sidan, som vi senare inte kunde hitta, så det var nog inte så farligt.

Linimentade benen efteråt med radital, och glömde tvätta av händerna efteråt. JAg brukar liksom inte känna när jag gjort med Stratos ben, så jag tänker inte på det. Nu börjar det släppa, men det är en sjukt skum känsla när det typ är värmande, fast det känns som kylande. Aja, min hand är nog jättebra imorrn:P Kanske var bra efter allt kämpande med hala tyglar på stackars hästkraken. Träningsvärken imorrn kommer inte vara att leka med.

(och ja, han är så stor som han ser ut att vara på bilden. jag är liten och han är stor!)

<3

Kom igen kvinna!

Ibland när jag tänker på hur mitt liv kommer bli i höst, så känns det som att det kan vara rätt skönt att slippa det här stället. Jag menar, jag har folk som verkligen bryr sig, men sen finns det de som verkar bry sig, men egentligen inte gör det. Och alla småsaker som jag känner mig nere över kommer jag flytta ifrån. Jag slipper det.
Men å andra sidan så "slipper" jag ju de som faktiskt bryr sig. Och det är inte lika kul. Jag kommer sakna dom. Men samtidigt. En månad kan gå utan att jag hör från folk och sedan helt plötsligt vill ni ses? Eller helt plötsligt skiter ni fullständigt i det. Från nu tänker jag typ ta kontakt med de som jag själv inte gjort det med. Men ni andra får se till att plocka upp luren och ringa mig. För jag slutar bry mig snart. Jag flyttar och är borta 10 veckor innan jag kommer hem igen. Vill ni inte träffa mig så slipper ni. Vill ni, så får ni faktiskt ta tag i det själva.

Och jag låter så sjukt bitter. Det är jag inte. Jag är väl egentligen tacksam och glad för det mesta, även om allt självklart inte rullar som det skulle kunnat. Vill ni höra om det jag är glad för? Det skule bli ett grymt långt inlägg. Ni får kanske höra något ibland och så.

Jag slutade på Ica idag. För sommaren så att säga. Pratade en del med Henrik innan jag gick. Han sa att han tyckte att jag var duktig och att jag absolut fick lämna honom och Helen som referenspersoner när jag sökte jobb i skellefteå. Känns bra att veta att jag är lättlärd när det gäller jobb också. Fem veckor eller vad det är jag har jobbat nu. Det har ju varit kul också. Och ja. Trevligt folk, men tungt fysiskt. Så är det. Jag saknar det inte på samma sätt som skolan, och tur är väl det. Jag kommer ha ett annat ställe att sakna om ett år. blä..

Träffade Viktor och såg Ken1 idag. Kan inte säga att jag träffade Ken1, eftersom han knappt såg på mig. Undrar varför? Aja, trevligt att höra vänlig röst som undrade hur det var och sånt.

Och snälla folk! Det stod i aftonbladet för någon vecka sen på sista sidan om hur matbutikerna verkligen lyckats med det här att få folk att vända streckkoderna mot sig och inte bygga berg. Men försök lite till! Det är sjukt jobbigt med berg. Ännu mer jobbigt är det när man tror att personen ifråga försökt vända streckkoderna, och man börjar slappna av, men då är de helt plötsligt åt helt fel håll! Men okej, varuberg är värst. Hemska hemska varuberg. Och lyft inte upp backar på bandet. eller grillkol, för vi slår ändå in dom manuellt.

"Yours are the sweetest eyes, I've ever seen"

För att byta samtalsämne så undrar jag lite vilka som tänker vara med på maratonet. Men ni kanske dissar min blogg också? förmodligen. aja, den 13/8. Polisskolan. 7 filmer.

<2

Love's gonna get you down.

ojojoj, vad trött jag är. Vi kom hem typ halv ett inatt (var väl nåt sånt?)
Men dagen igår var helt okej. eller, ja, den var bra. Synd att vissa småsaker störde mig för mycket bara. borde inte varit så. Men sak samma. Jag är glad för flera saker. Och tack Flu för det fina sällskapet under HELA sommarkrysset! Och tack ni andra som faktiskt brydde er om att det var min födelsedag. Tack för alla sms och samtal.

Jag åkte flera grejer och såg som sagt på sommakrysset. Jimmie var grymt bra! Solot på Jenny Silver. wosh! (Herreys var rätt bra också, fast fördelningen av stämmor på diggilo var... aja, det lät säkert bättre på tvn.) Och körkillen såg så bekant ut. Måste ha varit han från Filla, när vi var där på gospelkonserten. Jimmie visste inte vem han var i alla fall.
Jimmie är så bra! Fick prata med honom efteråt också. Kul att se honom igen.

Idag har jag jobbat. så segt. och jag har t o m haft ont i huvudet idag. Mest när jag varit upe och rört på mig. Undrar om det är väderförändringar ute? För jag brukar inte ha ont i huvudet. OCh jag är varm också. jättevarm! Men imorrn är jag leidg. Då ska jag leka med Isac en stund. Sen måste ajg skaffa present till Annican också. Vi ska ha vårat kalas på lördag.

Mamma och pappa sjöng för mig idag. Jag fick en ny hoodtröja, mika-life in cartoon motion och HP7an.=) Lyssnar på mika nu. Så mycket bättre än när man lyssnar på youtube! Glad att jag har den. Mamma undrade varför jag ville ha skivan. Hon tänkte väl att det bara var att ladda ner den. Men artister som Mika har jag inget alls emot att stödja. Han är grym! Längtar till nytt album. Och till alex's solodebut. Should be something!

Kachiiing-a!

<3