Lalalalaaa...

Jag gick ner till datasalen istället. Tröttnade på att sitta och försöka fånga upp signal i korridoren. Nu har jag öppnat dörren, men det var inte mycket luft härinne när jag kom... Men lamporna var iaf tända. Undrar just om jag ska ta och fiksa med bilder nu. Litegrann i alla fall. 30 bilder gratis. Undrar just om det är gratis. We'll notice.

Igår bjöd allas våran kära (i Jocke) Lola på mat. det var gottigott. Ris, kyckling och jordnötsås och till det bumbibjörnssallad. Jag åt bumbibjörnen:P. Och den otroligt goda nyheten i det hela: Jag kände nada i halsen. Det börjar väl sluta vara en nyhet snart, men jag blir lika glad varje gång jag upptäcker att jag kan äta nötter.
Skaran blev både större och mindre efter maten, och sedan större igen. Fina teckningar målades, och en godgod morotskaka åts (Mariahs). Tur att det finns så mycket fint folk.

I övrigt då? Jag känner att det här kanske inte blir så mycket ett sätt för er att hålla koll på vad jag prylar med häruppe, men jag har inte haft tid eller ork att skriva om det. Ni får nog helt enkelt fråga om det är nåt ni undrar.

I dag ska jag åka pulka I hope. Och äta och tvätta färdigt. OCh sånt därnt. Orkade inte med studion idag. Och det är kurs där nu kom jag på också. Imorrn ska vi sjunga på EFS. Var där eller var fyrkant. kl 11.
Kanske sjunga i eftermiddag/kväll, Mariah?

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback